Ayia Napa 09

Nu är jag hemma ifrån en oförglömlig resa! :(



En hejdundrans update kommer när min hals låter bättre än Chers och jag har sovit mer än 2 timmar/natt.

Tack alla som gjorde resan till Ayia Napa till den bästa!

PS: Tack för alla gulliga gratulationer jag fick på min födelsedag av er här hemma!

Prom 2009

Igår går verkligen en kväll jag aldrig kommer glömma. När tant Frida sitter på ålderdomshemmet kommer hon att se tillbaka på denna kväll som en av de lyckligaste någonsin.
Bilder säger mer än tusen ord eller hur var det?
Det var magiskt!
 












Bal bal bal

JAG ÄR OROLIG ÖVER MORGONDAGENS VÄDER
JAG ÄR GANSKA SÅ NERVÖS
JAG HOPPAS ATT JAG SLIPPER TA FRAM VÅRT BINGOLOTTOPARAPLY
JAG LÄNGTAR TILLS JAG FÅR ÅKA I SNYGGBILEN IMON
MEN FRAMFÖRALLT ÄR JAG OTROLIGT GLAD!

Imon är dagen som jag så länge har väntat på här. Det känns helt overkligt att imon så är jag inte åskådare utan är själv med i spektaklet. Åhhh vad jag längtar! Kl 1530 vid Stora hotellet vänner, då smäller det! Ne nu kan jag omöjligt sitta här längre. Det spritter i hela kroppen. Lite som när man tog körkort... gud va jag babblar! ♥


Äckelknott och Asos

Nyss hemkommen från en inte så härlig springrunda runt Munkan. I mitt svalg ligger nu minst 10 smågnott, ett STORT äckligt djur och säkert massa annat äckel med. Usch det var gräsligt mycket i luften idag. Men min far tyckte det var bra .. jag citerar "det är skitbra näring" Jo tack!

Dagen har bestått av ett sista prov för Björn Tiger! Värt att firas. Lite mer skola och sen stan med älskling och sedan a6 med syster yster. En parfym och ett underklädesset rikare. Idag införskaffades även studenbiljetten med det omtalade priset a lá 160 kr. När jag kom hem fanns även ett efterlängtat svart stort paket från asos. Allt satt perfekt.. som vanligt därifrån! :)

Jag kan inte riktigt fatta att på onsdag händer det som jag har längtat så mycket efter i alla dess år. Det är underbart! ♥



Möter ni mig runt Munkan, bli inte rädda!
För nästa gång kommer den här ingå i min outfit!

Lördagen i sin helhet

Hej alla vänner och ovänner för den delen med kanske

Denna lördag har varit perfekt hittils. Började med att vakna upp jämte den bästa. Sedan gymmet och en stanrunda med syster. Sedan en sväng ut till faster lena och släkten där det bjöds på kafferep. Min farmor lite över 80 bast har nu bestämt sig för att börja blogga. Den vill ni verkligen inte missa. Återkommer med mer info inför releasen av denna blogg.
 Lite shopping på ica maxi inför Ayia napa har också hunnits med och mamma har nyss ställt till med champangefest för att fira vår vinst i veckan. Även om det inte handlade om såå mycket pengar så tyckte hon promt att det skulle firas.

Nu inväntar jag Tutti för vi ska ha en välbehövlig pluggafton! Så länge spelar jag min "nya" favorit på Spotify. Kung for fighting. Så gossig ♥

Nedan är finfina fjortisbilder från Tutti&Fruttis campingsemester i Hjo 2006.
 


 

Pluggfredag

Jag syster och pojkvän spenderar en fredagskväll tillsammans. Jag har lagat mat till de båda och det blev faktiskt gott! Nu sitter vi och pluggar allisammans. Gud så gemytligt :) Att plugga på en fredag är egentligen inte ok men jag tröstar mig med att nästa vecka kan bli livets vecka. Bal och Ayia napa!

Jag måste bara få skryta lite här med. Innan vi fick reda på våra betyg idag på bilden sa jag att om jag skulle få ett högt betyg skulle de vara fruktansvärt orätt och jag skulle nästan frivilligt kunna gå och klaga. Så får jag ett MVG och alla som känner mig vet att jag är sämre än ett dagisbarn på att måla. Det är sant! Jag har ångrat mig.. jag tänker inte klaga men vart sjutton är samhället på väg egentligen? Jag är glad i alla fall ♥

Aftonbladet kan ta sig

Jönköping, långtidsprognos
Fredag 15 maj
kl. 08 4°12 5°16 6°20 7°
Lördag 16 maj
kl. 08 7°12 11°16 12°20 10°
Söndag 17 maj
kl. 08 9°12 13°16 14°20 12°
Må 18 maj
kl. 08 11°16 17°
Ti 19 maj
kl. 08 12°16 13°
On 20 maj
kl. 08 10°16 14°
To 21 maj
kl. 08 14°16 21°
Fr 22 maj
kl. 08 16°16 22°
Lö 23 maj
kl. 08 15°16 18°

Alltså det här är sånt jäkla hån. Synd att ni inte kan se dom fina bilderna som är under temperaturerna men kl 16 den 20 maj är den enda bilden som visar regn på hela denna 10-dagars perioden.

Ja det ska gudarna veta

att jag kan vara den största vädernarkomanen i Sverige. Dessa tider är jag inne och kollar vädret för den 20 maj och vädret i Ayia Napa.. låt oss säga 6 ggr om dagen. Det är inte riktigt klokt men så ligger det till i alla fall. I förmiddags tog mitt hjärta ett skutt när väderleken visade på 20 grader och strålande sol den 20 maj! Men sen nu när jag kollar blev jag inte lika glad. 5 grader och pisseregn. Skärpning SMHI, det är faktiskt vår bal det handlar om!

Inget nytt på aupairfronten men imorgon har Tutti lovat att jag kommer få en match från CA och då ska vi fira med pumpa och ståt. Förresten glada nyheter för familjen Grundström. Vi har vunnit på postkodmiljonären! :)



Teamparty

Hej vänner!

Lagfesten igår var mycket lyckad! Kvällen började med att Camie kom hit och vi tog min racerbil upp till Carros stuga. Hon bor i den där lilla stugan ni vet som man åker förbi när man åker till axamo och alltid undrar vem i helsike bor i den pluttestugan. I själva verket är den riktigt stor och sjuukt mysigt inred. Vi började kvällen med hämtmat från Pallas och framtidsplanering. Jag och mia ägnade oss mest åt aupairsnack! :) Frammåt 11 kom taxisarna och hämtade oss för färd ner till Sliver. Himla underhållande att vi (ett gäng på 18-38 åringar) lyckades komma in överhuvudtaget. Frammåt 2 tiden var vi färdigdansade och min prins kom med cykeltaxin.

Idag har jag ägnat mig åt plugg plugg plugg. Jag har också hunnit med en löprunda och sen har jag avslutat dammråttornas party på mitt rum som har pågått katastrofalt länge. Usch äckelpäckel! Men prioteringarna ligger väll inte på städning för tillfället. Eller det har de väll aldrig gjort i och för sig ;)
Nu tillbaks till plugget. Hoppas att ni får en roligare kväll än jag! ♥


Bild från förra vårens lagfest för kameran ville inte sammarbeta igår!

Days of my life

Dålig uppdatering men dom senaste dagarna har det varit pressat schema. I torsdags hade vi klassfest hos Persson. Jag oskar och Micke köpte smulpaj till våra vänner som jag och Nathalie "lagade"
 till ;).Himla trevlig kväll! Igår var det resturang med familjen och sedan myskväll med Elli&David och älsklingen. Vi kollade på världens sämsta film som inte ens kommer ihåg namnet på.. Så dålig var den! Massa fredagssegande i soffan och lite midsommarplanerande hann vi också med :) En perfekt fredag helt enkelt.

Idag har jag hunnit med pluggande, några ynka minuters solning, springrunda och ett besök hos tant Anita. Lämnade tyger till min studentklänning och fick med mig min balklänning med. Åhh vad det kommer gå fort till den 20 maj!

Ikväll väntar den efterlängtade lagfesten med hämtmat från Pallas och trevligt sällskap! ♥

 


Himla bra dag

En lektion, lunch med några flickor i klassen på Waynes, besök på Affroshopen, klippning och testbaluppsättning, pannkakor. Mycket bra dag! Nu hinner jag inte skriva mer för nu väntar klassfest hos Persson :) ♥


SF firar 15 månader











15 månader med min prins idag med! Jag lovar att jag inte ska bli så där sjukt irriterande & pluttinuttig och räkna minsta lilla datum, "första puss:et i sms" "första riktiga pussen" "tillsammansdatumet" och andra datum men ibland är de okej. Man måste ju hitta minsta lilla i vardagen att fira!


You have a match!

Jag har fått en matchning igen. I Massachutets igen! Familjen är mycket sportig och beskriver sig själva som att dom inte kan sitta still. Låter precis som jag :) Imon ringer jag CC för att kolla att mina önskemål om CA verkligen har kommit med för det känns som att nått inte stämmer. Självklart får man inte vara för kräsen men är lika bra att ringa! ♥

Jehovas vittnen är inte livet

Nyss hemkommen från min, nathalies och nina intervju med Jehovas vittnen. Kan inte rå för det men fy sjutton va mycket gojja dom snackar! Passa er allihopa för domens dag är nära nu och många som inte är ett Jehovas vittne kommer att utplånas! Här kan vi snacka om lev din dag som om det vore din sista. Skulle jag leva varje dag som om det vore min sista skulle ni få se en rullande Frida snart,  för då skulle jag äta B&J varje dag!

Ska ägna mig åt massa plugg nu, svara på lite bloggkommentarer som jag inte hunnit med och sen ska jag ut på en löprunda runt Munkis! Ha en fin kväll! Och nv3a... ni taggar väll för torsdag hoppas ja? ♥

Bye bye savage family

Update på aupairfronten: The Savage family är borta från " Future family " och jag är nästan lite glad. Inte att dömma bara på en ansökan men det verkade helt enkelt inte alls rätt för mig. Ett "övningssamtal" hade i och för sig inte varit helt fel. Det som en tjej på CC förvarnade mig om kunde hända har förmodligen hänt. Hon sa att jag verkligen har en jättebra och utstickande ansökan men menade att en del familjer helt enkelt inte vill ha en aupair med pojkvän att längta ihjäl sig efter borta i staterna. Nu längtar jag efter en ny match. Hoppas hoppas det står CA på den och inte MA ( massachutets). OBS! Jag har drabbats av mailsjukan och kollar den onormalt mycket! XOXO ♥

Birthdaygirl



Grattis vännen på din födelsedag!

( Bild tagen i Turkey, för jaaa vi hade med oss felix köttbullar fraktade ändå från Sverige)
Gott!

Varför redan söndag?

Jag brukar älska söndagar men denna ger mig bara ångest inför stressveckan som kommer med allt som måste fixas. Jaja man ska inte klaga för nu har månaden börjat som jag tror kommer gå till historien som en utav de roligaste i mitt liv. Balen 20 maj, Ayia Napa med klassen 22 maj, födelsedag 29 ( vilket kunde skippas för jag vill verkligen inte fylla 19) och för att inte tala om lagfest och massa massa studentfester förhoppningsvis!

Gårkvällen igår spenderades först med McDonalds och sedan blev det en långpromenad med Tutti vid vätterstranden och som vanligt massa massa aupairsnack.
Idag har jag hunnit med en lång och mysig morgon med den bästa för att sen bege oss för att fika med Sebbe& Emma. Eftermiddagen har bestått av enbart plugg men snart ska jag och syster iväg och träna på Friskan :) Station Intensiv med Anders kommer bli en svettig historia och det gillar vi!

Det har kommit önskemål om att jag ska berätta lite om familjen som jag har blivit matchad med. The Savage family, består av 3 små sötisar, en kille på 7, en tjej på 5 och en lilltjej på 3 år. Känns som helt perfekta åldrar. De bor i Cohasset,Massachusetts, vilket i princip är så långt ifrån det går att komma ifrån Californien som jag verkligen vill till och har önskat.  Föräldarna säger att dom är tråkiga, men deras barn är roliga. På helgerna tar pappan ut sopporna, mamman underhåller barnen och på söndagarna går de till kyrkan. Verkar inte vara något liv i luckan här inte? ;) Hur som helst har dom ännu inte ringt. Nu tillbaks till plugget ♥

Saturday

Åh vad jag älskar att det bara är lördag idag och inte söndag! Har precis kommit hem från en löprunda och ska snart lägga mig på altanen nån timme innan jobb på donken väntar 8 timmar :( Ikväll blir det mys med mina flickor och övernattning med prinsen. FF är livet! :) haha

Gårdagen bestod bland annat av alldeles för lite plugg, grillparty här hemma och tripp till tant Anita som syr min balklänning. Hon skulle bara göra de sista finjusteringarna sen hänger den här hemma! Har letat land och rike runt efter min studenklänning som jag vet precis hur den ska se ut. Problem nummer 1: Har jag väl bestämt mig så låser jag mig fast vid tanken att den ska se ut precis så.
2: Om jag varit i Gbg, Stockholm och rannsökat halva nätet är jag alldeles för kräsen. Lösningen blir nu att Anita ska sy min studentklänning med! Hon är vårens räddare hon ;) Åh superduperglad!

Har glömt att updatera er om valborgsmässoafton med som har perfekt! Förfest med klassen hos Nattibästis och sen studentfest på Sliver. Nepp nu väntar duschen. Och just ja, snälla rara vänner ring inte mig på mobilen idag. Varje gång den ringer slår mitt hjärta 300 slag extra för jag väntar på att familjen från Usa skall ringa. ♥





                                                                                                            
  

You have a match

Mitt hjärta slår alldeles för snabbt!!!!!!!!!! Jag loggade in på min mail nu och möttes av mailet " You have a match" !!!!!!!! Herre min skapare.. hur länge kan minansökan varit i Boston.. 2 dagar är min gissning. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu ska jag ringa amanda och se om hon svarar så här tidigt på morgonkvisten!


Kan inte sova

Jaha ja..då sitter man här och klockan är 7.08 och väntar på att min plutt ska vakna vilket läääär dröja några timmar till om jag känner han rätt.  Jag har gjort allt; öppnat fönstret, vänt kudden trettio gånger om och täcket likaså, räknat får...men nu vart jag alldeles för rastlös för att ligga kvar. Klasskvällen igår hos min Natti som följdes av studentfest var mycket mycket lyckad! Bilder kommer i ett vaknare tillstånd  ;)