Maggan

Maggan- Vilken stjärna! Även min lillplutt i Usa dom jag kallar Maggan är en stjärna men idag menar jag damen med Veronica till förnamn!
SATAN I GATAN!

Grattis Farsan!

Idag fyller denna stiliga karl ett år äldre och det har vi firat ikväll med Bonarelli mat och familjemys! Grattis daddy!
I love you!

Påsk påsk påsk

Då var det tisdag igen och en hel vecka sedan som jag och bloggen sågs senast. Men detta oregelbunda skrivandet kommer det nu bli ändring på, en gång för alla. Imorgon väntas ny bloggdesign som systern min pysslar med och den kommer inte en dag försent. Det är ju trots allt snart ett halvår sedan som jag lämnade Californien, Menlo Park och aupairlivet.
Påskhelgen gick i ett rasande fort men var hur bra som helst. På långfredagens morgon tog en trång Swebus oss upp till Stockholm. Här väntade en helg innehållandes bland annat kryssning till Åland med Stefans föräldrar,moster,kusiner och kusinpojkvän. Påsken firade vi ytterligare med grillkväll, hemmamys och promenader vid vattnet + pyttelite shopping. Tusen tack för en trevlig påsk familjen Sundin! Nu går mina ögon i kors och sängen ser alldeles för nybäddad och bra ut!
Imorgon fyller far min 25 år! Hipp hipp hurra!

Tisdag

Allstå denna vår! Det är ju helt otroligt vilket vädret vi har. Cyklade både till och från jobbet idag och är precis hemkommen. Visserligen svårt att bara cykla till jobbet men när avståndet är på 45 min är det lät att frestas att åka med farsan hem efter en lång seg dag men icke! Nu ska jag ut på en kort löprunda innan mys hemma med min prins väntar! Jag hoppas på någon halvtimme ute på balkongen innan solen går ner.
På fredag åker vi på kryssning!
Skepp och hoj

Äntligen har jag hittat rätt

Kvälls shopping när den är som bäst!! Valde att "Gilla" Nelly.se på Facebook och fick mitt lilla paket 100:- billigare- ett litet måndagstips!

Underbara söndag

Har haft en otroligt bra helg i Göteborg tillsammans med Mallan, Elli och Amanda! Tjejmys fredag-lördag kan inte bli annat än bra. Söndagen har spenderats med en uteserverings fika med Nathalie, häng i Friaredalen med fotbollsspelande grabbar, Vättern med syster och avslutningsvis årets första grillning med mor&far,syster med pojkvän Tobias och min Stefan såklart. Efter en sådan här helg är jag laddad för en ny jobbvecka. På torsdag åker vi till Stockholm för påskkryssning till Finland med släkten Sundin!
Fina fina syster!

Goodmorning sunshines!

Fy vilket underbart väder! Att iphone appen säger att det ska ösregna runt 12 idag låstas jag som att jag inte såg. Dagen bjuder på jobb om 30 min, lunch med fina Julia (förhöppningsvis på någon uteservering!) och sedan väntar en 2 milars löprunda med Camilla!

Här står vi den 21 maj!

Min älskade dalmås

Nu ska jag verkligen ta mig själv i kragen att ta tag i den här skrivarsidan! Jag älskar att skriva men har under den senate tiden inte hunnit mer än jobb,träna,vänner,familj och mannen! Syster, ,tar du bort loggan "Aupair in Menlo Park, California", det skulle kännas lite mer uppdaterat..

Hur som haver barnen kär har jag haft världens bästa helg med min Sara. På fredag eftermiddag tog Sara Puan ner till mig på knappa 5 timmar-Avesta-Jönköping. Du kan nog räkna med några böter på posten i veckan baby efter alla fartkameror som du fastnat på! Frammåt kvällningen rullade hon in på min gata och åh så underbart det var att krama om varandra igen efter alldeles för många dagar och månader ifrån varandra. Helgen har varit minst sagt späckad. Vi har hunnit med ett besök till den läskige Falks grav, fredagsmys, middag med familjen, ett besök på Ullared, spel&vin kväll med fina brudar, en förmiddag på spa, lunch med familj+pojkvän, sollapning på bryggan och ett premiärglass-stopp på Piren! Tack för en underbar helg hjärtat! Jag saknar dig  som en gris redan!
Nu väntar sängen på mig! Tyvärr en tom säng då karln i rummet verkar vara upptagen med plugg..Är så trött efter en inspirerande dag på jobbet då jag idag stod som värdinna för en nyöppning av Husqvarnas nya utställningshall. Jag har ont i käkarna så mycket som jag har dragit på smile-banden!
Godnatt babesters!