O-uppdaterat

Kom på ytterligare en sak som precis lades till till min TO-DO-lista. Att genast byta header på det här lilla krypinnet. Inte är jag väll aupair i Menlo Park längre..
Syster?

Veckan i kort

Freeeeeedag! Bästa dagen på veckan, helt utan konkurrens!
Veckan har varit hur bra som helst med mycket gratis träning på Sportlife. Vi har testat allt ifrån Bodyattack pass till dans och karate pass. Helkul! Även lite middag med David&Elli har hunnits med och vi lyckades till och med laga till en hel måltid här hemma- Pestopasta med honungsmarinerad kyckling. Nästa år är det vi som söker till Mästerkocken på fyran. Jag undrar varför de inte har något i samma kategori motsvarande " Sveriges sämsta bilförare", där hade jag kvalat in utan att ens gå på intervju.. Sveriges sämsta kock, ja den titeln skulle passa mig perfekt.
The Tourist har jag och Julie varit och bockat av på biolistan med i veckan. Sevärd film med en ursnygg Angelina och en mindre smickrande Brad Pitt blir mitt betyg.
Nej nu  ska jag röra på påkarna ut till Husqvarna. Jobb och är det dags för fredagsmys!

Välkommen hem bästa vän!

TODAY TODAY TODAY!
Idag kommer min allra bästa Tutti hem efter ett år i Dallas. Idag är det ca 5 månader sedan vi sågs och det är hela ett och ett halvt år sedan som vi båda befann oss i Sverige tillsammans!
Ikväll ses vi!

En långhelg upp i norr

Helgen spenderades uppe i södra norrland men min bästa Sara Birgersson! Det är mycket viktigt att poängtera att Avesta ligger i södra norrland! Sara håller inte riktigt med. Hur som helst har vi haft världens bästa helg!
Vi har besökt Dala hästen. Den är gigantisk.
Vi har hälsat på Saras mammas får. Så söta så!
Och hönsen med. Ena riktiga äggkläckare var dem.
Kevin- Saras söta hund. Till och med jag tycker han är söt!
Mor&dotter
Far&Dotter
Här bor mamma Tina och pappa Kalle. Hur mysigt som helst!
Elin med sin födelsedagshatt
Firning för söta födelsedagsbarnet Elin!
Ja, helt normala är vi då aldrig.
EN utav helgens höjdpunkt! På lördageftermiddagen åker vi hem till Saras kompis Jennifer för att hämta "något". Detta något visade sig sedan vara något helt otroligt! Sara har låtit beställa en tavla ifrån sin vän Jennifer( som förövrigt målar som en Gudinna). Tavlan föreställer mig&Sara på Baybreakers i San Francisco där vi var utklädda till clowner och hoppade omkring på gatorna. Tavlan är en exakt kopia utav ett utav våra kort under dagen. En dag som vi aldrig kommer glömma! Jag kan inte med ord beskriva hur otroligt glad jag blev för denna tavla Sara.
Ett minne som kommer finnas med mig hela livet och något helt obeskrivligt fint dessutom! Och tack Jennifer för att du är sådan mästare med penseln!
t
Lilla Puan och dess ägare.
Två äcklingar som väntar på mitt tåg som var 3 timmar försenat. Resulterade i en rallyfärd till Sala där jag fick hoppa på ett annat tåg. 4 tåg senare anlände jag till Jönköping.
Tack för en underbar helg hjärtat!
Vi bor alldeles för långt ifrån varandra och jag saknar dig redan!

Så där överlycklig!

ÅHHHH VAD JAG ÄR GLAD! 

För en halvtimme sedan klickade jag och Elsa tillsammans med våra fingrar på "bekräfta-knappen" till något som kommer bli såå bra. Den 17 juli lyfter nämligen ett plan som ombord har en underbar pojkvän, pojkväns bäst kompis och världens bästa Elsa. Ja ni hör ju, det kan ju inte bli annat än bra! Under en vecka ska vi njuta av sol,bad,varandra,kameler,pyramider, vimmel i Kairo och All inclusive! Jag som alltid har varit emot allt som stavas All Inclusive. Främst för att jag absolut inte är en hänga-vid- poolen-hela-dagen-människa, utan vill ut på äventyr och se så mycket som möjligt. Klorvatten kan man få uppe på Rosenlundsbadet om man så vill. Men också för att jag har trott att man aldrig ska få valuta för pengarna då jag trott att man måste äta kopiösa mängder för att göra priset rättvist. Men i detta fall har jag fel, några hundralappar extra och vi får dricka och äta så mycket vi vill! Drinkarna och glassen är väll vad jag ser mest fram emot på den buffén!
Jag hoppas att ni ser att jag har placerat bilderna som en pyramid med!

Årsresumé 2010

Varje år slutar med de 31 december, varje år börjar med den 1 januari. Så mycket mer än så vet vi inte om året men det är det som är så fascinerande. Det låter förbaskat klyschigt men så sant- Allt kan faktiskt hända under loppet av ett år!

Mitt år 2010 var utan tvekan det bästa året hittils i mitt liv. Nästkommande år kommer verkligen få det tufft att toppa år 2010 men jag lovar att ge dem en chans. Men jag antar att jag år 2020 när jag kanske står där som nybliven morsa tycker att höjdpunkten på året var när mitt lilla barn lärde sig stå, och att just 2020 var det bästa året i mitt liv. Varje år har sina egna tjusningar beroende på vart i livet man befinner sig. År 2010 handlade mer om att lära mig själv stå, stå helt själv på mina egna ben och upptäcka livet på ett sätt som jag faktiskt inte trodde var möjligt under loppet av ett år. Det var vissa stunder som jag inte stod lika stabilt på båda benen, stunder då jag saknade Stefan, vännerna och familjen här hemma för mycket. Men för det mesta stod jag rakt upp och var otroligt lycklig. Att ha vänner på en massa olika ställen i världen är en helt otrolig känsla. Nu ska jag inte säga att jag var en utav de aupairerna som satsade på att pricka in hela världskartan på sin vännerlista, utan jag höll mig mer till svenskarna och amerikanerna. Helt självvalt och något som blev mer än bra!
2010 kommer alltid vara mig med som det perfekta året, men nu går vi in i nya tider och ett nytt år. Jag trivs mer än bra här hemma i något kalla Sverige. Jag jobbar deltid på kaffekedjan Espresso House men den största delen av dagarna spenderar jag på Husqvarna AB där jag trivs mer än bra. Annars umgås jag med otroliga vänner och familj & en helt fantastisk pojkvän som jag lite ibland undrar vart han kommer ifrån. Kanske var han tillsammans med Alice i underlandet i ett tidigare liv, för bra underbar är han! Vad framtiden har att utvisa är det ingen som vet. Jag hoppas att jag inom de närmsta åren har påbörjat mina journaliststudier, bor i en fin lägenhet med min prins och reser jorden runt. Hur den där sista delen ska finansieras har jag inte riktigt klurat ut än..
Här kommer Januari månads resumé:

Stefan kom och jag var världens lyckligaste.
Vi turistade en massa i SF, runt om i hela Bay area och bara njöt av att få vara med varandra igen.
Vi hann även med en skidresa till Tahoe
Sedan var det dags för fantasin att ta slut. Dagen som jag vinkade av Stefan på flygplatsen kunde inte ha varit jobbigare. Minst 8 månader kvar tills vi skulle ses nästa gång..
Samma vecka tvingades jag säga hej då till min fina Evelina som jag hade hunnit komma så otroligt nära på kort tid.
Jag och Sara firade en för tidig påsk på Andreas födelsedag
Party för Andrue
Det snöade i Californien- första gången på 64 år!
En hel del utomhusbruncher med gänget!
Utgångar med mina favoriter
Alldeles för mycket beer-pong spelades denna månaden. Sååå tråkigt, speciellt när man inte ens dricker öl.
Många mysdagar hemma med Maggan då hon var sjuk
Den berömda Ostmacke kvällen med Andrea. Vi åkte till ikea och köpte med oss mackor och ost hem till mig. Tillsammans med oboy var det ett riktigt halleluja moment!
Det var Januari det!

Last week

Heeeeeeeej! Jag lovade väll att jag skulle komma tillbaka? En hel drös av er har undrat om jag har dött, lämnat jorden för något annat himmelrika, men jag skulle snarare kalla det för en liten koma. En koma för att bara njuta av allt som livet i Sverige har att erbjuda. Den senaste veckan har bjudit på massa mysiga fikor med nära och kära, en date med min fina kusin Marlene som var på en kort Sverige turné ifrån Bryssel, hockey, utgångar med mina flickor, middag för gamla klassisar hos mig och vin&spel kväll med Angie och Elli och vinterpicnic&pulka åkning med min fina Evelina. Det var updaten ifrån den senaste veckan! På torsdag sätter jag mig på ett 6.5 timmes tåg upp till Dalarna. Där kommer jag äntligen få krama sönder min bästa vän Sara och det kommer bli helt otroligt! 3.5 dag med bara dig&mig! Ohh så underbart!
Lite bilder ifrån de senaste dagarna inkluding Nyår!

Nyår
Snömys med min fina Evelina
Middag hos mig och sedan utgång med forna Nv-nördarna.
Onsdagsutgång
Ett paket kom på posten!
Fika med Elsipelsi! Och vi har storslagna planer för sommaren tillsammans med våra män!
Hockey med dessa flickor
Fotostund med Camiehjärtat
Jag gör mig redo för sommaren!

Bac ån track

Imorgon har jag lovat min mamma att ta mitt mitt bloggande upp på lite mer seriösa nivåer igen. Så så får det bli!