The Gaang återförenas!

Det är helt sjukt, helt vansinnigt!
Nu sitter fyra utav mina allra närmsta vänner på en plan högt upp i luften, ett plan som ska ta dem till mig och San Francisco.  Än så länge kan jag tänka mig att de bara har hunnit korsa Östersund eller något liknande, men på väg är dom! Den femte bästa vännen sätter sig på ett plan imorgon eftermiddag ifrån Dallas och ansluter med oss frammåt kvällningen. Jag vet inte varför jag har så svårt att förstå det, men det går helt enkelt inte in att jag när jag vaknar upp i morgon ska få träffa mina bästa! Det är snart ett år sedan vi stod i min hall och grät ikapp över att vi inte skulle ses på så länge och imorgon ses vi igen!! Eftersom alla som jag inte vill ska läsa detta sitter uppe i luften utan tillgång till internet kan jag säga vad jag pysslar med förtillfället- Jag har ballongverkstad och gör en välkomstskylt.
Nej nu måste jag verkligen försöka få mig några timmars sömn även om jag är alldeles för uppspelt för att sova!

Frida smygfilmar Amy

En helt vanlig måndagskväll för flera månader sedan nu så var vi som vanligt på vår zumbalektion. Min kära vän Amy har en bästis i Seattle som heter Denice. Denice saknar Amy en massa och jag ville muntra upp henne med en liten smygvideo på hennes saknade vän när hon kör sina zumba moves. Fram tills för några dagar sedan var Amy heeelt omedveten om att denna videon fanns och att jag i smyg har skickat den till Denice i Seattle. Och Amy har fortfarande ännu inte sett den- Så idag kan jag med glädje presentera premiären av "Amy goes zumba". Något som kan tillägas är att Amy under hela passet frågar Sara varför jag springer ut ur salen hela tiden. Saras bortförklaring var att jag och min mage inte riktigt var bundisar denna dagen...

Jag vet faktiskt inte varför youtube försämrar kvalitén något gräsligt på denna men det hade väll mindre betydelse.

Obeskrivlig helg på alla sätt och vis

Helgen som precis börjar lida till slut har varit bland de mest otroliga någonsin! Dagen idag tar nog ändå priset på knäpphet!

Jag kan faktiskt inte förstå vad jag, Amy och Sara har varit ute på idag. Cykling ifrån Menlo Park- en del småstopp och en massa slingriga omvägar in till San Francisco och hela vägen ut till Golden Gate bron. Gogglemap uppskattar rutten till 12.7 mil...Taxi heeeela vägen tillbaka på grund av försening till tåget ( även det tack vara en efterbliven taxichafför). Vi är bra knäppa i huvudet men denna dagen kommer jag aldrig att glömma!♥

Och gårdagen kan jag knappt tänka på hur bra den var! Klockan 8.45 då John Mayer steg upp på scenen var ett utav de lyckligaste ögonblicken under hela mitt år här! Kan är så sinnesjukt bra att det går inte att förklara! Mer om detta senare för nu måste jag sova några timmar innan jobb väntar. Med 9 timmars cykling i kroppen kanske jag ska göra en liten express stretchning först, nå väl godnatt på er!
Här kommer ett klipp ifrån igår på en utav mina absoluta favoritlåtar. Försnacket som han har till denna låten är klockrent- han är ett geni helt enkelt!PÅ ONSDAG, PÅ ONSDAG, PÅ ONSDAG FÅR JAG ÄNTLIGEN KRAMA OM 5 AV MINA VÄNNER IFRÅN SVERIGE!
Jag kan inte längta mer!

Till Camie

Camilla Sundåker - Jag har klockan 2 på en fredag natt två saker att säga dig. Nummer ett- Jag saknar dig som en ekorre! Nummer 2. Vad fasen är det för bild du har hittat på oss? Sitter vi på en jäkla guleböj och är det en svävande banan till vänster om mig? Vart är vi? I vilket sammanhang är bilden tagen? Jag har verkligen försökt klura ut detta men jag kommer inte fram till något rimligt svar, så nu kanske du kan hjälpa mig på traven?


På lördag på lördag på lördag

Okej så här ligger det till- på lördag ska jag få träffa min andra stora kärlek i livet. Min allra största kärlek har precis varit här och hälsat på, så jag känner att min andra kärlek får duga. Och duger gör han, helt klart! Så här är historien och händelsen som imorse fick mig att börja gråta.
Jag får ofta frågan om det är något jag ångrar med detta året här i Usa. Det enda svar som jag kan ge är att det finns inget som jag önskar att jag gjorde annorlunda, absolut inget förutom valet jag gjorde den 26 mars att inte unna mig en konsert med John Mayer när han var här. Biljetterna var svindyra och jag var svinfattig helt enkelt. Ända sen denna dagen då Johnyboy har kommit på radion eller när jag suttit och lyssnat på honom på kvällarna så har jag grämt mig över detta. Att han var så nära men att jag inte tog chansen att se honom! Imorse höll jag på att få dåndimpen när jag gjorde min vanliga morgonrutin klockan 7.01- körde ut bilen ifrån garageuppfarten och förberedde inför dagens äventyr. Dom spelar "Daughters" och jag tänker att denna morgonen inte kunde starta bättre. Men herre min gud vad fel jag hade. Efter låten är färdigspelad kommer det vanliga eftersnackat, precis som Rixfm! Och dom säger: Idag har ni chansen att vinna 2 biljetetter till John Mayers konsert i Mountainview imorgon, fredag! Mountainview=en kvart ifrån mig! Min puls går helt ärligt upp i 300 och jag blir såå arg på mig själv för att jag har kunnat missa det ännu en gång. Springer ner till min källare så snabbt att min värdpappa undrar om han ertappade mig naken haha och sätter på datorn trots att jag egentligen borde stå i köket och laga frukost åt två snart vakna tjejer. Och här vill jag säga att jag inte har mycket hopp om saken. Är man ute en dag i förväg så läääär biljtterna vara slut eller svindyra. Efter lite sökande och många biljettsidor senare hittar jag en auktion med 3 biljetter för 31 dollar styck! 20 min kvar till auktionen går ut! Samtal till Amy & en sovande Sara. Pulsen är ännu högre och jag vill bara trycka på BUY med en gång! Jag tänker att om jag så även ska betala för 3 biljetter så skulle det vara värt det. Precis samma sekund får jag klartecken ifrån Amy och biljetterna är våra! Så på lördag står vi på en utomhusarena och lyssnar på Johnny! Jag får gåshud av tanken!
Nedan är en video ifrån Clarity som är inspelad på på Santa Monica pier där jag har strosat flera gånger. Jag har kollat i kikarna som lillkillen kollar i,gått på stranden som han går på.. knäpp känsla. Syster känner du igen dig?
Veckan annars rullar på hur bra som helst. Igår var vi på Gilroy Gardens som är en jättemysig nöjespark och idag var vi på ett ställe som heter Coyote Point där vi var på museum, lekte i en kanonpark och picnicade.  Höjdpunkten var att se flygplanen landa och lyfta ifrån San Franciscos flygplats. Om mindre än en vecka så är det ett väldigt speciellt plan med 5 väldigt speciella människor som kommer landa där! Bered er på att jag kommer krama sönder er vänner!
Coyote point med utsikt hela vägen in till San Francisco

Johnnyboy!

Här kommer en ledtråd på vad jag ska göra på lördag!!!!!!
Jag var så glad imorse att jag började gråta av lycka!

Adrenalinkickar

Emma frågade mig om jag inte kunde lägga ut både mitt skydive och bungejump på samma ställe och självklart kan jag det!
Om ni ska välja något av dem båda- min röst gör solklart till fallskärmshoppning!

 

 


Måndag och Mystery Spot

Denna morgonen kunde inte börjat bättre! Klockan 8.30 öppnade registeringen upp för Stanford kommande kurser. Klockan 8.43 ligger det i min inkorg en bekräftelse på att jag nu är en av 25 elever som fick en plats i kursen " The creative portrait"- en fotokurs som jag tror kan ge mig många bra och nyttiga kunskaper. Jag älskar att fota och det är ju något man gör hela livet ut,så varför inte kunna göra det bra! Bara så glad över att jag ens fick en plats då dom går åt som smör i solsken så fort registreringen öppnar.. Nu ska jag bara lösa kameraproblemet.. Man måste ha en 35 mm kamera vad det nu betyder. Min fader förklarade men har glömt bort.. brännvidden va? I alla fall fick han sig ett gott skratt när jag på skypen frågade om min digitala kamera var en 35 millimetare.. Min ekonomi är i botten, (jag hade inte förväntat mig något annat efter ett år fyllt med massa upplevelser och resor) och jag sparar för tillfället alla slantar som jag har till vår sista månad då jag & Sarafina kommer åka ut på ett stort äventyr. Hawaii i 8 dagar tillsammans med Amy, sedan 6 dagar i New York och resterande tiden roadtrippar vi i Florida. Här kommer den stora haken- Jag behöver spara varenda slant men det vore gult värt att ha en systemkamera på detta kommande äventyr som kommer att bli ett minne för livet. Så antingen investerar jag eller så fjäskar jag för min värdmamma och frågar om jag får låna hennes under lektionerna? I alla fall så om jag lyckas göra upp en budget som räcker till alternativ nummer 1- Hjälp mig hitta en bra kamera. Jag vill vid eventuellt köp ha en Canon men det finns ju tusen olika modeller. Hjälp eftersökes av folk med erfarenhet av systemisar. Skriv allt ni kan, pretty please!

Dagen idag har varit alldeles lysande. I landet här i Öster så är hur många aktivitetsställen stängda på måndagar. Måndagar är Sveriges motsvarighet till söndagar många gånger= Mindre möjliga aktiviteter att åka ut på med de små liven. Efter lite research hittar jag det perfekta resmålet för dagen och någon timme senare är "The green pals" på väg på en spontanresa till Mystery Point. Att brå på Green pals- Det är vår "hemliga" klubb. Det är tuffa antagningskrav men är ni riktiga stjärnor så kanske kanske kanske ni lyckas få en plats i klubben ändå. Vårt uppdrag är att rädda jordens regnskog och se till att alla tänker miljömedvetet. Tar någon till exempel för mycket hushållspapper här hemma blir det ramaskri från två små flickor..
I alla fall, Mystery spot var vår destination. Och kul var det! Efter en högljudd och lång bilfärd kom vi äntligen fram och jag kan inte mer än att säga att stället är knäppt. Här spelar gravitationen och fysikens lagar dig ett spratt då du ibland går igenom sneda hus och ibland ser du ut att vara 1 meter kortare än vad du egentligen är. Svårförklarligt men ett helknäppt ställe helt enkelt! Efter guideturen var slut åkte vi vidare till ett jättestort park område med klätterställningar, riktiga flygplan, bilar & tåg att leka med och vi ägnade eftermiddagen åt en massa cykling, vadande i en fors, en hel del låtsasflygningar till Asien och ett fikastopp för Starbucks.
HERRE HERRE GUD! Sara ringde precis men säger inte ett skit. Isället hör jag bara massa musik i bakgrunden och en donna som sjunger. Denna donnan är ingen mindre än Lady Gaga och Sara är på hennes konsert ikväll! Åh du är sååå värd detta hjärtat!
Resterande delen av kvällen ska ägnas åt att planera ytterligare inför mina underbaras resa hit! Nästa onsdag vid den här tiden är vi alla tillsammans igen efter nästan ett år! Jag kommer att krama sönder er, garanterat!!
Om 9 dagar ses vi alla igen på San Franciscos flygplats! The gang ♥

Spontanlördag

Jag hinner inte med någon vidare uppdatering här men jag måste bara få säga dom glada nyheterna!- Jag kommer med stoooor sannorlikhet hinna plugga en kurs på Stanford innan vi åker hem ändå! Jag är bara så glad om detta skulle gå i lås.
Helgen har varit underbar! Trots feber och förkylning vägrade jag spendera min dag i sängen och jag och mina bästa bestämde oss för en spontanresa till Californiens huvudstad Sacramento. På vägen hann vi med ett stopp på ett outlet där jag köpte mina drömmars kavaj och på Jelly Beans huvudfabrik.
Världens bästa vänner och en blundande Frida
Ja, lite störda är vi...Vissa åker till Santa Cruz andra åker till Jelly beans fabrik haha.

Svar på tal

Hej Elin!
Först av allt vill jag bara säga att du gjord mig så glad med det du skrev till mig. Jag blev glad över att jag med min berättelse och tid här i Usa kan stötta andra men också blev jag otroligt glad över att du har valt att åka som aupair trots att du har pojkvän. Jag vet precis hur du känner dig just nu eller jag tror att jag vet i alla fall.. Du känner dig egoistisk som åker och funderar ständigt på om du verkligen har gjort rätt val som "lämnar" din pojkvän.. Tro mig, du har gjort ett val som du kommer vara tacksam för resten av livet! Så mycket nya vänner för livet du kommer att träffa, alla nya platser du kommer uppleva och så otroligt mycket som du kommer att växa som person är ovärderligt. Det kommer att komma stunder som du ligger och gråter av saknad och undrar varför du har valt att befinna dig på andra sidan jorden när din pojkvän befinner sig hemma i Sverige. Och det kommer också komma motgångar här i Usa som gör att du längtar hem lite extra. Ett tips till dig är att skriva en liten lista på ett fint papper där du printar ner anledningar till varför du valde att åka som aupair.
Hej!
Jag måste bara säga att jag är SÅÅÅÅ glad att jag har hittat din blogg!! Jag ska åka som aupair nu på MÅNDAG och jag har också pojkvän och tycker det är jättejobbigt att lämna honom, och jag har läst tjej efter tjejs blogg hur de har blivit dumpade av sina pojkvänner för att de vläjer att göra detta. Jag blir så ledsen.

MEN så hittade jag din. Den gav mig hopp. Den gör mig glad. Jag blir tårögd när jag läser din blogg. Jag blir så glad. Jag förstår er kärlek. TACK TACK TACK! Jag ska fortsätta läsa den, den stärker mig. Det ger mig hopp att se att kärleken KAN fortsätta även fast man är så långt ifrån varandra. ALL LYCKA TILL ER! 

/ Elin

Hej Elin!
Först av allt vill jag bara säga att du gjorde mig så glad med det du skrev till mig. Jag blev glad över att jag med min berättelse och tid här i Usa kan stötta andra men också blev jag otroligt glad över att du har valt att åka som aupair trots att du har pojkvän. Jag vet precis hur du känner dig just nu, bara några dagar innan avfärd, eller jag tror att jag vet i alla fall.. Du känner dig egoistisk som åker och funderar ständigt på om du verkligen har gjort rätt val som "lämnar" din pojkvän..Du har säkert övervägt både en och två gånger att ringa din aupair organisation och ljuga ihop en historia som skulle få dig att stanna hemma. Tro mig, du har gjort ett val som du kommer vara tacksam för resten av livet! Så mycket nya vänner för livet du kommer att träffa, alla nya platser du kommer uppleva och så otroligt mycket som du kommer att växa som person är ovärderligt. Det kommer att komma stunder som du ligger och gråter av saknad och undrar varför du har valt att befinna dig på andra sidan jorden när din pojkvän befinner sig hemma i Sverige. Och det kommer också komma motgångar här i Usa som gör att du längtar hem extra mycket. Ett tips till dig är att skriva en liten lista på ett fint papper där du printar ner anledningar till varför du valde att åka som aupair. När det känns extra tufft plockar du fram detta papper och du kan av detta finna ny motivation och känna dig stolt över att du faktiskt tog steget att åka. Detta är något som jag har gjort och som jag vet även många andra au pairer som har gjort.
Cred till din pojkvän som ger dig det utrymmet att åka iväg ett år ifrån honom! Ni kommer båda att vara tacksamma när året är slut över att ni faktiskt klarade det och det är något som ni alltid kan luta er tillbaka på i framtiden. Att oavsett hur tufft det än var så överlevde er kärlek ett år ifrån varandra. Lycka till med allt, ni kommer att grejja det!


Ritz Carlton

Ibland får man verkligen nypa sig i armen för att få reda på om man lever i verklighet eller i en slags fantasivärld. Igår var en sådan dag. Det var en "vanlig" jobbdag som förvandlades till en av de mest minnesvärda jobbdagarna under mitt år som aupair.. ( Det är ju inte riktigt ett år än men efter 10 månadersgränsen tycker jag att det är ok att prata om sitt liv här som "sitt år"). Barnens mormor,kusiner,moster,min värdmamma,jag och tjejerna då förstås, åkte till Ritz Carlton resort. Det är ett sjukligt lyxigt hotell som ligger i Half Moon bay, ca en halvtimme ifrån mig Här spenderade vi dagen med att bygga sandslott på stranden, hyra cyklar och åka ut på utflykt och grilla smorés över en öppen eldstad på en terass. Barnen och min värdmamma stannade kvar men jag åkte tillbaka till Menlo Park frammåt kvällningen. Vilken dag!
Kvällen spenderades med trion och the Westley sisters(två amerikanska vänner). Det blev en snabbmiddag hemma hos mig innan vi alla möttes upp för lite froyo!

Ritz Carlton

Jag hjärta skype

Har skypedate med Johnny Depp och något Krull. Han ville se sin bungejump video så håll till godo!Del 1- Roadtrip ner till Los Angeles

Tre dagar sedan min andra halva åkte hem nu. Det är så tomt men jag försöker intala mig att vi snart ses igen!

Tänkte göra en liten sammanfattning av allt vi hann med under dagarna ner till L.A förutom att bara njuta av varandras sällskap och mysa!

Började resan med att vara ute i välidgt "god" tid. Efter en middag med värdfamiljen, stopp på banken och lite annat småpyssel kom vi äntligen ut på motorvägen som skulle ta oss ner till Los Angeles. Klockan 20.25 lämnar vi alltså Menlo Park och för att tänka lite rimligt trodde vi att vi skulle behöva göra en övernattning ungefär halvvägs och göra resten av sträckan morgonen efter. 2.30 checkar vi istället in på ett snuuuskhotell i Los Angeles. Raka vägen ner, det är så det ska vara. Inget knussel

Visst är det mysigt..?

Ja, vissa nätter har vi sovit på motell,andra hotell. Och när det är precis fullbokat båda på hotell,de snuskigaste motellen och till och med campingsplatser.. Ja då sover vi i bilen på en bensinmack istället!

Detta har vi bland annat ägnat dagarna åt i Los Angeles:

Universal StudiosBungejump!

Idag firad vi 2.5 år tillsammans och slog på stort!
Dagen  började med att gå upp med soluppgången för att  ta sig upp till ett naturområde med underbara berg och vacker natur. Här mötte vi upp resten av den lilla gruppen som också skulle hoppa. Som så många gånger förr när jag ska göra något läskigt så är jag alltid enda tjejen i gruppen, denna gången var inget undantag. Efter en vandring på 2 timmar som tog oss på branta trapattser och genom en strömmande flod flera gånger, kom vi äntligen fram till The Bridge to nowhere som den heter. Redan under vandringen var jag nervös som en get men det var  först när jag såg hur det faktiskt såg ut under mig som den riktiga rädslan kom. Stenar, en flod och högre än vad jag trodde.. Jag bröt seden och lät herrarna gå före damerna (damen i detta fallet) och när det sedan var min tur var jag så nervös att hela jag skakade och kunde inte tänka klart. Det var då man var tvungen att på något sätt byta ut sin hjärna. En normal hjärna säger nej till att ställa sig på en strapats och sedan hoppa rakt ut från en bron. Istället fick jag försöka byta ut min hjärna till en galnings hjärna och intala mig själv att detta skulle bli sjukt kul och ge adrenalin så det räcker och blir över. När instruktörerna började räkna ner One, two, tree.....BUNGEEEEEE!! Trodde jag helt ärligt talat att jag skulle dö för en sekund. Sekunden senare var det bara sjukt kul och jag ville aldrig sluta hoppa! Dock vill jag säga att efter att ha gjort både Bungejump och fallskärmshoppnings förra sommaren, så lägger jag alla mina röster på att göra ett nytt fallskärmshopp. Där får du känna pirret i magen i över en minut, på ett bungejump är allt över efter ca 15 sekunder.

Efter att alla hade hoppas klart begav sig resten av gruppen ner igen på den långa vandringen medan jag och älskling passade på att njuta av en dag vid vattenkällorna med solning, massa bad och picnic. Vi hade hela stället för oss själva hela dagen! Lyx!


 

Jag övar lite innan hoppet.. haha


Det vet i fasen vad det var för färg på mitt hår denna dagen! Jag säger då det- amerikanskt duschvatten är inget att rekommendera...

Bron som vi hoppade ifrån och där sitter näcken på ett hörn med..
Hej byxdrag!


Laguna Beach
Allmän turisting inne i Los Angeles med bland annat Hollywood skylten, Walk of fame och runtkörning till kändisars olika hus. Här nedanför ar ni Michael Jacksons senaste boende i Beverly Hills.Santa Monica för att träffa min fina Pernilla!

Min fru och min man på restaurang. Pernilla Karlsson, åh vad jag saknar dig redan! Tack för världens bästa powerdate i lördags!


Newport Beach


Boogieboarding i Newport Beach

Surfing i Pissmo Beach, älskade Pissmo Beach. Fy vad det är svårt med surfing men skam den som ger sig!


Vi åkte hela highway 1 hem som är en utav världens mest kända bilsträckor. En kamera gör inte naturen rättvisa här, så vackert!


Kom tillbaka! Jag saknar dig så mycket min kärlek!

 

 

 


18 år fyller idag jordens bästa lillasyster!

Syster syster syster!

Jag kan inte förstå att du idag fyller 18 år!

Har det börjat dallra i armarna och kan man skymta några grå strån på ditt huvud??

Skämt och sido vill jag bara graturela dig så otroligt mycket på din stora dag. Du är världens bästa syster och du anar inte vilken stolt stora syster du har på andra sidan jorden.

Idag hade jag bara velat vara hemma och ordna med en massa överraskningar och bara uppvakta dig. Dock hara jag pratat med din man Tobias och har försäkrat mig om att du kommer få en alldeles underbar dag! Istället så hoppas jag att Stefan kommer att leverera ett litet paket i eftermiddag till dig! Tänk att du är 18 hela år lilla syster. Det känns faktiskt som att det var igår som vi satt på trappen på västkusten och tog hand om våra Stampekaniner som om dom vore livs levande. Jag önskar dig nu världens bästa dag och hoppas att mor&far gör något riktigt kul för dig! Jag älskar dig så mycket men snart ses vi igen och då får vi ta igen det missade födelsedagsfirandet ifrån mitt håll! Så syster- Happy birthday too you!!! Bättre syster kan man inte önska sig!


Elin nyvaken på skypen för några minuter sedan. Jag fick vara med och sjunga på sängen för lillskruttan,lycka!

Bilder ifrån familjens besök till mig för en månad sedan


Vilken stjärna!
Så här ser det ut på våra hotellrum efter 2 min..
I love you sister!Goodbye my lover!

Denna dagen skulle faktiskt bara kunna raderas hur kalendern, kastas i närmsta papperskorg och aldrig lyckas ta sig upp igen. Det enda bra med denna dagen var faktiskt att jag fick vakna upp med en varm kropp tätt intill mig och att jag fick träffa mina finaste Sara nu ikväll. För några timmar sedan gick bilen till flygplatsen. Jag har gjort det många gånger förr under mitt år här i Usa och vet precis vad som väntade men ändå var det som att jag inte var beredd. Inte för att jag tror att det är något man mentalt kan förbereda sig på men ändå- Avsked! Åhh såå jag hatar dom! Man åker till flygplatsen med en passagerare jämte sig och på tillbaka vägen är det på sin höjd en väska som gör dig sällskap i passagerarsätet. Nu ligger jag i min säng och vet att jag kommer hata natten som väntar. Vi kunde göra detta för 7 månader sedan i Januari och vi kan göra det igen för att vara ifrån varandra 3 månader till men sen får det fasen vara nog! Min kärlek till dig är för stark för att vara på olika sidor av jorden!
Tack för 12 underbara dagar baby!
Du gör mig till världens lyckligaste!
Så länge jag får somna jämte dig på natten spelar det ingen roll om det är i en liten sketen bil på en bensinstation (se bilden)!

Världens bästa roadtrip!

Hemma ifrån tidernas bästa roadtrip!
Surfing, bungejump, bergsvandring, Universal Studios, Highway one, träff med världens bästa Pernilla Karlsson, Laguna Beach, Pismo Beach, Newport beach, rundtur i Beverly Hills övernattning på en bensinstation och mycket mycket mer. Min finaste prins sätter sig på planet hem till Sverige om 8 timmar så jag tänker inte spendera någon tid här men ville bara bjuda på ett filmklipp från vår bungejumpdag! Ett ord- Adrenalinkick!


 


Äntligen på samma sida av jorden

Nu är min prins äntligen här och än så länge har vi haft 4 underbara dagar tillsammans fyllda av utflykter, drive in bio, baseball match, ett besök på NASA, San Francisco strosning, otroligt mysig middag med Sara och Santa Cruz. Nu håller jag på att packa ihop en väska som Stefan ska ta med sig hem. Visserligen åker inte jag hem förrens om 3 månader men för att jag ska slippa skeppa saker hem och släpa omkring på två väskor på Hawaii, New York och Florida så är han söt och tar med sig en hem. Det känns som att det var igår som jag stod i detta rum och packade upp mina saker ifrån resväskorna. Nu står jag här 10 månader senare och packar ner..

Snart ska vi åka en snabbis till Stanford park för att ha en mysig söndagspicnic. Senare i eftermiddag ska vi sitta barnvakt åt tjejerna. Vi ska campa i trädgården, grilla s'mores och busa.

På tisdagkväll börjar vår roadtrip ner till LA. Där väntar bungejump, surfning, camping längs med Highway 1, Universal studios med mera. Livet är för bra och jag är så lycklig över att ha min andra halva här!


HAHAHAHA. Min älskling på NASAs rymdbas.Mina två S i livet, Sara & Stefan

Giants VS Los Angeles DodgersVi är nya Giantsfans med fankeps och tröja.

Det var kallare än vinter i San Francisco! Åh vad jag älskar att jag inte bor mitt inne i stan utan 30 minuter utanför och 20 grader varmare..


I love you more than ever