På väg upp till huvudstaden

Sitter på X2000 upp till Stockholm för några dagars konferens med jobbet. Helkul! Ikväll väntar Wallmans salonger och på fredag kommer min älskade upp för en helg med svärfamiljen ute i Saltis! :)

En donna jag inte har träffat på väldans länge och saknar jättemycket!

Glad tisdag!

Idag är jag superdupermega glad för att:
Nr 1: Jag har varit på en skööön lunchmassage som tog bort min jobbiga knota i nacken som har plågat mig i många dagar. Kontorsarbete kan vara rena rama döden för rygg och nacke..
Nr 2: Det är bara en vecka och några dagar kvar tills jag,lillasyster, Malin&Ida entrar London.
Nr 3: Jag ska på en förhoppningsvis givande och kul konferens i Stockholm torsdag-fredag men avslutande middag på Wallmans salonger!
Nr 4: Jag har idag väldigt oväntat fått en ny tjänst på Husqvarna AB som jag tillträder på måndag- här är det då snabba puckar. Igår frågade chefen vad jag hade för planer för eftermiddagen... Tja tänkte jag, jag jobbar ju så jag finns ju på kontoret svarade jag. Fint säger chefen och säger att jag inte alls ska jobba utan ska på intervju. Jag gick till intervjun utan att ha någon som helst koll på vad för intervju jag gick på och idag fick jag beskedet att jag redan nästa vecka byter avdelning till Marknadsföring, helkul! Marknadsassistent är då ingenting som jag har någon som helst utbildning för så håll era tummar för mig på måndag!


Kvällen har spenderats med min bästa Nathalie tillsammans med en hel bunke B&J och kaffe!

Grattis finaste vän!

Grattis på födelsedagen Elli!
Jönköping saknar dig så in i bängen men nästa vecka hoppas jag att vi ses i alla fall!

Jag och födelsedagsbarnet i Österrike för några år sedan!

Thursday

Jag fullkomligt älskar min nya koftklänning som jag Torsdagsunnade mig idag!
Dagen har bestått av jobb, lunch med Mammis på kroatorpet, löpning, sconesmys med mannen och lite panikpackning för imorgon direkt efter jobbet sätter jag mig på ett 6 timmar långt tåg upp till Dalarna och till min bästaste Sara!


Världens bästa fyller år idag!

Och det är ingen minder än min Dalmås Sara Birgersson! Hoppas att du har haft en pangdag och jag spricker av längtan till fredag då vi äntligen får krama ihjäl varandra igen!
♥♥♥

Romwe.com

Här kommer ett litet kvällstips men klicka inte på nedan länk om din plånbok är tunn så här innan löning!
En MASSA tuffa kläder till helt skapliga priser. Bara det här med att handla med amerikansk valuta känns som ett litet sätt att försöka bota den enorma USA-längtan jag har just nu!
En av tre nedanstående kunde jag inte bara motstå. Ni kan inte gissa vilken va?
romewe.com


 



Sockersött

Sockersöt klänning som mer än gärna kan klickas hem men det får nog hållas lite på. London inom 3 veckor sätter stopp för allt vad Sverige-shopping heter.
Idag har jag haft en dödens seg dag på jobbet, ovanligt okreativ och seg helt enkelt. Efter jobbet hade jag och fina Elsa lite syjunta. Hon gjorde om en snygg kavaj till att bli ännu snyggare och jag sydde stora kuddar till vår nya sänggavellist. Det kommer bli döläckert!
Fick även träffa Beccabus över en sen kvällsfika på Kaffepaus. Höstmys!

Candelabra kadabra

Något som jag och min kärlek beslutade under vår 8 timmars resa till Stockholm tur&retur i Måndags, var att det från och med nu och fram till några veckor framåt skall råda absolut köpstopp gällande inredning och andra interiörer. Förnödenheter så som mat, självklart inget köpstopp men allt annat som man kan vänta till senare med tummade vi alltså på att faktiskt vänta med. Den tummningen rök åt pipan ganska så fort kan jag säga efter ett besök på Ekohallen på lunchen idag.

Äntligen har jag hittat en precis så fin och lång kandelaber som jag länge letat efter!
Välkommen hem till oss på Mellangatan, vi ska ta väl hand om dig!


Stockholm-tur&retur

Igår gjorde jag och Stefan en väldig spontansväng upp till Stockholm. Vi bestämde oss runt lunchtid, åkte direkt efter jobbet och kom hem framåt dygnets senare timmar. Tur & Retur på 8 timmar! Swebus upp och Stefans nya pärla hem- en Ford Focus. Gulliga föräldrarna Sundin har gjort så att sonen slipper pendla med sega tåg och bussar till hans praktik i Värnamö i 7 veckor framöver. Att ha honom sittandes i en övernattningslägenghet 9 mil ifrån varje vardag kändes ju trots allt inte så kul det heller..

Den lilla pärlan!

Sara & Frida konverserar

Sara Birgersson säger: - "Alltså jag tycker om den här bilden på Amy när hon ligger i den där sjön"
Frida säger: Du menar Stilla havet Sara?

Puddingar


Dessa puddingar landar snart i min bredlåda! Ett par kostymbyxor, en tweedkjol och en fin väska.
Jag hoppas hoppas hoppas att den orangea färgen på väskan är så perfekt i verkligheten som på bild!


Ett ljushav av omtanke

Ikväll har jag haft flickorna Julia&Camilla här på kvällsmat och soffmys. Så här in på sentimmarna tog jag och Camilla en sväng upp till Kinnarps för att tända ett ljus och skänka en tanke åt Stefan Livs familj och vänner. Sådant här borde inte få hända!

Stefan Liv

Det är helt otroligt det som hänt! En utav Jönköpings största profiler har idag lämnat sitt Jönköping för alltid.
Tankarna går till hans familj och framförallt hans två små guldglimpar till söner!


Höstens första helg

Har haft en helt fantastisk helg i verklig livsnjutningsanda. Började fredagen med en trevlig middag hemma hos oss med Mallan och Andreas. Synd att ni ska bo i Göteborg och inte här hemma i Jönkan, men desstu roligare blir det ju faktiskt då man faktiskt kan träffas!
Lördag morgon bjöd på mycket tidig uppstigning för att bege mig bort till Kulturhuset för att möta upp lillasysterl Vi skulle stå på Loppis! Så taggade och förväntansfulla packade vi upp våra 15? kartonger med prylar, allt ifrån gamla jympadojjor till Bingolottospel. Och som vi sålde! Folk var som galna djungelmänniskor och slet i våra pinaler. Med mycket mindre kartonger och mer pengar i kassan packade vi ihop oss vid lunchtid och kände oss mycket nöjda med dagens affär!

Eftermiddagen spenderades med en efterlängtad löprunda och sedan några timmars relaxande med min älskling på Rosenlunds "spa". Vet inte om man kan kalla det spa men skönt är det i alla fall! På kvällningen kom Tutti, Becs och Carro donnor hem till mig för lite vindrickande och socialiserande innan Sliver fick bli vår slutstation för kvällen. Efter några timmar på dansgolvet tog en taxi oss hem igen och jag måste säga att jag ännu inte riktigt vant mig vid att inte åka hem till Torpa framåt sentimmarna, utan att det numera är Lilljeholmen som gäller..
Söndagen kan bara summeras med ett enda ord och det är vardagslyx! Vaknade upp och kände både jag och min kärlek att det behövdes något riktigt uppiggande. Att då ha Vättern bara några meter bort med en numera iskall vattentemp kändes som en bra idé. Morgonbad och frukost på stranden blev det och sedan spenderades hela eftermiddagen i vågrätt läge med solen gassandes i ansiktet. Tänk att få ligga på stranden i början utav september! Kanske en kompensation för augustis kassa väder? På eftermiddagen åkte jag och Nathalie ut i skogen och plockade blåbär. Några deciliter blåbär rikare och även några myggbett, avslutades kvällen med söndagsfilm och nybakt blåbärspaj!


Becca undervisar resten av sällskapet om Lady Gagas många talanger! haha


London Calling



Äntligen är vår efterlängtade Londonresa bokad! Den 7-10 åker systrarna Grundström och sytrarna Björhagen till London för att höstmysa i ett förhoppningsvis soligt London. Tre dagar med massa shopping, tea & scones och turistande kan inte bli bättre! Elins studentpresent ifrån mig som äntligen blir av!


Bästa dagen på veckan

Bästa dagen på veckan är här, en vecka som har gått lika fort som vanligt. Vi börjar äntligen komma iordning i vår lilla lya och varje kväll är det något nytt som antingen skruvas,målas,klistras eller monteras. SÅ KUL! Veckan som har gått har bestått av en massa jobb ( kanske inte så ovanligt när man har ett 8-17 jobb), en konferens i Göteborg, ett besök med kollegorna på Gällstad på vägen hem, en massa pyssel hemma som sagt och småträffar med vänninorna.

Ikväll kommer Mallan med man hem till oss på lite fredagsmys. Jag hoppas att vår nyuppsatta projektor kan få sig en värdig invigning! Den är såå fin, nästan så att jag tycker lika mycket om den som bioduken! Imorgon blir det uppstigning i ottan för att stå på loppis med systrarna Ivarsson och min lillasyster. Vi hoppas på att håva in några slantar på gamla barnspel och fina men alldeles för små kläder!


Igår var det storrensning hemma på Stålis, vilken nostalgi att rota bland alla gamla barngrejer och småkraffs.


Denna bilden symboliserar vår vecka ganska bra. Här monterar världens bästa pojkvän upp vår tjusiga projektor med cyklop. Har man inga bygggoogles får man lösa problemet på andra sätt..