År 2010

År 2010 har tveklöst varit det bästa året i mitt liv. Jag har träffat så otroligt mycket nya fina människor, sett så underbara platser och helt enkelt haft ett ruskigt bra år. 2011 kommer få det tufft att toppa 2010 men försöka kan han ju! Nyåret kommer att firas in med ett helt gäng av nderbara vänner med mat och mycket champange!  Och jag känner på mig att detta nyåret kommer bli det bästa på länge. Hur det än blir så kommer det definitivt bli bättre än nyår 2010, eller vad säger ni Sara och Evelina? Safeway färdigmat och koreanklubb! Herre jesus!
I dagarna ska jag ge mig på att göra en riktig sedvanlig årsresumé!
GOTT NYTT ÅR VÄNNER!
VI SES IKVÄLL ELLER NÄSTA ÅR!
Så här firades förra nyåret
Jag pussades med min prins på Union Square i San Francisco
Middag hos mig och utgång inne i SF. Ikväll hoppas jag på att vara mycket snyggare i min kalaskula ifrån Nelly!

Det vackraste jag vet

är att älskas utav dig.
Kom hem nu älskling!
Jag är en fjant, vi har klarat ett år utan varandra men nu verkar helt plötsligt 10 dagar som en omöjlighet.
Och sen ska du iväg ytterligare en vecka till New York..

Mästerkocken?

Jag blir så fruktansvärt trött på mig själv. Jag kan verkligen inte laga mat. Idag misslyckades jag igen. På jobbet med att VÄRMA sönder min scones som jag inte ens lagat själv. Jag är hopplös helt enkelt. Nästa jul önskar jag mig inget annat än en stor jäkla matlagningskurs för nu får det vara slut på det här. Så nu vet du tomten-matlagningskurs till nästa år!  Löksoppa och stuvade makaroner kan jag göra i alla fall.. Här är beviset!

Last christmas

Vänner vänner vänner! Jag älskar att blogga och skriva men ibland räcker tiden inte ens till att träffa alla man vill och då är inte bloggen så prioriterad. Nu jobbar jag dubbelskift men efter jul hoppas jag på ett lite mer normalt arbetsschema! Nu ska jag dricka glögg med mamsen och pappsen! Min prins har åkt till Stockholm för 9 dagar och jag saknar redan ihjöl mig. Jag frågade han igår kväll varför han ska åka iväg så jäkla länge. Svaret jag fick var bara en menande blick. Han har några dagar att ta igen innan han är uppe i mina 13 månader utomland. Förövrigt rullar livet på i en rasande fart. Helgen var hur bra som helst med massa jobb och en utgång för Nini! Idag kom min fru Pernilla hem och nästa vecka hoppas jag att jag får träffa både henne och min älskade Evelina! Och på fredag är det julafton! Jag är inte ett dugg klar med mina julklappar men sådant löser sig alltid!

Två bilder ifrån min förra julafton! Den var underbar på alla sätt och vis men i år ser jag fram emot att fira med min släkt!
GOD JUL!
Invigning imorgon!

Ohh nej, jag har inte gått och dött! Jag jobbar bara som en grisekno på både Espresso House och Husqvarna denna vecka. Började klockan 4 imorse och slutade precis på Espresso House! 89 timmar är jag schemalagd denna veckan men det kommer bli ännu mer. I tisdags började flytta in i de heltomma lokalerna nere på stan och vi har packat upp varor för över sexsiffriga belopp. Gänget har slitit från tidig morgon till sena kvällar men kul har vi haft! Så jag ber om ursäkt vänner för dåligt avhörande men jag är back on track nästa vecka. Imorgon smäller det för då öppnar vi nya Espresso House i city! Jag finns där och så gör också världsgott kaffe ifrån världens alla hörn!