Fredageftermiddag och en späckad helg tillmötes!

Nyhelgad och ska snart hoppa på en underbar lädersätesbuss (kära Bus4you) som ska ta mig ner till Götet där Elli&Amanda väntar. Idag blev Elli Göteborsbo för åtminstonde 3 år framöver vilket såklart är kul för henne men mindre roligt för oss som kommer sakna henne något otroligt i Jönkan! Ikväll myser vi med vin, fredagsmat och en liten barrunda på det. Imorgon hoppas jag på inredningsshopping med mina donnor!
Och på söndag får jag träffa Amy efter 10 månader av längtan!!!

Me and Amster-having a blast on Hawaii!

Onsdagskväll

Glassmys och långfilm in på småtimmarna! Efter ett svettigt Zumpa-pass känns det helt okej välförtjänt. Det lär bli en trött jobbdag imorgon..

Grattis Babysis!

Grattis till världens bästa lillasyster som idag fyller 19 år!

Dagens going under familjekalaset ikväll var när Elin säger när mamma är inne och ordnar med desserten: "Ja, bara det inte blir sorbet, då avlider jag". Ut serveras sedan 8 fina skålar med "Lailas dundersorbet" och vi kunde inte hålla minen! Allmän familjefakta är att Elin aldrig har tyckt om sorbet, vart slog det slint mamma?

Ny-sambo och shoppingsugen

Ja det är två termer som inte riktigt passar ihop.. I söndags flyttade vi in i vår efterlängtade lägenhet på Liljeholmen. 3 rum och kök, vita väggar,trägolv, högt i tak och stora vita fönster. Vi trivs redan lika bra som fiskarna i Vättern! Och på tal om vättern- vi har stranden bara 200 m ifrån vår dörr!

I brist på arbetssysslor på jobbet har jag och min kära kollega Michaela konstaterat att vi går väll i princip +/- 0 av att gå till jobbet dessa dagar. Nätshopping blir helt plöstligt ännu mer lockande än vanligt! 
  Veckans önskelista: Kostymbyxor ifrån Forever 21, Blus H&M, Skor ifrån Asos och världens läckraste Kitchenaid som finns att köpas lite överallt.


Lägesrapport ifrån Solstickegatan

Någon timme kvar och sedan kan vi nog få sova några timmar innan flyttlasset börjar gå tidigt imorgon bitti. Vår sista natt här på Solstickegatan. Lite vemodigt känns det allt men det ska bli såå kul att flytta till någonting nytt tillsammans. Nu åter till Grumme grönsåpaskrurning och Ajax.

Natti natti!

Vilken underbar helgstart!

Amy är hemma, solen skiner och flyttningsdagen närmar sig med bara några timmar kvar och hela familjen står och fejar i vår lilla etta. Jag kommer vara förvånad om det finns en dammråtta kvar efter att mammis har gjort sitt med sina specialmedel. Precis hela dagen har gått åt till att städa och packa ner allt i 30(+/-) flyttkartonger, hur fasen har vi lyckats samla på oss så mycket på en så här liten yta. Dessutom har det blivit lite nätshopping- när Ellos har 50% på valfri vara kan man ju inte annat än att råka klicka hem något. I det här fallet en teleskopslampa som jag och mannen har letat efter ett bra tag. Antingen har de varit alldeles för dyra, för små, för stora eller för bleka. Men den här ser ut att vara helt perfekt! 

Lite halvtragiskt att jag har letat land och rike runt efter den här väggtexten och till slut blir så desperat och beställer hem den ändå från Los Angeles.. Fin hoppas jag att den blir i alla fall!


Trevlig lördagkväll vänner!

NedräkningOm 30 minuter landar min älskade vän Amy Elisabeth Disley på svensk mark igen efter 2 år hemifrån. Senast vi sågs var på Hawaii i höstat! Jag spricker av glädje att trion snart är komplett igen!
H&M fall collectionKänns lite avlägset och dystert att kolla på höstkläder men efter att ha klickat in på HM kan man kanske nästan se fram emot hösten.. men bara nästan.
En utav dessa tre godbitar skall bort ifrån min kundkorg. Frågan är bara vilken?


Mina små hjärtan

Jag saknar mina små hjärtan på andra sidan jorden så mycket att jag spricker snart. En inbokad resa till staterna känns snart som ett måste!
Vardagslyx med fina Evelina

Har haft en kanondag med en härlig cykeltur på morgonen till jobbet, jobb en rackarns massa timmar och sedan mys med mina fina Ulricehamnsbo på kvällen. Vi åt gott på Piren, strosade längs med stranden och hann med ett glass-stopp innan de slog igen kiosken för dagen! Du är allt bra du vännen!


Monday morning


Bild ifrån en utav festligheterna under helgen

Och där sov vi sista natten i Stefans lägenhet- Nästa söndag går flyttlasset mot en underbar trea på Liljeholmen. På något sätt flyttar jag ändå inte hemifrån då jag under de senaste två åren nog förmodligen inte sovit mer än 10 nätter hemma, mer som en förflyttning utav mina pinaler. Men framförallt flyttar vi till något gemensamt och det ska bli hur underbart som helst!
Förövrigt behöver jag någons hjälp. Som ni ser nedan så har blogg.se en förmåga att "dra ihop" mina inlägg. Alltså styckesindelningar som görs försvinner helt enkelt vid publicering. Hur ändrar man detta? För en pedant som jag när det gäller styckesindelning och andra stavelser är detta svårt att ignorera. Kanske en följd av frökens stränga krav i tredjeklass att man senare i livet minsann skulle vara tvungen att lära sig styckesindelning. En viktig faktor för ett lyckat arbetsliv tror jag till och med motiveringen var....