Hjälp mig vinna ett redan vunnet fynd!

Tävling, bababababbaaaa!
Tävling, bababababbaaaa!
Nyss hemkomna ifrån en snabb second hand runda (känner mig själv lite second hand med både feber och äckelhals) och denna vackra skapelse var bara tvungen att få följa med hem. Dessvärre är vi inte helt eniga i frågan, någon tycker tydligen att den här kistan är gräslig och ganska överflödig när vi redan har en....Helt fel eftersom den är sjukt snygg, praktiskt och lyxig. Så därför låter vi beslutet falla på er.
Tävlingsreglerna följer:
Om Stefan får bara 25% av rösterna så ryker kistan och någon lycklig vinnare på Tradera blir ägare av den.
Jag måste alltså kamma ihop hela 75% av era röster för att få behålla den.
Vi vill ha en massa röster, men snälla, rösta rätt!!
Tävlingen pågår fram till 00.00 imorgon kväll!
Tack och adjö!
Vi är nyss hemkomna ifrån en snabb second hand runda (känner mig själv lite second hand med både feber och äckelhals) och denna vackra skapelse var bara tvungen att få följa med hem. Dessvärre är vi inte helt eniga i frågan, någon tycker tydligen att den här kistan är gräslig och ganska överflödig när vi redan har en....Helt fel eftersom den är sjukt snygg, praktiskt och lyxig. Så därför låter vi beslutet falla på er.

Tävlingsreglerna följer:
Om Stefan får bara 25% av rösterna så ryker kistan och någon lycklig vinnare på Tradera blir ägare av den.
Jag måste alltså kamma ihop hela 75% av era röster för att få behålla den.
Vi vill ha en massa röster, men snälla, rösta rätt!!
Röstningen sker på min facebooksida
Tävlingen pågår fram till 00.00 imorgon kväll!
Tack och adjö!

MAKE UP STORE EVENTNågon som vill hänga med på klubbkväll på Make Up Store på tisdag kväll?
Älskar meningen "Förfriskningar serveras även så ta med en vän". Om inte det hade serverats skulle jag inte ta med mig någon då?

Friday friday friday!

Äntligen helg och veckan har som vanligt gått i en jäkla fart. Kvällen har ägnats åt en löprunda och sedan fredagsmys med min finaste prins, vi kollade på Wicked Park- kan rekommenderas. Helgen kommer ägnas åt en massa julpyssel, vänner och familj. Förhoppningsvis rullar bilen mot Ullared på söndag och det är nästan så att det redan nu kliar i fingrarna lite!
Min gullegris- inte en dag äldre, inte en rynka mer!

Vardagslyxat

Idag checkade jag ut ifrån jobbet flera timmar tidigare än vanligt och begav mig mot Sköna jag för en eftermiddag med pedikyr, fotmassage, brynvaxning, brynfärgning, peelingmaskar, ansiktsbehandling, massage och ögonfransfärgning. Hur klyschigt det än låter känner jag mig som ny nu! Perfekt att kunna släppa jobbet för några timmar och ladda batterierna. Tack världens bästa mamma och pappa för en utav julklapparna 2010- patetiskt att det ska ta ett helt år innan det utnyttjas..

11-11-11

Ja idag skulle man utnyttjat dagen och antingen gift sig eller fött en liten gullunge, men fan, det blev inget av det. Överraskade Stefan med en fredagsros men längre än så på romantikskalan hamnade vi inte..
Jag måste säga att ni är helt helt helt fantastiska! Trots att mitt bloggande är under all kritik är ni ändå massor som klickar er in här varje dag! Vilken support! Snart snart snart lovar jag en enorm förbättran med nästintill dagliga inlägg. Den 4 januari kommer denna blogg återgå till att vara en reseblogg. Nya äventyr väntar men mer om detta en annan gång!

Senaste veckan har gått i ett! Två dagars konferans med jobbet på slottsvillan, träning, massa jobb sent in på kvällarna, handbollsmatch, kompis och pojkväns-häng. Kvällen hr bjudit på fredagsmys med Stefan! Vi började med en sväng på gymet, en tur bort till invigningen utav nya kulturhuset Spiran och sedan film och Ben&Jerry! Som jag har längtat hela veckan efter den där B&J:n- tragiskt men sant!

Nu ska jag överge min fining och soffan för sängens fördel. Ska upp med tuppen för att möta upp mamma och syster på Loppis. Vi ska sälja som smör- kom och hälsa på med start ifrån 7.00! :)

Bilderna är ifrån förra helgen som bl.a. bjöd på Sportlifes medlemsfest under lördagskvällen!
Kisses and Hugs