Wednesday

Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar Gavin Degraw, men så fann jag denna underbara och bortglömda version av låten Meaning.  Tyvärr körde han inte denna när jag och S.et var och såg han i höstas i Globen.



Dagen idag har varit toppen! Lite skola, lite träning, lite prat med Stockholmskontoret och lite solning! Helt perfekt. Men morgondagen ska vi inte ens prata om! Den kommer bli fabulous! Mamma håller på och syr in linnet från asos som jag ska ha på mig sen är jag redo för en hejdundrans kväll. Jag längtar! ♥

Åh åh åh matstrejk!

" Åh åh åh matstrejk kom hit och spill, åh åh åh matstrejk, fem droppar till, hör hur min kagge sjunger trall dill dill dalli dalli dill"! Yes där har ni den! Min och systers 1:a maj låt som vi precis har framfört för mor&far. Vi hade till och med plakat och allt där det stog "MATSTREJK" såklart på.

Om ni undrar va detta är så är det ett övertalningsförsök att låta min syster åka till farliga Öland på Midsommar med sina vänner. Det är Elin&jag V.S mamma&pappa. Vi matstrejkar.. det värsta min mamma vet är när man inte äter tillräckligt .Undra vem som vinner? Elin mot Öland! ♥


 

 

Jag älskar vår huvudstad

Långweekenden med min plutt hos hans familj i Stockholm har varit underbar!
Ett kortisupdate kommer här ;)

Fredagen var vi dödens trötta efter 4 timmar i en alldeles för varm buss ( standard för Swebus) så vi spenderadade den i soffan med Steffs Twilight-älskade mor framför just den filmen. Lördagen blev det stros i stan, shopping i nyöppnade B&J-glassbar i Gamla Stan och kvällen bjöd på en utgång med älsklingens kusin, bror och vänner. Eftersom jag vart lillplutten i gänget och lite senare under kvällen inte kom in på de ställen vi ville övergav jag & S.et sällskapet och köpte ännu lite mer glass och spenderade dygnets sista timmar vid Slussen istället!
Söndagen vakande vi upp pigga? och glada klockan halv 12!!! Fy sjutton panik.. jag hatar att sova länge. I alla fall tog vi tillvara på dagen på bästa möjliga sett med massa solning på balkongen, mopperunda runt i Saltis,promenad vid havet och bryggorna, bilfärd in till Nacka Forum för lite shopping och kvällen avslutades med en klassiker.. S&F gick på SF och såg Motstånd. Sjuukt bra film! Måndagen blev ännu lite mer stros inne i stan innan äckelSwebus väntade igen.

Helgens få inköp:

Tröja och skor- Zara
Sötaste kavajboleron någonsin som ska bäras på studenten- Mango
Balväska- NK
Jag hoppas att ni inser att jag endast skrev ut inköpsställena för att få nämna det sistnämda ;) ♥

 

Greetings from Stockholm

Nu taggar vi för utgång i huvudstaden!

Happy birthday Tutti!

           Grattis grattis grattis min bäste vän!
      Hoppas att du får en underbardag som 19-åring! ♥

                                    

Huvudstaden

Endast 2 dagar kvar till Stockholm och mys hos familjen Sundin!


Bilden tagen på en bastuvarm Swebus upp till Stockholm för exakt på dagen ett år sedan!
Jisses va tiden går snabbt. Kan man inte få leka lite Benjamin Botton och sakta ner det lite?


My monday

Men jisses! Statistikhyterin råder även lite smått i min bekantskapskrets och jag blev mycket förvånad när jag klickade in på just det. Gudars vad kul! Vilka är ni alla nya läsare?

Sitter just nu och skriver på ett hisoriaarbete. Förmodligen det sista någonsin och sen går det till historian höhö. Idag har vi haft valsträning. Jag och min plutt skötte oss bra tror jag :) Sen begav vi oss till Waynes för lite eftermiddagsmys och sen hem för att springa milen med MilleMollan. Och förresten! Dodgen som jag pratade om blir min för en dag. Åh så läcker! Kom och kolla den 20 maj vid stora hotellet! ♥

 
                                                                     Balbil
                                                "Min" är absolut inte röd dock!

FriskisVickan AupairAnna & RaggarSune

Japp det är dessa människor som min dag har bestått utav.

Efter att ha jobbat stängning på jobbet så blev det lite skjussande på arbetskamrater innan jag kunde slänga mig i sängen hos min prins klockan tre i natt. Trötter! Eftersom jag hatar att sova bort halva dagen stod klockan på halv 10, men vid 12 låg vi fortfarande kvar i sängen och Steff frågade om jag verkligen var redigt frisker som fortfarande låg kvar ( inte alls rastlös) klockan 12. Jag överträffade verkligen mig själv ;)

Frammåt eftermiddagen for jag och syster till Piren en sväng för lite mys och sen vidare till Viktorias Step-pass på friskis.
Senare blev det en trip till aupair-anna! Framåt tors-fredag kan jag räkna med ett  samtal från Stockholmskontoret :)

Nu är jag precis hemkommen från ingemanslandet Ekeryd utanför Taberg. Vi  har varit hos någon Sune som pappa hade fått tag i och kollat på bilen till balen. Trodde aldrig detta skulle hända men jag har gått och blivit stört kär i en bil, Rättare sagt en Dodge 58. Utan tvekan den finaste bilen jag någonsin sett. Åhh vad jag är glad! ♥

 


                                                                         Sötis
 

Off to work

Jobbet kallar! Nu blir det älskade Donken till klockan 3 inatt! Roligare lördagskväll får man ju leta efter!




Man kan lita på posten

Det sjukaste hände precis. Fråga mig absolut inte varför men av någon konstig kom jag på tanken när jag var ute och sprang " Det är konstigt att man aldrig hör om unga som vinner mycket på triss, bara massa gamlingar som inte hinner njuta lika länge av pengarna"
När jag kommer hem får jag nyheten att Isak (ung såklart!) som jag var med i Alperna på sportlovet precis vunnit 10000! Sicket sammanträffande

Just  ja! Dom ringde precis från Stockholm och culture care! Min ansökan har anlänt! Vilken lycka!
Älskling det verkar som att din önskan om att den skulle komma bort på posten inte slog in...♥
Nu blir det grillparty med brudarna!
                                            

Grill på g

Thank god it´s friday stämmer väldigt bra denna fredag! Fy fasen vilken stressig vecka. Bara en lektion kvar sen tar jag helg! I eftermiddag blir de en löprunda med bästa Millemallan och sen en efterlängtad grillkväll med The gaang!





Sicken lycka!

Åh äntligen klar! Bild- kollaget som snarare blev till en minibok! Jag är supernöjd. Tackar min underbara syster för alla hjälp men framförallt för ett utmärkt sällskap :) Jag ska belöna dig med en burk romsås. (internt men såå roligt)
Ansökan som redan ligger och väntar hos Anna på att bli ivägskickad är nu komplett! Vilken lycka!

Idag har vi naturnördar varit kulturella och varit på Tändsticksmuseét,  inte länsmuseét som en viss F cyklade till först. Möttes av en söt dagisklass i entren och drog snabbt slutsatsen att det inte befann sig några classmates i den skaran.That´s life!

  


Wednesday

Denna onsdag har bjudit på skola, fika med handbollsvännerna, alldeles för mycket plugg och jobb!

Allah hit och Buddah dit. Imon är det religonsprov och besök på museét som gäller! Gudars så kulturellt! Sen ser jag fram emot en eftermiddag med en låång löparrunda och massa scrapbooking. Nu tillbaka till omskärelse, fastan och Jesus på korset. Det komiska är att det är kristendomen som är svårast att banka in. Kors i taket! Fyndiga Frida är i farten, passa er! XOXO♥

Natti&Jag på studentfest. (och ja, jag böjer mig ned). Saknar min gullegris som är i Alperna.
Taggar redan för nästa den 30 april!

Pockis

Vilken glädjande nyhet såhär på kvällskvisten! Jag vann skolans tipstävling i bibblan! Jag är välkommen att hämta ut mitt pris i form av en pocketbok i medioteket. Sicken lycka!
Jag hoppas ni inser min ironi vänner! :)


Tuppenbra påsk

Jag citerar min kära pojkvän: " Att vara i Vetlanda är ju som att vara på spa". Att åka till en håla där det inte finns något annat att göra än att umgås med varandra (&plugga lite väl mycket med) är lovley!

Påskhelgen har som sagt spenderats med släkten i Vetlanda. Vi har hunnit med solning i farmors sommarstuga, spring i skogen, bus med kusinerna, kortspel, påskmat och massa annat mys. En hel del elvakaffe & eftermiddagskaffe är också standard när man umgås men pensissarna (hjälp med stavning tack?) För att inte tala om denna måndagsmorgon  som bjöd på Bröderna Lejonhjärta på tv med, min absoluta favoritfilm! Nu ska jag skriva klart mitt tal mot rasister. Puusss ♥

 




Långfredagen

Dagen började med sväng till Atlantis med S.et för att sedan åka vidare och träffa N&N för projektarbete. Nu är vi klara! lycka
Har nyss kommit hem från en STRESSIG dag på Mc. Massa äckel-motormässa gubbar med lökringar och olja fingrar= massa plusmenyer och annat fett ;).

Göteborgsresan med mor och syster var lovley. Underbart väder, lite dåligt med shopping dock. Ett linne och lite annat småplock. Tanken var också att jag skulle finna mig en studentklänning men testade inte ens en endaste. Om 2 veckor åker jag och älsklingen dock till hans familj i Stockholm så jag har långt ifrån gett upp hoppet. Drömklänningen finns dock endast ett klick bort, men den är lite väl saftig för tillfället. Förutom stros på stan hann vi med gym och relax på hotellet och inte att glömma frukosten! Mums!  På hemvägen åkte vi förbi lager 157 och de va de sjukaste någonsin. Vanligtvis går jag med en vagn som lååångt överstiger "max 7 plagg", men de fanns inte ett endaste litet plagg värt att prova. Jag åkte därifrån med 2 hårspray a lá 10 kronor. Mamma var glad i alla fall :)
 
Nu har jag bestämt dejt med sängen, imorron är det tidig uppstigning för inlinesrunda med Elli :) Sen far jag+familj+Steff till släkten i Vetlanda och firar påsken!♥

 

Hejsvejs

Nu far jag till Götet! Ses om några dagar !

Easter Holiday

Yes! Mitt livs sista lov har börjat och därmed "Gå-i-i-väggen-varning-veckan". Fick nyss ett samtal från min kära vän malin som vänner samma stress som jag. Det kändes bra!

Idag har jag skrivit nästan nästan det allra sista på Au-pairansökan, tränat, träffat mina projektvänner N&N och gjort klart projektarbetet! 40 min inspelad film blev till en 5 min reklamsnutt :) Jag har också varit och köpt Hello Kitty bokmärken, det är nog bara en som läser denna blogg som vet vad jag ska med dessa till. Kassörskan hade i allafall inte den minsta aning iallafall att dömma på hennes min.

Sen vid halv 11 kommer jag på att det är sista dagen för ansökan till de 400 kommunjobben. Smart frida! Det blev panikskrivning men nu är jag klar och ansökan är inskickad. PUUH

Imon blir det först ett möte med Tant.A på morgonkvisten sen blir det scraapbook-shopping med Tutti. Vi ska göra söta fotokollage till våra blivande familjer. På kvällen blir det nog ett besök hus aupair-Anna och framåt natten kommer äntligen min prins hem från Tyskland! På onsdag väntar Götet! ♥


Kvaldag

Jobb inatt, några timmars sömn och om en timme åker vi! NU JÄVLAR!

We got sunshine

Vad jag älskar onsdagar! Speciellt sådana som denna. Började dagen med en oplanerad sovmorgon hos älskling. Någon hade visst råkat stänga av alarmet i sömnen.. hmm. Vidare för mina två lektioner i skolan och sedan en a6-runda med systra mi. Jag fann mig en söt volangtunika, som jag letat efter sen januari? ♥

Snart är det efterlängtade påsklovet här. Lite tragiskt att det är mitt sista lov någonsin och lite tragiskt att jag idag har skrivit en to-do-lista att göra under dessa dagar. Ännu mera tragiskt att det där står mer än 20 punkter. Här slutade jag räkna. Och det värsta är att det inte ens är sådana där jag-kanske-borde-göra-grejer som att rensa gardebroben. Nej, här snackar vi MÅSTE-saker! Nu ska jag kila över till prinsen. Han far till Tyskland imon med sina pojkvänner. Bira bira bira, bärs bärs bärs? Inga brudar hoppas jag ;)