Monday

Tjeeeenare!

Ny vecka, ny måndag och framförallt ny ålder. Kan väll säga som så här att idag hade jag böhövt mina koffeinvitaminer som jag införskaffat ifrån Apoteket i helgen, herre jisses, inte blir man utvilad av helger inte.
Dagen har bestått av jobb, lunchning med Jossan på Stadshotellet, mera jobb, gym med Elli&Mandi och sedan fick jag äntligen träffa mina fru Pilly igen! Hon har äntligen kommit hem ifrån sitt paradis i LA och nu kedjar jag fast henne här hemma tills vi båda är redo för nya äventyr igen! Så otorligt kul att vi kan umgås hur mycket vi vill nu när inte avståndet är lika stort som San Francisco-Los Angeles.

  Nu myser jag i mina nya pyjamisar ifrån Forever 21 innan sängen får sällskap. Idag kom hela kartongen ifrån Forever21 proppad med en hel del godsaker till mig och Nathalie!

Imorgon slänger jag upp alla bilderna ifrån min underbara födelsedag! Att fylla 21 år är inte så dumt ändå.


Saturday

Har haft en fabolös dag med min fina Tutti på stan och A6, känndes som en  riktig dag i gamla tiders täcken. Bara strosa omkring på stan, flumma, shoppa och luncha! Hittade ett par röda supersöta espadrillos! Nu ska jag blåsa vattnet hur mitt blöta och sen svidar vi om till kvällen med vin och vänner!
Imorgon fyller jag år och då väntar släktkalas i Vetlanda!
¨

Jag vill plaska i regn!

Jag hade hoppats på regn idag så jag skulle få använda mina nya Tom Joule stövlar och fina volangparaply ifrån Honey I´m home! Men sol är inte helt fel det heller, nu väntar stan med Mandan och Ellan!

Elmia Woods och dubbelbad är en härlig kombination

Gårdagen var verkligen hur bra som helst. Vid halv 8 snåret plockade mina kollegor upp mig för att åka ut i skogen, ut i skogen som till Nordens största skogsmässa. Här skulle jag och flera bekanta ansikten ifrån Husqvarna AB stå i vår montor och informera, mitt ute i skogen, bland 400 andra skogstokiga utställare och 30 000 besökare. Det var traktorer, trimmerbilar och massa annat blaha som jag inte förstår mig ett skit på haha. I alla fall så var det en jättekul dag men många nya ansikten och kontakter!
Kvällen spenderades nere på den årliga Jönköpings marknad nere i stan med min underbara Nathalie! Jag köpte mig ett par såå fina gummistövlar, halsband, kofta och armband! Inte ofta man hittar så mycket fint i sin egna stad! Sen for vi vidare till Twin för middag och vin och avslutade med bubbel hemma hos Nathalie!
Vilka kvalitetsbilder va?

Två svettiga damer

Fann precis de få bilderna som vi lyckades fastna på hos fotograferna runt varvet!
Svettiga och blöta efter att ha svampats med blöta svampar runt varvet och duschats med vattenslang vid målgång! Vore ju tråkigt om vi såg fräscha ut!

Ny vecka, nya tag

Har haft en kanisdag på jobbet med mycket skratt och massa bra samtal och kunder! Hann med en sväng på gymet efter jobbet för att försöka träna bort min stelhet sen i lördags. Går det ens? En sväng på A6 och nu väntar matlagning för att överraska pojkvännen min som jobbar sent uppe på sjukhuset.
Just nu längtar jag efter löning, min födelsedag och att mina fina kläder ifrån andra sidan jorden och Forever 21 ska komma hit!
Dessa godingar hoppas jag dimper ner i brevlådan snart!


Göteborgsvarvet

Denna bild får symbolisera en underbar helg i Göteborg med Göteborgsvarvet, restaurangbesök,hotellfrukost, inflyttningsfester*2 och myssöndag med avslutande grillning!
Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni inte är riktigt lika i stela i kroppen som jag och Camilla!

Många bollar i luften

Heeeeeeeeeeej bloggen och hej vänner!
Jag har så mycket jag vill berätta om och så mycket som jag vill skriva om som har hänt sen sist vi sågs men tiden räcker inte till för allt man vill här i världen. Och syster ska vi dona klart med designen snart så man kan få lite uppfräschning på den här sidan? De senaste veckorna har ägnats åt massa jobb och en hel del överjobbstid, underbara helger med vänner och familj. Mamma 50 år, Kyrkekvarn med hela 15 fina flickor, en trip till Lund för att hälsa på gamla klasskompisar m.m.
På fredag åker jag och Camilla till Göteborg för att kolla på Veronica Maggio med massa andra jönköpingsvänner som har åkt ner. På lördag smäller det då vi springer halvmarahon runt i Göteborg. Göteborgsvarvet 2011 är här!!
Håll tummarna för oss i helgen som vi springer fort som bara den!