Dagen som jag längtat efter i 7 månder!

"Om 88 minuter får hämtar jag upp min prins på flygplatsen. Jag kan inte förstå detta. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag har saknat honom. Mitt hjärta slår 3000 slag i minuten nu"

Denna mening skrev jag i denna blogg för exakt 7 månader sedan. Då hade jag inte träffat min prins på 2.5 månad och jag trodde inte att saknaden kunde bli värre. Oj så jag misstog mig. Efter att vi fick spendera 12 dagar tillsammans över nyår för att sedan åter igen säga hej då till varandra, trodde jag inte heller saknaden kunde bli värre. Ännu en gång misstog jag mig. Den saknaden som jag har känt efter min finaste sedan januari månad tills nu, är den saknaden som har varit den värsta jag någonsin varit med om. Att gå ifrån att träffas varje dag till att "träffas" några gånger på skypen varje vecka har varit det tuffaste jag någonsin gått igenom men ikväll kommer alla dessa månader vara värda varenda sekund! Om mitt hjärta slog 3000 slag i minuten för 7 månader sedan så slår det om möjligt 6000 slag i minuten nu.  Jag är så nervös att jag vet inte vart jag ska ta vägen och kan inte förstå att om 10 timmar så får jag pussa på världens bästa pojkvän igen. Jag är så lycklig!

Du&Jag för exakt ett år sedan idag när vi hoppade fallskärm!

Jag kommer sakna dig!

Känslor känslor känslor, alla dessa känslor. Om jag skulle beskriva detta året som jag har haft här i Usa med ett enda ord, så skulle ordet känslor kvala in som ett utav de ord som bäst skulle beskriva detta år. Upplevelser och vänner-för-livet ( allt för att det ska vara ett ord) är två andra som skulle komma högt upp på listan. Igår sa vi hej då till världens bästa Tess om om 3 timmar sitter på ett plan hem till Sverige och som om en hel del timmar senare landar på svensk mark för första gången på ett år. Så många underbara minnen vi har skapat tillsammans här och jag är säker på att det kommer bli minst lika många hemma i Sverige. Dock kommer nog minnena inte involvera weekend resor till Pismo Beach,shoppingrundor till Great Mall och utgångar i San Francisco utan mer i stil med utgångar i Uppsala och shopping på Drottninggatan i Stockholm men det är inte fy skam det! I vilket fall som helst kommer det bli ruskigt tomt utan dig här och jag kommer sakna dig något otroligt!
Ha nu en bra flygning hjärtat och säg hej till Sverige från mig!

Klassikern. Ironi är lite utav vår grej Tess! Ja, jag tog dina glasögon denna kvällen!



Happy birthday dear

Klockan är nu 22.26 i landet som jag bor i. I landet som du bor i är klockan 7.26. Detta betyder att i landet där du bor så har din tjogonde födelsedag börjat men i landet där jag bor i är det faktiskt någon timmar kvar.. Trots att det är några timmar kvar i landet som jag bor i är jag ju faktiskt fortfarande svensk och tänker därför skicka dig världen största grattis kram nu!! Om jag hade varit hemma hade jag stått utanför din dörr nu med nybakta cupcakes och lite BJ! Mest ville jag med denna födelsedagshälsning få fram hur mycket jag saknar min bästis och önskar att jag hade varit hemma en dag som denna. Men det börjar bli lite utav en tradition, att jag aldrig är hemma på din födelsedag? Förutom din förra födelsedag som redan har tagit en plats i historieböckerna hahah! Hoppas att du får mycket fina presenter. Min är på väg till dig, om den är i new york, mitt ute på atlanten eller i europa kan jag faktiskt  inte svara på men den är på väg helt enkelt! Önskar dig nu världens bästa 20 årsdag och njut av systemet! Du får köpa så mycket du baravill s.å länge du inte tar slut på deras jordgubbsvinsortiment... För nuär det faktiskt inte så långt kvar tills jag kommer hem och jag villgärna att det finns en flaska kvar till mig. I love and miss you soomuch! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTTIS MIN BÄSTA!

;)



Friday morning

Gick och la mig igår med nästan 40 graders feber, vaknar upp frisk som en nötkärna! Der är verkligen jag i ett nötskal! Nu på morgonen har jag jobbat några timmar, skjussat flickebarnen till golf och fyndat ett jättefint nattlinne för 3 dollar ( ca 25 kronor) och efter att jag har vikt 8 korgar med tvätt så är jag ledig för resten av dagen! Lycka! Jag och min finaste Sara ska ut på äventyr, det är allt vi vet för tillfället. Snart kommer också del 2 av min och min kära familjs resa, om min syster vill vara en gullunge och skicka över bilderna vill säga..

5 dagar kvar! Jag kan inte förstå det!




En vecka, 7dagar, 168 timmar

En vecka kvar!

Jag har nått en punkt då jag verkligen inte står ut av att vara utan dig längre. Men tur är att om 7 dagar får jag pussa på dig igen min underbara prins.
Vi ska spendera ungefär en vecka här hemma i Menlo Park innan vi ger oss ut på roadtrip ner till LA. Oj vad jag kommer att ha varit där mycket innan detta år är slut, men det tackar jag verkligen inte nej till. Sedan bilar vi Highway one upp och stannar en natt på ett campingställe där man campar ute på en terass som går ut över havet. Om vi kan få tag på ett tält någonstans då vill säga. Mamma,mormor & farmor ni kan sluta att läsa nu. Bungeejump står också på schemat....




Kirks Creek- världens utsikt och en klippa som stupar rakt ner till havet utanför tältet.

Godnatt mitt herrskap

One weekend, Elins last.

Jag har sagt det så många gånger förr men ordet avsked har fått en helt annan betydelse under mitt senaste år. Ikväll var det dags för ännu ett. Imorgon kväll sitter Elin på planet som ska ta henne hem till Sverige och det går inte att beskriva hur tråkigt det känns. Elin är vårt lilla energiknippe men vi ses i Sverige igen! Jag saknar dig redan!

Helgen har förövrigt varit kanon, som vanligt. Dock lite för mycket jobb och för lite solning för att den som ska få toppbetyg. Fredagen spenderades först med Erica och Coley, två nyfunna amerikanska vänner. Sedan åkte jag och Saris ut för att möta upp resten av gänget som var på party mitt ute i bushen. Efter några timmar ute i bushen åker vi hem till mig för att somna till A walk to remember i bakgrunden. Underbar film om ni säkert vet!

Lördagmorgonen börjar med jobb och fortsatta med någon timme i parken med Sarahjärtat. Oj, vad jag älskar denna tjejen alltså. Vi har hållt ihop sedan dag 1 på aupairskolan och redan efter någon vecka tillsammans visste jag att detta är en tjej som kommer att komma på mitt framtida bröllop, en vän för livet♥. Framåt kvällningen väntade aupair möte på ett jippo som var ner i downtown Menlo Park. Vi spenderade så lite tid som bara möjligt på mötet för att snabba oss hem och fixa oss ordning oss för kvällen hos Elin. Hemma hos Elin befann sig inte bara gänget utan även Josh och Isac, våra vänner från Pismo Beach. Bättre killar får man leta efter! Vi drog oss snabbt in mot stan och lät klubben East Bar West underhålla oss för resten av kvällen.

Söndag morgon- Saras jäkla alarm snoozar minst 20 gånger innan vi pallrar oss upp. Jobb väntade på både två. Jag har spenderat hela dagen vid poolen på sommarens sista simtävling! Halleluja- jag välkomnar mina lediga söndagar tillbaka med öppna armar! Kvällen spenderades hos Elin tillsammans med hela gänget (minus Amy som har rymt till Yosemite över helgen och är otroligt saknad) som hade ordnat en jättegod barbeque. Tack vänner och extra tack till Elin för en lyckad helg!










I will miss you!

Nästa vecka är det bara jag och brunetten till vänster kvar i landet. Folk lämnar på löpande band.

Dock så kommer även folk och inte vilket folk som helst utan ingen mindre än jordens bästa pojkvän!

Det är 8 dagar kvar tills vi får pussa på varandra igen efter 7 månander av saknad.
Jag ska aldrig någonsin vara ifrån dig så länge igen!


Del 1 av familjens besök- San Francisco

Fick precis ett mail av min älskade mor- Dom är på hemmaplan igen på Stålis efter några avslutande dagar i New York. Elin fick du med dig allt hem eller resa du som en Michelingubbe? Denna veckan har gått så sjukligt fort (som vanligt) och jag är trött som en åsnegris men har solsting och kan inte sova. Isället struttar jag omrking i min nyinköpta Victoria Secret bikini som jag har unnat mig i min annars så tajta budget. Jag sparar varenda litet nickel som jag kan till vår sista månad här- resemånaden där Hawaii, New York, Miami och förhoppningsvis många platser längs vägen kommer att besöka.  Så istället för att sova tänkte jag bjuda på första delen av av min och familjens resa. Låt mig presentera-

Del 1 av familjen Kajkos resa.

Vi hade en överraskningsshow för våra föräldrar. Kate spelade piano och vi sjöng. Mycket lyckat! Vi hade gjort biljetter och hade en paus då publiken fick popcorn! Högklassigt

Middag med Amy och Sara på Cheesecake! Underbar kväll

Tre favoriter

Vänner för evigt

Vi utanför the Painted Ladies. Kommer ni ihåg Huset Fullt? Det spelades in i det gula huset bakom oss :)

Ovanför Golden Gatebron. Ungefär vid det här laget började mamma få tuppjuk och fotostrejka och inte vara med på några bilde för att hon tyckte att vi redan hade tagit alldeles för många bilder. Hur kan man ta för många bilder är då min fråga?

hahaha det blåste liiiiite...

En massa turistande i staden i mitt hjärta

Mammis,jag och pappis i Muir Woods- ett turistmål med otroligt stora träd

Söta syster

Mys i mitt rum blev det en hel del.

San Franciscos signum- Spårvagnar

Fishermans Wharf

Min Volvie! Tror ni jag kan lyckas sno med mig denna bil hem till Sverige? Vi trivs nämligen rätt bra ihop.

Familjen var med när jag jobbade en hel dag. Här i början av dagen och tjejerna ska ha simlektion.

 

Vår uppe på massa olika utsiktsplatser. Här vid Twin Peaks

 

Körde en hel del på denna väg..

Picnic i Stanford park som förövrigt är min favoritplats i hela Menlo Park.

Pyjamasparty hos mig

Vi hann med så otroligt mycket under bara den tiden vi var här i SF att jag har svårt att ta in allt! Las Vegas och Los Angeles i nästa del- det vill ni inte missa! ;)

Gooodnight sweeties!


Till Amy och Sara!

Ikväll har jag spenderat större delen av kvällen i Menlo Park downtown, om det ens är värt att kalla ett downtown är ju frågan men så är namnet i alla fall .Varje onsdag kväll nu i sommar har dom liveuppträdande och massa folk samlas i parken för att picnica och bara ha det allmänt mysigt. Kvällen avslutades med en underbar frozen yogurt (äntligen!) som mina fina Sara bjöd på. Dessa tre klipp sammanfattar kvällen-Nostalgi! Imorgon lovar jag att Del 1 av min och familjens resa kommer- En följetong ni inte vill missa ;)

 

 

 

Jag var tvungen att lägga till detta klipp med! Sååå sjukt kul!


Back on track

Jag lever!
Igår runt lunchtid lyfte familjens plan ifrån mig. Nu är dem i New York och hälsar på Frihetsgudinnan.
Det var så tufft att säga hej då och fy vad jag saknar er redan!
Ni kan vänta er några megauppdateringar i veckan för det kommer att krävas för att kunna berätta allt vi gjort. Man kan tro att familjen var här i ett halvår med allt vi fick uppleva! Nu måste jag återgå till jobb och lunchlagning.



Update from the Grundstromsisters

Nu ligger vi nedgosade i våra morrisar i min säng. Ikväll har jag och syster sleepover med BJ och film för första gången i mitt rum. Ett rum som hon bara har sett genom skypen hemma men som hon nu befinner sig i. Jag är så glad! Ikväll har vi förövrigt haft världens mysigaste kväll. Jag jobbade under dagen och mötte sedan upp familjen för restaurangbesök i Palo Alto.

Insåg nu att senast det var någon aktivitet på den här bloggen var för nätan en vecka sedan och sedan dess har det varit ett helt svall av känslor. Från att ha träffat sin familj efter 9 månader av saknad till att åka runt och uppleva otroligt många platser på så få dagar. Mycket intryck och otroligt mycket känslor helt enkelt. Livet är bra underbart! Igårkväll anlände vi hem till Menlo Park igen och har ytterligare några mysiga dagar att se fram emot. Men innan jag och syster säger godnatt för idag vill vi bjuda på en " Dagens visa". Kommer ni ihåg programmet?