Shopping

Rapportering del 2:

Här nere är allt helbra! Dock väldigt kallt men hörde att de är snö hemma? Stämmer det verkligen?

Idag har vi varit på shoppingtur och detta får följa med hem från resan än så länge:

♥ Svart spetstopp/klänning med volang  ( letat efter den flera flera månader så nu äntligen), H&M
♥ Rosa söt spetssak, H&M
♥ Lång beige kofta, Zara
♥ Jacka med pälskrage, Zara köpenhamn

Ne nu ska vi kila iväg på skaldjursrestaurang... Sliskiga krabbklor och mumsiga musslor är verkligen inte min grej men jag får väll ställa upp för laget antar jag. Ciaaaao amigos♥

Fult idkort räddade Pradaväska

Rapportering ifrån Europas centrum:

Sitter just nu i världens mysigaste lägenhet i Bryssel, hos världens bästa kusin. Tänk er den där lägenheten i Pretty Woman, precis sån. Idag har vi varit på stadsvandring hela hela dagen, ätit chocklad och varit på Marlenes  jobb, EU-parlamentet. Ja hennes kontor går inte att klaga på med utsikt över hela Bryssel och inte hennes kollega heller för den delen,som inte är någon mindre än Anders Wijkman.


Dagen i Köpenhamn igår var väldans händelserik. När jag och min syster går hand i hand på stan känner jag att någon kommer springande bakom och börjar rycka lite i min arm. 
- Costyme?! , säger en tjej med kamera i högsta hugg.,
- Ehh, jag har köpt den på SOHO i Stockholm, förvirrad frida.
- Får jag ta en bild?

HAHA. Det visade sig att tjejen var ifrån en dansk modetidning och gjorde reportage i stil med Stockholm Streetstyle. Jag kommer att vara med i ett reportage i December numret! :)

Nu kommer mina Köpenhamnvänner inte tro mig men guess what? Det hände igen! Köpenhamn är verkligen inte min stad.  När vi sitter och väntar på planet kommer vi på att en utav våra vagnar är borta där jag hade min väska. Pappa hade den sist och jag blir rasande men avbryts av en mörk stämma som hörs i alla högtalare över hela flygplatsen: Freeejaa Grööndströöem, kontakta informationen. Vi rusar dit och mycket riktigt, där ligger min väska och väntar på mig. För att förhindra att terrorister ska kunna lägga bomber i väskor och sen lämna dom på flygplatsen, tar  polisen hand om alla väskor som lämnas utom synhåll. Polisen med sina knarkhundar i sällskap måste haft en himla roande stund när de sökte igenom väskan med sniffdetektor. Innehåll: Stövlar, lite matteböcker,smink och en massa hårspännen&diadem. LIVSFARLIGA GREJER ALLTSÅ!

Det stora mysteriet var fortfarande hur de kunde veta att väskan tillhörde just mig. Det tackar jag ett fult skol-idkort för! När vi fick korten i skolan stoppade jag snabbt undan det i mitt pennfack för att absolut ingen skulle få se det. Pennfacket råkade av en slump hamna i mitt handbagage istället för den andra packningen och tacka gud för det!


Förlåt för ett flummigt inlägg men nu ska vi kila ner till ett lokalt café och äta kvällsmat.
Och förresten! Jag fick jobbet som marknadsobservatör!:D:D När jag kommer hem ifrån min turné blir det mystery shopping på VILA!

Hälsningar från Bryssel/ Grundis ♥


Nostalgi

Jag glömde ju det viktigaste. Till mina äldsta barndomsvänner och framförallt till Becca som har tjatat i så många år: Jag har äntligen hittat Sclub7-videon på oss!!

För alla som inte fattar alls vad jag snackar om så kommer här berättelsen om 7 fjärdeklassare: Vi var det coolaste gänget i stan. Malin, Becca, Elli & Jag med våra tre "pojkvänner" då alltså. Under en hel sommar övade vi in en koreografi till Bring it alla back med S club 7. Vi siktade på att nå ända till det ballaste programmet på den tiden,  Småstjärnorna. Någonstans föll det och vi fick nöja oss med en solklar förstaplats i Torpaskolans inte fullt så spektakulära motsvarighet. Åh jag minns hur arga vi var när det faktiskt var med en Sclub7 grupp på Småstjärnorna. Dom där amatörerna hade tagit vår plats! Vi var ju så mycket bättre, vi i vår Sclub7-klan...

Vilka tider!


So long Sweden

YES! Jag hann med allt på min TO-DO-lista och lite till idag. Kom hem från en mysig fikadate på Coffeehouse med Angie&Tutti för en stund sen. Länge sen vi träffades så det var helmys. När jag skulle ta min cykel hem åkte mina hjärtegull i bilen jämte hela vägen hem för att jag skulle slippa träffa hästpiskemannen igen. Tack mina favoritflickor!

Jag måste bara få skryta lite och säga att jag idag har skaffat mig en sån har söt bankdosa. Jag har klättrat ett stort steg på vuxenstegen och behöver inte längre gå till mamma och be om hennes kort när jag beställer kläder eller annat på nätet. Det är great!

Nu ska jag bara vänta på att min fransky, ja franska manikyr då såklart ;), ska torka och sen blir det bedtime för snart går bilen mot Köpenhamn. Denna gången ska inte någon ficktjuv få komma i närheten utav min plånbok. Önskar att jag kunde säga "Ha det så bra i kalla Sverige", men i Bryssel är det redan minusgrader. Take Care♥


Hästpiskan

Igårkväll blev jag jagad av en långhårig man med en hästpiska i handen. Klockan var runt elva och jag skulle cykla till min prins och sova. Så ser jag äcklet gå och snärta med nått på konsums parkering. Först när jag kommer närmre ser jag att han håller en piska i handen. Han börjar småspringa efter mig och snart har jag honom 50 meter bakom. Jag cyklar fort som bara den, kastar mig av cykeln och springer 5 våningar upp innan jag kommer fram till S lägenhet. Det tog en lång tid innan min puls var normal igen vill jag lova! S går ner och slänger soper och hör 2 tjejer skrika lite längre bort.. samma väg som jag cyklat 1 min tidigare. Torpa är inte längre en plats där jag vågar gå ensam...


Jag älskar listor. Det får mig att lugna ner mig, när jag vet att jag har mycket att göra.
Dagens TO-DO-LIST:
♥ Betala Aiya Napa-resan                                                                                        
♥ Hämta ut Gavinbiljetterna!! :D
♥ Lämna tillbaka ett linne
♥ Besöka kooperativet olja                                              
♥ Göra en marknadsobservation (åt mitt förhoppningsvis nya jobb) ! :)
♥ Packa till Köpenhamn, Bryssel & Stockholm
♥ Fysträning med damlaget                                                                                       
♥ Date med Tutti&Angie

Hoppas att ni inte får det lika stressigt som jag vänner. Ciaaaao

Den galna kaptenen

Ibland blir inte livet redigt som man tänkt sig är allt jag har att säga. Nu blir det Köpenhamn och strosa i staden på tisdag morgon istället och sen vidare direkt till Bryssel :) Inte helt fel de heller!

Vi är vidare i Junior-SM! Uppstigning klockan 6, (och tacka gud att klockan fortfarande va 7 i huvvet) och matchstart mot Eksjö i Eksjö några timmar senare. Vi förlorade med 1 boll vilket är det värsta som finns. Alla lagen vann till slut en match var, men vi gick vidare på målskillnad. Bra jobbat tjejer! :)

Här har ni förövrigt ett väldigt sevärt klipp på en galen kapten som råkar vara min farbror Denny! Vi är alla lika dana vi Grundströmare. Enjoy!



Nu längtar jag till tisdag! ♥

Fredagen den tjugofjärde

Fredagen igår kan ha varit den bästa på länge! Detta på grund utav två saker: Höööööstlov men framförallt att vi bokade klassresan till AIYA NAPA! Eftersom Natti inte hade nån bil blev vi så illa tvugna att ta löpet ner fort som tjyven  och hämta mammas bil. Sen blev det att fara in till stan i en rasande fart för att boka tjejrummet. Grabbarna bokade precis nu med :) Jag längtar redan!
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade vår sista lektion innan lovet. Det är alltid nått visst med dom lektionerna tycker jag, ingen bryr sig egentligen och alla vill bara gå på lov.

Sen väntade en mysig shopping/ fika runda på stan med mor och sis. Ett par skor, en kjol och en söt topp och en till sak som inte gör sig bra på bild fick följa med hem:)
Torsdagens&Fredagens shopping:



På kvällen kom Steff hit för lite mysig fredagsmiddag med familjen. Sen fick han inte va kvar längre för jag och Nattisötnos skulle ut till landet för förfest på eriksgatan hos några basketbrudar. Helt okej kul :) Sen bar det av mot centrum. Efter en lyckad kväll tog jag och BeccaBus bussen hem och jag gick "våldtäcktsvägen" mot min snygging för att sova. ♥


Blåmärke får inte stoppa en fredagkväll

Jag går på stan och shoppar med min mor och far. Efter att ha ätit en god lunch på Twin tar vi våran limosine hem och jag går och matar min kanin. När jag kommer in igen är det helt främmande människor i huset, men dom verkar helt okej ändå. Mannen säger att han vill ha min vita cykel. Jag vägrar och han tar med mig in i ett solarierum och lägger mig på bädden. Han tar fram en stor såg och börjar såga av mitt ben. Från taket kommer två kryckor flygande och jag kan hoppande smita ifrån dåren. Här någonstans vaknar jag...

Dagen:
• Försovning och snabbcykling till skolan ( ja på min vita cykel då förstås som jag skulle offra ett ben för)
•Svenska
• a6 med PattNatti. Köpte mig en underbar blommig väst och fina spännen.
•Historia
• Donken 17-22
• Skriva klart uppsats för sen tar jag hööööstlov :)

Imon hoppas jag verkligen på utgång! Enda bekymmret är mitt gigantiska blåmärke på armen! Okej det är ett i-landsproblem i dess rätta bemärkelse men ja skojar inte när jag säger att det är större och äckligare än hans på bilden. Och nej.. min pojkvän har inte slått mig ;) Han skulle inte döda en myra


Nu såg jag att världens bästa mamma har överraskat mig med Aftereight på sängen. Efter åtta chocklad måste väll vara okej att äta så här dags?


Nattliga funderingar

Nyss hemkommen från träningen som kan ha varit den roligaste på länge. Brottning och massa konstigheter. Camie och jag har redan börjat öva på valsen till balen i alla fall;) Nu ligger ni efter!

Så till dagens fundering. Finns det inte vissa oskrivna regler när man åker buss? Självklart finns det bussetikett, precis som det finns bordsetikett. Idag sätter sig en äckelman med stinkade svettlukt som bara kontorsmän efter en lång arbetsdag kan ha, jämte mig. Sätter man sig inte lite på sniskan om man sitter jämte någon som var där först? Nene, sära så mycket det bara går och kom lite närmre. Jag skrek inombords när nästan hela bussen var tom. Flyttar man sig inte ifrån tvåsamheten då, så att man kan få sitta ensam på varsin plats? Mannen skulle av samma hållplats som jag. Vilket hån


Föhoppningsvis slipper jag bussresor i alla fall några dagar i veckan framöver. Uppkörning bokad!

Nu ska jag umgås med Jule Verne sen blir det natti.♥


Girlfight

Frida VS Henny
Hon är helt klart ingen attraktion


Cutiepie

Sötaste minuten på youtube!
Kan inte riktigt förstå att jag kommer "träffa" denna gudens man om lite mer än en vecka. Överlycklig!
Synd att han inte tar med sig lille Jamie i bagaget.


Sleep tight ♥

Les Alps

V.7 kommer bli oslagbart! Alperna med mina äldsta vänner Malin& Elli och massa annat folk från olika gymnasieskolor i Jönköping. Är du också sugen på soliga skiddagar och festligt mycket afterski? Klart! Kontakta då mig och få nummer till arrangörerna. Smygreklam? Neeesh, bara 8 underbart roliga dagar med trevliga människor!


  Tjing tjing ♥

Esprit

Vill såå gärna ha godingarna på bilden men ska försöka hålla i pengarna till Bryssel&Stockholm.

Nu väntar skola men först ska jag hämta pappas haggelbössa för jag har fått för mig att det har brytit sig in en brottsling på nerevåningen. Det lät som om nån öppnade dörren i alla fall...jäklar nu knarrade trappan med.
Önska mig lycka till!




Ge mig lite lugnande

Ännu en måndag och vem gillar egentligen dom?

Igår åt jag och la familia middag på Jensens. Trotts lite små eldsvådor och dryga servitörer var det helmysigt!

Så till dagens problem som stavas ARRIVA. Efter att väntat i 30 min på en ettanbuss som SKA komma varje tionde minut får jag lagom krupp. Eftersom jag har en sådan där dag då man stör sig på allt och alla bestämmer jag mig för att skälla lite på busschaffören:
- Alltså vad är det egentligen för fel på erat bussföretag?, arg Frida.
- Öhh vaa? Vadå?
- Japp precis?
- Öh ahh nee det vara facket och så som göra så allt skita sig. Nu stämpla.

Om buss chafförerna lär sig svenska och kan läsa sina tider så! Okej jag lovar att lugna ner mig snart...

Förresten har ni missat att jag och nina är på reklam på bussarna? :P

Ikväll väntar plugg,plugg,plugg, studentmössebeställning och förhoppningsvis OTH med BJ hos älskling. Men först fysträning. :)

Ciao bellas ♥




Go bananas!

Helgen har varit lysande än så länge! Igår vart det träning på Sense min vän Pling. Det blev lite impulisvt så där med ett Discoaerobicspass och sen gym. Gratis träning denna vecka för alla donkenanställda. Är det för att dom tror vi äter för mycket onyttigt eller bara är allmänt feta där mån tro?

Det som skulle bli en kväll med Turkeygänget blev visst  till en kväll med dom två donnorna på bilden istället! Mys på Claras men när dom stängt kom vi till det där läget ni vet då det känns lite sent att åka hem till någon men ändå för tidigt att kila hem till sig. När jag tröttnat på att cykla efter Äckelklas,  kände vi för att go bananas. Vi åkte därför till det där nya kinastället och åt friterade bananer. Billigt,öppet och snabbt! Jo men tjena! Det sista kan man ju inte påstå att det var i alla fall. ;)


Idag vart det jobb 8-17. MUMS! Och nu är familjen Tyrén här. Middagen var en intressant händelse. Jag bara älskar det här fenomenet med barnmat och vuxenmat. På bordet stod idag kyckling för de små och anka för de vuxna. Idag valde jag barnsidan men gamlingar på 50+ som inte har den valmöjligheten då? Sväljer man sin stolhet, (läs anka ;P ), eller tjuvar man från barnmaten? Kvällen bjöd på båda varianterna! HAHA

Nu ska vi ner till stan på nya äventyr!




Aldrig mer USB

Jag bir så deprimerad! Här har man suttit och skrivit en hel uppsats och för första gången någonsin BARA sparat på ett usb-minne. Jo men va händer när man ska öppna det och skriva ut skiten? Joo, minnet är skadat! Vadå skadat?! Det får väll se till att krya på sig igen då! Deprimerad är vad man blir....!!

Ska snart iväg och träna med männen på bilden! Helbra!


/ Grundis




Ironi

Eftersom Blondinbella har tagit sig en paus och jag planerar att överta hennes tron tyckte jag en sådan här rolig sak känndes passande ;)

Dagens outfit


Kavaj och kjol- Forever 21
bodyklänning- American Apparel
Smycken- Turkey all over
 
Nu ska jag iväg och träna boll! Ciaaao ♥

B&J

Detta måste nog ändå vara dagens skämt:
På B&J:s hemsida kan man köpa en födelsedagspresent i form av 4,5 liter glass.
"Den bästa presenten- en årsförbrukning av Ben and Jerry"
Jag tvivlar starkt på att det skulle räcka i ett helt år- i alla fall inte hemma hos familjen grundström.

Fiffiga Frida

Yes! Idag har jag hjälpt min fader ytterligare på vägen mot det perfekta giftastalet, ja alltså talet som han ska hålla dagen då jag gifter mig, OM jag gifter mig:
Följande scen utspelar sig när vi är ute och kör:
Me: Se upp! Nu nyser jag!
Paps: Kunde du inte kladdat ner rutan lite mer?
Me: Börjar torka bort lite äckel med min vante men tänker vara lite fiffig och spara tid så jag sätter på vindrutetorkarna. (ganska så jättestor nys)
Paps: Ja, det hade ju funkat om dom suttit på insidan, Frida! 

Min tisdag började förövrigt med en joggingrunda runt Munkan. Sedan skola som kändes så där lagom meningsfull:
Historia: Satt mest och funderade på om jag ska slösa pengar på en beställning från Asos.
Matte: Vilda AIYA NAPA diskussioner kändes lite mer lockande än derivator. Hoppas bara det blir av för isådana fall är det NV3A som kommer va negerklassen på balen! :)

Min vän Tutti har jag också träffat idag för att skriva en jobbansökan som Myster Shoppers. Helkul! Hoppas hoppas verkligen vi får det. Hur skriver man egentligen en personlig ansökan? Jag är en postiv person som tror att detta jobbet skulle passa mig perfekt?! Jo men tjena det har dom ju förmodligen aldrig hört förut..

Nu är det natti natti för imorron väntar mässa och STUDENTMÖSSEPROVNING! Endast 8 månader kvar nu vänner!  ♥

Pink ladies

The pink ladies slog till igen! Denna gången i Bankeryd mot Bankeryd ;) Egentligen var det aldrig någon tvekan om vem som skulle vinna, så resutlatet 39-10 till oss får tala för sig självt! GOOO ROSA! Där har vi det stora problemet. Blått, svart, grönt, ja alla andra möjliga färger går, men rosa blir helt enkelt lite föör mycket. Vi får genast hitta på något bättre att säga till nästa match!

Dagen i övrigt har bjussat på en höstig promenad runt Munkan med Pling, städning och lite körning, en söndag i sin vanliga ordning helt enkelt! Nu är det banne mig inte långt kvar...

Gårkvällen var för övrigt lyckad! Fika med Henke,Elsa, Sebbe, Emma,Stefan och Ludde. Därefter drog vi oss bort mot filmstaden men varken Eagle Eye eller Idiana Jones kändes lockande. Rallybrudar som tyvärr inte visades igår är dock ett måste framöver! Till slut hamnade vi på discobowlingen på Arena. :) Därefter blev det ett kaffestopp på Coffehouse med mannen på bilden och träffade massa glada Maskinenmänniskor!




Take care ♥


Sagt på Donken

Har nyss kommit hem efter att ha spenderat min kväll bland frityros och stekfett. Det finns dagar då jag älskar mitt jobb, okej överdrivet men trivs med mitt jobb då,och dagar då jag bara hatar det. Idag var en sån där bra dag, en dag med övervägande trevliga människor och inte allt för många feta&otrevliga storfamiljer. Det är sånt här som livar upp jobbet på Donken:
 
Ful moppekille 15+: Jag vill ha en nuggetsmeny
Jag: Vill du ha 6 eller 9 bitar?
Killen: Jag kan lika väl ta 6 bitar för jag ska ta en plusmeny och då får jag ju 9 bitar ändå.

Dam 70+: Jag vill ha sån där tacotallrik.
Jag: Det har vi tyvärr inte.
Arg dam: Nehe? Men då får jag väll ta en kokt med bröd!

Utländsk kille till sin kompis: I didn´t know that they had McDonalds´s in Sweden too?!

Hej du världsvane ;)


Dagen i övrigt har bjudigt på ett historieprov som gärna får gå till historien. Fast klaga ska jag inte göra, stackars sp-nördarna hade prov med Björn Tiger! Om 3 månader är det hej Biologi B och hej Björn Tiger som gäller, men tills dess tänker jag allt glädjas en stund till :)

Imon väntar jobbet igen. Godnatt! ♥


Så där lagom glad

Mitt höstlov lär bli det bästa någonsin!

2-4/11 kommer jag spendera hos min prins familj i Stockholm. Höstmys, shopping och GAVIN DEGRAW!!! Idag är jag världens lyckligaste! Om man fortfarande hade sysslat med Mina vänner-böcker så är det honom som jag hade fyllt i på "Min största idol".
Ganska så jättemycket min vän Amandas förtjänst faktiskt, eftersom jag konstigt nog inte hade den blekaste om att han skulle komma hit ! Tack igen! Nu ska jag umgås lite mer med herrarna Aristoteles & Platon :)

Natti natti ♥

8 oktober

Ny dag med nya möjligheter, och den här dagen kunde inte ha börjat bättre.
Förra veckans matteprov som gick käpp rätt, tog tydligen inte direktbussen åt helvete, för jag blev godkänd!! :)
Det ska firas genom att boka ytterligare en resa till höstlovet! Mer om detta senare för nu ska här  bokas...

♥ Cheerio

Tisdagsmorgon

Kör en dagens a ´la bloggvärlden:

Humör:
Ganska så jätteglad
Gjort: snoozat alldeles för länge
Planer: Plugga, körskola, lunchdate på staden och träna.
Ser på: The Voice

Lyssnar på: Grannen som verkar ha en äventyrlig morgon ;O
Läser: Historian snart förhoppningsvis
Dricker: Kaffe

Äter: Frukost

Bästa: Att jag har studiedag idag!
Sämsta: En stor diskhög som bara står där och skriker åt mig att bli uppdiskad.
Väder: Det är dagar som denna som man älskar hösten!

Ha nu en toppendag vänner!
/ Grundis


Jag som brukar hata måndagar

men inte denna!  Och vet ni varför?
För att nu är biljetterna till Bryssel bokade och klara! 29/10 åker vi! :)

Min måndag som brukar bestå av en låång sovmorgon blev till en joggingrunda runt Munkan i det underbara höstvädret. Dusch och sen cykeltur till skolan. Jag får inte lov att klaga när två lektioner står på schemat ;) Hem och sen direkt till fysträning med handbollen. MUMS!

Den andra bästa saken; Idag tog min vän Angie Lundell körkort! Grattis gumman, det var du verkligen värd!

Nu ska jag till min älskling och nana! Gonatt

Helgen

Fredagen spenderades med min vän Tutti. Lite shopping på stan och a6. Vi fick för oss att jag skulle köpa mig en guldfisk så åkte därför till DjurMagazinet men där såg dom lite väl sletna ut, så vi drog oss vidare mot Maxi för att köpa fredagsmat.
70+ tant skäller ut oss för vi sjunger tydligen för högt och fult, pekar fuck you åt oss och lämnar oss kvar i ett hysteriskt skrattade. Åker till konsum i sökandet efter pepparkaksdeg, men tydligen är det inte säsong för det ännu?! Hör på maken va
Idol, tacos, kakbakande och 1 minuts häng utanför centrum gjorde fredagen!

Lördag och seriepremiär! Till och med klubbpremiär för Jönköpings handbollsflickor, dom där rosa du vet. Helfräscha med nya dräkter och allt vann vi mot Nässjö med 31-25. Det lär bli en helrolig säsong!
Tåget mot Nässjö väntade på mig på stationen och i nässjö väntade pappa med bilen redo för att köras till släkten i Vetlanda där jag spenderat resten av helgen.

Nu ska jag till min kärlek och kolla på gossip och söndagsmysa!


Dom där rosa du vet

Ciaaaoooo


Tillskott till bloggvärlden

Och nu efter tredje gången hoppas jag att jag inte lyckas radera igen ;)
Jag tänker inte vara som alla andra och säga att jag föll för trycket att skaffa blogg, även fast det är lite sant..
Läser en hejdundrans massa bloggar, så varför inte skaffa en egen. Så nu vänner har ni en till blogg att slösa tid på att läsa ;)

/ Grundis

Välkommen till min nya blogg!