Ambulans

Jag trodde inte att denna veckan kunde suga mer men tydligen så var det möjligt.
JSM i Göteborg skulle spelas hela helgen men för Frida blev det 10 min sedan ambulans in till Allingsås sjukhus. Kommer inte ihåg någonting alls. Det senaste jag kommer ihåg var träningen i onsdags kväll. Så kan det gå :/ Egentligen ska jag inte sitta här för då kan jag få epilepsi?! Konstigt inlägg detta.

Puss på er vänner ♥

Jag är velmaja

Veckan hittils har varit depp. I måndags blev min mobil, min älskade turkierklocka och ett armband jag fått av min man stulet. Av en blattejävel rent ut sagt... på bussen. Utförligare historia utlovas.  I tisdags festade vi till det lite i ett tappert försök att glömma mina sorger :P, vi naturnördar + basketnördarna+ lite annat folk. Förfest hos Daniel och sedan första studentfesten på Sliver. Kvällen var lyckad :)

Idag har jag skrivit Svenska nationella, eftersom att jag hade uppkörning när alla andra skrev det. Gick jättebra tror jag och nu stressskriver jag det Svenska NP-talet på 5 min.

Jag önskar att jag bara kunde hoppat från V.47 till V.49 så hade jag haft min kära ägodelar kvar :/ Det här suger. Vill ni nå mig nu får ni lov att ringa hem.

Måste nu köpa en ny mobil och valet står mellan samma som jag hade innan eller en görsnygg lg prada. Jag var jättenöjd med den jag hade innnan men det kanske kan vara kul med lite förnyelse? Fast pradan är nästan 2 år gammal så det kan tänkas att den är lite seg i tekniken? Ett i-landsproblem i dess rätta bemärkelse men heeeeeelp me välja. Vad tycker ni? Och våga göra mig ännu mer velig...

VS


23 November

Och helgen är över! Kort sammanfattning vänner

Fredag eftermiddag och familjen+ Camilla åker till storstan, Vetlanda. Mys med pensionärerna på kvällen eftersom farmor&gillis åker till Thailand i mer än 3 hela månader. Snälla packa ner mig?

Lördag
åkte vi från Vetlanda till Växsjö. Hade hittat en balaffär på nätet som vi besökte. Eftersom jag vet precis hurdan jag vill ha är det svårt men visst hade dom en del fint men absolut inga höjdare ;) Hem till Jönnet och jag&sis åkte upp till Sportslife-gymmet. Alltså jag vet att det är totalt onödigt att slösa energi på men vad är de för mening med att piffa upp sig till tänderna och sen bara använda maskinerna som pose-redskap? Ett x antal donnor av denna typen befann sig denna eftermiddag på gymmet och lekte fotbollsfruar eller nått i den stilen. Irriterande är ordet.
På kvällen ryktades det om halv klassutgång men jag totaldissade för att åka till älsklingen min. Tror visserligen inte det blev nån utgång men gjorde rätt i att vara hemma för vi såg VÄRLDENS BÄSTA film ( på tittes rekommendation). Taken är den bästa filmen jag sett på länge. SEE IT ;)

Söndag Jobbet 8-17. Började med en storstädning runt hela Donken som heter duga. Efter två timmar ute i kylan släpptes jag in i värmen för att stå och göra pommes 5 timmar. En ganska sugig dag på jobbet alltså!
Kvällen har ägnats åt MatteD plugg och säsongsfinal på Ensam Mamma! Åh vad patetiskt det programmet är.  men ändå så sjukt kul!
Helgen i bilder
 
     


Varför rubrik?

Lite småseg uppdate men vad gör väll det?

Gårkvällen spenderades först med älskling plus emma&sebbe av en slump :) Mysfika på Vasas
Sen blev det träning med dom rosa giganterna. Fick reda på att den ödesdigra matchen mot Cyrus är inställd på lördag. Tydligen ville ni grön-gula jäklarna inte spela i C-hallen?

Idag stod det Religionsdag på schemat. Hare Krishna, humanister bla bla bla. Listan kan göras ganska så mycket längre. En, fyra, fem är okej men efter den sjätte religionen vart det lite väl tjötigt. Men klaga ska man inte göra för imorron är det fredag och som jag har längtat! Jag och syster har hakat på Tuttis beteende= att inte äta något gott alls mer än max en gång i veckan. Imon åker familjen Grundström till släkten i Vetlanda och vi tänkte passapå att ta vår " Fläskisdag" då. JÄS! 
 
Nej nu har jag undvikt mitt idrottsarbete tillräckligt. Inlämning 8.00 imorgon och inte gör sig arbetet självt.


Kisses and hugs/ F

Hemlis

Sitter och pysslar med älsklingens födelsedagspresent/julklapp.
Går det som jag vill kommer det bli toppen!
Vad det är... that´s a secret I will never tell ;)


(Bild från vår Greklandsresa)
Jag är så kär i dig att jag tror jag spricker!


Serieledare

Jag gillar vad jag ser :)

Jönköping 5 5 0 0 169 - 99 70 10
   Cyrus T/S 5 5 0 0 143 - 82 61 10
   Anderstorp 5 4 0 1 130 - 85 45 8
   Hylte 6 4 0 2 140 - 106 34 8
   Värnamo 5 2 0 3 111 - 108 3 4
   Nässjö 6 2 0 4 117 - 145 -28 4
   Bankeryd/Habo 5 1 0 4 91 - 126 -35 2
   Vaggeryd 6 1 0 5 87 - 140 -53 2
   Mullsjö 5 0 0 5 55 - 152 -97 0

Mitt kööööörkort har kommit nu! Nu kanske jag kan känna mig lite mindre kriminell ute på vägarna. Ska iväg och hämta det nu och sen blir det hård fysträning med the ladies. Inte mig emot ;) ♥

Weekend again

Helgen har varit faboulous

Friday: Hemstudiedag och det blev en del plugg gjort och dammråttorna fick till min glädje avsluta sitt party på mitt rum. Ikea med älskling, Kalle, Elsa & Henke. På kvällen var planerna Harrys med brudarna, men det blev Jensens istället för Harrys var proppat. Måste tipsa om deras Ceasarsallad som är underbar! Proppmätta åkte vi hem till Elli för massa mys med spel. Malin anslöt sig också ;) Alltså denna kväll måste kvala in på topplistan som kommentarernas afton;

En utav 30? roliga kommentarer under kvällen;
Ligan sitter och spelar alias;

Jag som ska förklara ett ord: Malin, det börjar på samma som huvudstaden i Grekland.
Malin; - Venedig...
Elli som inte redigt har varit med i samtalet; - Va snackar ni om?
Jag: - Vad Greklands huvudstad heter...
Elli: Jahaa Rom!!!

Saturday: Vaknade upp hos älskling som gjort frukost och allt till mig innan han skulle iväg på sin tenta♥ På förmiddagen blev det träning på friskis med mamma och mamma Björhagen. Medelpass, som var sådär medelroligt. Efteråt var jag och mamma och kikade på tyger till min balklänning. Jag hittade ett underbart fint tyg som jag köpte hem på prov :) Framåt eftermiddagen blev jag fylletaxi till ett gäng föräldrar som skulle på förfest. Ombytta roller? Sen hämtade jag upp Camilla med sin simon och styrde kosan mot Vaggeryd. Simon fick  hoppa av i farten på råslätt ;) På landet blev det tjejkväll med Titte, Julie & Camie. 4 små rätter, peppisbakande med MJÖLKDEG ;), knäckbakande och svensson svensson gjorde kvällen. Mycket trevlig kväll flickor ♥

Sunday: Match mot Mullsjö. Pissdålig match som vi vann med cirka 25 bollar. Inga mer kommentarer
På eftermiddagen blev det Vasas med mina projektflickor och vi fick faktiskt en hel del gjort. Till nathalie: Kärringen pekade fuckyou till mig på vägen hem! . 
Har precis kollat klart på Gossip och stört ihjäl mig på Serenas gräsliga klänning. Nu blir det hårdplugg för Fridas del...

XOXO

Massa måsten

Jag har en hat-kärlek till dagar som denna, hemstudiedagar. Allt för ofta planerar man in så mycket saker som måste göras och i slutändan blir man mest besviken på att man inte hunnit med allt. Två arbeten ska skrivas, matte måste göras och projektarbete ska fixas. Till på köpet har dammråttorna party på mitt rum...

Förhoppningsvis ringer mina projektvänner N&N snart och säger att vi ska jobba häcken med projektet i eftermiddag.

Ikväll blir det THE GAAANG-reunion. Restaurang med min brudar kan inte bli bättre! Kan faktiskt inte minnas senast när vi träffades sist bara vi. Turkiet? Kommer ni ihåg när vi nästan alltid träffades på fredagarna för diverse idolmys och skitsnack. Sågs vi inte på fredagen så var det ett måste att träffas på lördagen. Vilka tider alltså ♥


Övningskörningsskylt säljes till högstbjudande

Jag är världens lyckligaste! 

När mina vänner satt och skrev svenska nationellaprov på 5 timmar, passade jag på att ta mitt efterlängtade KÖRKORT!!! Hoppas ni förlåter mig för att jag inte var där ;) 

Hör och häpna, jag var endast lite nervös innan. Okej, nervös har jag såklart varit men mest i några dagar innan sådär.  Men jag vill lova att min puls var i trehundra när vi rullade in mot A6 och vägverket igen efter körningen. Jag var busig & tjuvkikade lite på dom äckligt skrämmande papprena före han hann säga om jag klarat det eller ej.  - Du är godkänd!! Den känslan går omöjligt att beskriva!

Egentligen förstår jag inte hur jag lyckats skriva detta inlägget för jag är så glad att det är omöjligt att sitta still! Bravo!
Nu ska jag bränna en redigt bra körskiva till kvällen med brudarna,( ja vet, helnördigt men idag är det okej), sen ska jag iväg och göra jag vet inte vad. Här går omöjligt att sitta kvar i alla fall!

PUSSSS PÅ ER!



Jack Savoretti

Det finns numera två killar i mitt liv som jag inte kan få nog av. Den ena är Jack Savoretti. Han är gööörbra!



Har precis varit ute och kört lite med Roffe:) Nu väntar skolan och ikväll blir det hårdkörning för min del. I dubbel bemärkelse. ♥

Baby hippo

Älskling har kommit i trotsåldern. Jag utmanade han imorse att ta mitt älskade " Happy Holiday- flodhäst"-paraply som var mig en kär ägodel back in the days. Okej så många år sen var det väll kankse inte men inte skäms jag för det ;) Han vägrade vika ner sig och antog utmaningen. Så ser ni en man med flodhästparpaply med volanger på stan idag så är det han!                                                                                  
                                                                                 
                                  

Peppade för peppisar

Bonjour!

Helgen har varit späckad och kalasbra.

Fredag: Efter skolan träffade jag Amanda&Nico nere på stan. Eftersom dom två brunetterna var vrååålhungriga gick vi till Vasas för en mysig fredagsfika. Planerna var att börja vår jakt på den perfekta balklänningen, så vi gick till balbutiken på samma gata. Massa glitter&glamour och fula stenar är inte riktigt min grej. Och alla, nästan iallafall, hade massa massa stenar över hela tuttarna. Vi kilade vidare för en kortis mot stan och vidare mot juneporten för att kolla på lite tyger. Inget halleluja på den fronten heller vill jag lova. Någon som vet någon mer butik förutom den nere vid Hovrättstorget och den vid Idas park? Jönköping känns rätt kört...

På kvällen vankades parmiddag hos David, med Elli och Steff med såklart. Grabsen hade inte träffat varandra innan, men min&ellis blinddate blev till en otroligt lyckad kväll med tacos,vin, sällskapsspel och mycket skratt.

Lördag: Uppstigning tidigt för på schemat stod massa plugg innan matchen mot Anderstorp. Eftersom det förmodligen kommer att stå mellan oss och Anderstorp om serievinsten, var det en sjuukligt viktig match. SOM VI VANN! Men det var banne mig inte utan att kämpa. 28-24 blev slutresultatet och den här gången kändes det som om alla verkligen kämpade för det. 
Efter lite felkörningar i skitvädret kom vi äntligen hem till Jönnet igen och jag&Elli for upp till Tutti. Vi försökte skapa lite julstämmning och brassade på lite julmusik och kavlade upp ärmarna för att baka pepparkakor. Någon vidare stämming ved jag inte om vi fick till men goda peppisar blev det i alla fall. Sen skrattade vi och spelade spel resten av kvällen. Tack flickor för kvällen! Ni är bäst ♥

Tutt: Alltså, hade vi bara haft ett R till så hade det blivit Earth! HAHAHA ( vi hade gjort peppisar i bokstäverna EAF?!)

Söndag: Massa massa plugg på förmiddagen för att sedan åka ut med mor min och köra gata upp och gata ner. Hem för lunch och sedan körde jag papps och Bjödda ut till Habo för att kolla på skidor. Hem till stan igen för att köra lite ytterligare. Hämtade upp älskling och nu snart ska vi åka och hämta min lillesyster. Taxi kurir Frida. Märker ni mönstret? Åhh.. det är  nära nu:S

Over and out

 
     

Fredagen den sjunde

Lalalala. Jag är glad. Dels för att det är fredag men också för att det nu är helt bekräftat att det kommer en till SATC-film. Inom en ganska så snar framtid i alla fall.

Nu ska jag ner och träffa Tutti på stan för vi ska börja spana på lite balklänningar. Vet exakt hur den ska se ut och tyg och hela konkarongen. Jag lääär inte hitta DEN. Skräddare? Ikväll blir det middag med Elli&David och min S såklart. ♥



Jokes

Min kära far är en rolig filur och livade upp gårkvällen lite:

- Vet du vad dom måste döpa om Vita huset till nu Frida?
- Jo, Baracken!

-Vet du vad dom kommer få äta istället för ärtsoppan på torsdagar i USA?
- Svartsoppa.... (inte på långa vägar lika kul som det förra)

Min kärlek

9 månader med dig idag min älskade.
                                          
Tiden går fort men jag älskar dig bara mer för var dag som går
I love you, now and forever





Obama liksom

Haj fajv!

Obama vann presidentvalet om någon har lyckats missa det. I mina umgängeskretsar känns det som om många ville att han skulle vinna, utan att riktigt veta varför. Jag hamnar under den där kategorin också. Helt ärligt så ve
t jag inte ett gnutta om vad han står för eller vad han vill förändra. Är det för han är svart och har en härlig personlighet? Eller för att han har så olik Mr.Bush man kan bli? Ja, jag har då ingen aning. Men lika glad för att han vann är jag ändå

Snart kommer Nattiraring hit och vi ska förhoppningsvis få lite gjort på vårt projektarbete. ♥



Tråkig kvällshumor

När vi skulle fördriva första timmen här i bussen med lite One tree hill:

Jag; Ska vi inte lägga oss så det blir lite bekvämare?
Steff: Vi vet ju båda att de blir du som får ligga i mitt knä. Alltså bara du som får det bekvämare?
Jag: eh ahh?

Snart hemma...

Men tjeeeena!

S har hackat sig in på Swebus nätverk, riktig värsting den där ;). Så nu sitter vi här i bussen och har två låånga timmar kvar tills vi är hemma i Jönkan. Steff vill kolla på nån tråkig boxningsmatch, jag vill blogga. Jag vann :) Nu surar han och kollar i nån modetidning för killar istället.

Har spenderat några underbara dagar uppe i Stockholm. Kom upp i söndags kväll och blev hämtad av älskling & hans far. Vidare mot Saltis där familjen Sundin v'äntade med middag. Kvällen spenderades med lite välbehövligt slapp i soffan.

Lördagen började med en sväng in till stan. Shoppade en klänning som jag tänkt att köpa i Bryssel, men här var på 50%-rea. Vilket kap! Efter lite mys på café med svindyra pannkakor, for vi hemåt för att ladda för höstens stora höjdpunkt! GAVIN DEGRAW! Åhh, det var magiskt! När inte ens Metro gör reklam för konsterten innan undrade vi väll vad vi hade betalat för? Men det var såå värt varende öre och dubbelt därtill! Som sällskap hade vi "snygga" Idol-Robin och utröstade Jesper, som stod precis jämte oss och bidrog med sina ljuva stämmor. Ett riktigt Halleluja moment vill jag lova!

Inte nog med att Gavin var stöööört bra, så kommer killen som var förband spelas flitigt framöver i min ipod. Jack Savoretti, mina damer och herrar. Jisses vilken röst!





Nu vill jag bara vara hemma och sova i min alldeles egna säng som jag inte har sovit i på en vecka!
Det är lycka det! ♥

Pics från resan

 

 

 

 

 

 

 
 




Home

Nu har vi äntligen kommit hem efter en försenad hemresa. I Bryssel vart vårt plan försenat en timme, inget och klaga över.. Men när vi sen får stå och vänta på väskorna i Köpenhamn i en och en halv timme blir man så därdär lagom glad.... 1,5 timme!! Själva flygningen tog kortare tid än att få ut bagaget alltså! Skandal! Eftersom alla  flygmänniskorna verkade vara på fikarast  övervägde jag under några deppiga moments att själv gå ut på fältet och hämta vårt bagage, tur då att jag hade en förståndig familj med mig. Nog om detta. Bryssel var underbart!  Vi hann med allt man skulle plus lite till. Sightseeing i staden, cafemys, besök på Marlenes jobb EU-parlamentet (lite stolt över kusinen måste man väll få vara), shopping, chocklad&våffelätande som staden är känd för, tågresa och stros i den genuina staden Brugge och en kväll på något som tyvärr är ett måste när man är i Bryssel, nämligen skaldjursrestaurang. Tro nu inte att jag stoppade i mig någon sliskig krabat för det ;P Just ja, igårkväll var vi på den ballaste restaurangen. Ni vet ett sånt där ställe där maten åker runt på små tallrikar på ett band. Det är smårätter och man tar det som ser gott ut helt enkelt!  När jag blir gammal&grå och har sparat ihop till en slant ska jag starta ett precis sånt ställe. Det kommer bli galant! Om du läser det här Marlene, tack för några härliga dagar nere hos dig! :) 

Ganska så jätterastlös som jag var efter en hel dags resande, har jag&Gavin nu varit ute och tagit löpet. Trots att jag gärna hade firat Halloween som alla andra nu, ska jag ägna mig åt att packa. Eller först kanske jag borde packa upp?;) Imon morgon bär det av till Älskling & hans familj i Saltsjöbaden. Åh  vad  jag  har  saknat  dig ♥

Resan i bilder