Minnen och sånt

Fredagskvällen spenderades med bästisen Tutti ♥ B&J, Sex and the city, Aupairfilm, gamla cam-bilder och andra bilder/vidoes för den delen med gjorde kvällen till den bästa! Självklart blev det en heeel del USA-snack. Det sjukaste är att de inte ens är långt kvar till vi åker! åhhh

Lördagen har än så länge spenderats med Stefan&Calle på gymmet och en snabbis på stan. Mommo&moffa har kommit hit så det blir lite mys med dom i eftermiddag. Kvällen kommer dock bli grymt bra! Girl Night på Club enkelt med Mallan, Familjen och Ellen. Take care amigos!

Är det så här man behandlar sina vänner (Tutti)? Nyår 2006, vilka minnen!

Saknad



Ignorera min rumpa som här lyckas se större ut än Beoyncés men denna bilden är lycka! Tagen i Turkey i somras och jag har både min fina mobil och underbara klocka kvar. Åhh!

Fick nyss ett brev från polisen. Spännande tyckte jag tills jag öpnnade. Det stog ordagrant att utredningen och spaningsarbetet efter min mobil har lagts ned. Tragiskt jovisst men komiskt är enda rätta ordet! Som om det någonsin ens har varit någon utredning eller trupper som varit på stan och spanat efter just min mobil...
Eftersom min rosa motorola har gått ur tiden sen länge är jag desperat behov av en ny. Jag hittar absolut ingen jag vill ha och skulle behöva er hjälp. Vet ni någon mobil som inte är allt för dyr, snygg och praktiskt? okej stryk det sista. Sen när har jag letat efter praktiska grejer?

Ha en trevlig fredagkväll för det kommer jag garanterat ha
 ♥

Pannkisar

Eftersom min kära mor hade glömt att köpa hem salladerna till middag som jag har gått och längtat efter hela dagen var jag husmorlig och ställde mig och stekte pannkisar till familjen. Dom blev gööörgoa. Hör till ovanligheten att se mig vid spisen men det gäller att börja i tid för i September måste jag åtminstonde ha lärt mig att laga lite vettig mat. Annars lär de amerikanska barnen kasta ut mig! :)

Min torsdagkväll bjuder på massa religonsprov och lite presentfixning. Jag ser framemot helgen och framförallt lördag:) Kanske ser jag ännu mer fram emot nästa festliga helg som bjuder på studentfest och maskerad hos Mallan! ♥


Hej mina griseknoar!

Nej hag har inte dött.. bara haft sjuhelvetes mycket senaste dagarna
Vår Kompiscup blev verkligen en succé. Idag är vi förresten i tidningen! Helfräsch bild med! haha

Nyss hem från bussen hände en sådan där finurlig grej som förgyller tillvaron:

En man i förtiårsåldern, som ser ut att inte komma från denna jord med indianinspirerade kläder, hoppar av bussen på samma ställe som jag. Jag känner att han kommer närmre och närmre mig och helt plötligt börjar han skrika med den mest bögiga rösten hur mycket han hatar slaskväder. Vi börjar tippa chansen att ramla och han börjar följa efter mig i varenda steg jag tar. Detta för att han vid det här laget vet att jag gått den här vägen i 16 år och är då den så kallade vägexperten medan han är från Stockholm och bara gått den 3 månader. Det visar sig att denna suspekta man undervisar tjejer i min ålder i modern balett och vill genast ha med mig till deras träning i Junebäckshallen. Helst på momangen! Han tyckte jag var "tjäckt" klädd och skulle passa bra, eller för att citera "exellent" i deras nya uppsättning. Med filmen Yes man i bakhuvudet övervägde jag för en halv sekund innan jag valde vägen hem till mig istället. Men visst vore det sjukt kul?


One girlfriend, one boyfriend




Kompiscupen!

Idag äger vårt projektarbete Kompiscupen rum i idrottshusets d-hall. 10-16! Kom och kolla vetja

Skandal

Tredje inlägget för dagen måste vara rekord men detta är klart värt att skriva. Min kära syster, som ni förövrigt hittar här, kom nyss med ett kort till mig av typen " Grattis på namnsdagen älskade syster". Helt okej om jag skulle råka glömma viola-namnsdagen men inte Fridadagen för gudske lov!

Saalbach 09

När jag känner bloggflowet tänkte jag passa på att skriva mitt Saalbach-inlägg som ni alla har väntat på. Eller? ;)

Livets sista sportlov spenderades i Alperna med bästisar och en hel drös annat underbart folk. På en tidig fredagsmorgon avgick bussen från stationen som skulle ta oss på en 25 timmars lång bussresa genom Sverige, Danmark, Tyskland och till vår slutdestination Saalbach Hinterglemm i Österrike. Med nackar som kändes som brutna efter en god?! natts sömn möttes vi av det mest fantastiska vinterlanddskap. Vi var äntligen framme!

Efter lite snabb inkvartering på pensionatet var det bare´ att åk. En kär vän till mig som vi inte nämner vid namn, eller okej Lollo du får bjuda på denna, trodde att  kortet som vi fått till vårt rum var liftkortet. haha

Skidåkningen i Saalbach var verkligen underbar men jag måste nog ändå säga att det var sällskapet som gjorde det. Spänstig säl, Malins&Lollos ensamma liftresa samtigt som jag och Elli istället hade vår livs roligaste liftresa, kaktus i djurhuvud, finnar som skriker "Pantabarn" till oss. Ni som känner mig vet att jag är lite utav en väderholic, så därför måste jag säga att jag inte var redigt nöjd med våra få soldagar men man kan ju inte få allt.

Veckans tabbar är inte lätträknade. Jag kan ta på mig många utav dem. En dag bestämde jag mig för att ge det här med snowboard en chans. Min privata skidlärare sa att jag hade talang medan andra tyckte det passade sig att skratta ut mig istället. Sen skulle jag bara slänga toalettpappret i toan men istället slog det kortslutning och hela rullen åkte ned.

Jag och Elli  räknade fint ut på hemresan att vi hade snittat 3 h sömn/ natt och partajat 6.5 dagar/7. Lovley!  Även dagar som vi hade planerat att stanna hemma, lyckades vi ändå till slut hamna på krogen. Kareoke, mindre trevliga vakter och massa dans gjorde kvällarna fartfyllda. Familjen (Ella&Jag) agerade peronliga raggassistenter åt Malin och Lollo med mindre lyckade resultat eller vad säger du hjärtat?♥

Hemresan gick som på en dans med bästa sällskapet. När min älskade Ella föreslår att vi ska sätta på lite runka runka musik tror jag inte resan kunde fått ett bättre slut!

Tack alla underbara människor som gjorde detta sportlov till det bästa någonsin!

Veckans mest använda uttryck:
- Vart tog Lollo vägen?
- Vill du smaka?
- Bästa svängen hökarängen!
- Ska vi ta tetrat eller flaskan?


                                                                          


  

   

      




 


Ta mig tillbaka!
  

Fixaronsdag

Jag älskar dagar som dessa! När man får massor av saker gjort som man tänkt göra under en länge tid.

Dagen började med en biologilabb med Björn Tiger. Men eftersom vår nästa lektion inte började förrens 4 timmar senare satte jag på mitt fjäsk-face och bönade och bad till Lustan att vi skulle få arbeta hemma.. Det lyckades!

Jag och min kära projektvänner N&N for till donken för att tigga gratiskuponger till vår Kompiscup. Även här lyckades vi!
En träff med mor på tygaffären har också hunnits med. Äntligen hade mitt älskade tyg kommit in och ikväll ska jag till Tant A med det :)

Sedan blev det lunchstopp på Claras med min prins. Scones och te är väll en stabil lunch? äsch. Vi tog såklart fönsterplatsen och njöt av en halvtimmes människoskådning.
Dagens betraktelser:


* Morsor och andra klimakteribrudar i Jönköping färgar sina hår i de mest absurda färgkombinationerna
* Folk kan verkligen inte parkera säkert på Banarpsgatan
* Modet med instoppade byxor med 10 toffsar som tillbehör till det tycks Jönköpings fjortiselit aldrig tröttna på.


Efter vår lunch gick vi för att boka min balsminkning. Nattiraring vi får sminka oss samtidigt ;) Sen vidare för att köpa linsvätska till mina bruna nya linser och därefter en sväng till Ikea. En titt in på resebyrån i hopp om att finna en svinbillig resa till Aten i sommar blev det med. 2 veckors öluff med min älskade vore inte helt fel!


XOXO


Kom och ta mig långt härifrån

Det är i stunder som denna bloggar tjänar sitt rätta syfte; att uttycka känslor och inte minst aggretioneer!!

För nu är jag arg! I tre månader har nu jobbtiderna som jobbet lägger ut varje månad tagit slut på mindre än en timme! Det gäller alltså att runt mitten av månaden vara inne på Mctime som det så fint heter, helst varje timme för att försäkra sig om att man får någon tid alls. Vi som går i skolan och inte kan sitta uppkopplade tjuogofyrasju kan egentligen gå och slänga oss i väggen med en gång. Nu ska jag och träna handboll för stannar jag hemma är det risk att hagelgeväret åker fram!

På Mcdonalds har livet verkligen inte sina goda stunder för tillfället!!

Underbara du

På valentine´s day fick jag ganska otippat rosa rosor av min kärlek. På kortet stog det "de kommer att förvandlas...".
När jag sedan vaknade upp på söndagsmorgonen och inget hade hänt med mina rosor glömde jag av det hela lite.. tills idag då ett blombud ringer på dörren! Blommorna var till mig och i paketet låg ett stort fång röda från ingen mindre än prinsen själv. Fiffigt! Du är den finaste som finns♥
Vår Kompiscup äger rum på söndag och vi har så sjuuukt mycket att göra! Men imorgon kan jag nästan lova er en update från vår underbara vecka i Saalbach!
Natti natti sweeties



Saalbach 09

Nu är vi hemma från en helt underbar resa!
Liite utförligare update kommer.. promise!




Vi är bäst tillsammans


Ett år




Idag har du&jag varit vi i helt år och jag älskar dig bara mer för var dag som går. Med dig känner jag mig som världens lyckligaste och jag vill aldrig vara utan dig Stefan Sundin.
I love you more than words can say


Sötsak

Fick span på den här sötsaken från bloggerskarn som jag har följt längst. Attans att en ny bikini redan är på väg hem till mig. Upptäckte också en ganska så jätte mesig sak. Topshop har gått och skaffat sig precis samma typsnitt och layout som Asos har på sin hemsida. Helnördigt.



Typiskt?


 onsdag
04.02.2009
torsdag
05.02.2009
fredag
06.02.2009
lördag
07.02.2009
söndag
08.02.2009
väderprognos
temperatur natt/dag (°C)-6/7-4/7-2/7-1/5-2/-1
sannolikhet för nederbörd för/eftermiddag i %0/00/00/2050/90100/60
soltimmar76300
noll graders gräns1800 m2100 m2100 m1700 m600 m
  
Inte för att vara sån, men är det inte typiskt? Det har varit sol hela veckan och när vi anländer så avgår den. Hoppas hoppas verkligen att väderleken inte stämmer för veckan. Åhh varför är jag sådan väderleksnarkoman?

Velfrida

Sitter nu och velar över om jag ska klicka på beställa-knappen för en super söt studentklänning. Jag vet att jag kommer hitta massa andra jag vill ha innan den 12 Juni. Eller så är fallet så att jag tror att jag kommer hitta massa andra, men sen inte gör det? Tydligen är sånt här gemensamma beslut med...mamma: - Frida nu tar vi ett beslut sen går vi och lägger oss. Sen när blev jag och mor min ett vi?

Update: När jag väl tagit måtten och hela konkarongen visar det sig att klänningen inte ens finns i lager. varför då ens ha uppe den med storlekar och allt på hemsidan?!  Sånt här gör mig irriterad...

Natti natti!

Summerplans

Kroatien 8-18 Juli. Yes!