Pagoni

Hemma efter en lååång dag på jobbet och belönar mig med en beställning ifrån Pagoni.se. Min första beställning därifrån men känns som en bra dag att beställa-50% på nästan en stor del av sortimentet. Jättefina berlocker, kedjor med mera. Jag och syster ska ha smyckeskväll nästa vecka, därav detta impulsköp! Nu väntar en regnig löprunda med Camilla innan jag får krypa ner under filten hemma hos min prins!


Älskade helger

änner, amigos, friends- var tar veckorna vägen? Måndag och fredag existerar som sagt men resten därimellan är ett blurr. Denna veckan har dock varit mer blurrig än vanligt, fullt upp på jobbet, har börjat arbeta på min egna line nu så det är hur kul som helst! Även en hel del träning och löpning inför den 21 maj har stått på schemat. Fredagskvällen är så gott som över (med risk för att låta som 60+) och den har spenderats med egyptenligan Henke,Elsa och min Stefan. Vi var på after work för att sedan gå på premiären av Hur många lingon finns det i världen. Gud som jag grät, mest glädjevatten! En av de bästa svenska filmerna på länge!
Imon väntas jobb på Espresso House, länge sedan sist så det kommer bli latjo! Trevlig helg!
SÅ här glad är jag att det är helg!

Saturday

Har haft en mysig morgon med Becca! Vi var en sväng på torget och gick sedan ner mot stan för att ta en mysig lördagsfika. Blev upphämtad av mor och far för att gå på mässa uppe på Elmia- Ung företagsverksamhet! Min syster ställde ut tillsammans med sina två klassisar, helkul!
Nu blir det skype med min "andra" familj på andra sidan jorden och sedan väntar melodifestival och matlagning med dessa snyggingar ikväll!
Om 126 dagar njuter vi av Egyptens värme, kameler och Pyramider. Förhoppningsvis inga hajar..

Förälskad i fredagar!

Ytterligare en snodd bild ifrån vår underbara utomhus lunch i tisdags! Det borde nästan vara olagligt för väderguden att göra så här mot oss- först ge oss lite värme för några dagar för att sedan vända totalt till att gå tillbaka till som det har varit i de 4 senaste månaderna, kallt och ruggigt! Ungefär lite samma känsla som att köpa sig en BJ cookie dough glass och sen låta den ligga i kylen i en månad för att sedan avnjuta den ( jag vet, löjlig liknelse) Men vi deppar inte- snart kommer våren!
Dagen har varit underbar, fredagar är alltid underbara! Jobb 8-17 med paus för lunch på Bonarelli med mor&far. En snabbit till stan efter jobbet för att sedan möta upp bästa Tutti för bio. Vi såg Min låtsasfru! Kanon rolig och bra enligt mig, något sämre betyg får den av Tutti! Kvällen avslutades med en cappucino hos Johans och nu har jag kommit in i värmen och sitter och kollar på en söt pojkvän som sitter i soffan och pluggar till sin tenta imorgon. Åh vad jag tycker om honom

Trevlig helg!

Jag är en väskoholic

Kolla vilken fin skapelse ifrån Londonmärket Cath Kidston! Den vore underbar att ha till stranden i sommar!

Tuesday

Har haft en toppendag på jobbet med en massa tankeverksamhet men även paus för semlaätande med avdelningen! På lunchen slöt jag upp med Camilla för en underbar lunch på Kroatorpets UTESERVERING!!! Halleluja, nu kan väll ändå våren få vara här?
Bilderna är helt snodda ifrån camillasundaker.blogg.se som är en heelt otroligt duktig fotograf! Om 2 år ser ni henne kicka Bingo Rimér av tronen, garanterat!

Början av en ny vecka

Så var det måndag igen! För mig känns det som att dagarna består av sega måndagar och sedan en underbar fredag. Allt därimellan blir ofta som ett stort suddigt fält för att det går så fort! Har haft en utmanade dag på jobbet med massa nytt som jag försöker lära mig. För att lätta tankarna slöt jag upp med min fina Elli för ett gympass på friskis. Nu ska jag över till solstickegatan för att fira min prins som idag har fått en sommar tjänst på Länssjukhuset Ryhov! Annars har dagens tankarna snurrat kring eventuella studier till hösten kontra jobb, London-weekend och om vår semester tillsammans med Henke&Elsa till Egypten!
Lite som på bilden är dagsstatusen idag!
PUSSSS!

Göteborgsvarvet

Den 21 maj springer vi rumpan av oss i Göteborg! 21 km ska vi klara och det finns inga alternativ!
Göteborgsvarvet 2011!

Long time no see

kar att blogga och saknar när jag inte gör det, men ändå har tiden inte funnits där det senaste. Sedan sist jag skrev har jag börjat på ett nytt jobb, fast på samma företag så ingen större flytt. Omställningen är dock stor. Jobbar nu som säljaministratör och den senaste veckan har min hjärna gått i högvarv på allt som måste läras. Och det inte fakta som står nedpräntat på papper utan sådant som man ska lära sig på andra vis. Det är en riktig utmaning men jag har gett mig fasen på att klara det! Sedan har jag börjat en kurs i skriftlig kommunikation i Lund, ren distanskurs som det inte krävs en enda skåneresa för!
Helgen har varit mer än välbehövlig! Inleddes med en otroligt trevlig after work men en massa fina flickor, The black Swan på bio med min prins och resterande helgtimmar har spenderats i Vetlanda hos släkt! Jag älskar att åka dit, det är lite som rehab- det finns inte så mycket annat att göra där än att ta det lugnt och njuta av det goda sällskapet! Idag har vi firat min lille kusin som nu har blivit stor. Grattis Anton 18 år!