Vi lever och mår bra

Heeeeej!

Det är så mycket som har hänt sen sist jag skrev att jag inte vet vart jag ska börja. Till och börja med, min prins är här! Jag kan inte bli mycket lyckligare. Känslan när jag såg honom gå ut från gaten är obeskrivlig.Det gick inte att hålla tillbaka tårarna.Att det kan pirra så mycket i magen för att träffa en person som man känner så väl, det är magiskt. Dom senaste dagarna har vi bara myst,turistat inne i SF, åkt runt här i trakterna och sist men inte firat en mycket kul nyår tillsammans med Sara&Evelina. Vi började kvällen med middag hemma hos mig och sedan tog vi taxi heeela vägen in till SF för att parta på en stor nyårsfest på en klubb. En årsresumé och mer om de senaste dagarna och nyår kommer en annan gång. Jag ville egentligen bara säga att vi lever och mår mer än bra!



Kommentarer
Postat av: camilla

ni är så fina tillsammans frida :D

2010-01-03 @ 10:12:59
URL: http://camillasundaker.blogg.se/
Postat av: Emmie

Åh va fina ni är tillsammans, nu sitter jag här och gråter ;P

2010-01-03 @ 10:41:46
URL: http://madebyemmie.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Frida, herregud. man blir helt tårögd :) Så fina ni är .

2010-01-03 @ 10:52:00
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: Hanna

Gott nytt år!:) hoppas allt är bra i SF! blir avundsjuk att din prins är där, på fredag kommer min och OJ så långt det känns!! Kramar från lilla mej!

2010-01-04 @ 06:02:14
URL: http://honeycrunchy.blogg.se/
Postat av: Emmie

Har gråtit till och från sedan nyårsdagen... Känns bara som att man sitter och väntar på att få gråta ordentligt. Den enklaste utvägen hade ju varit att ringa och ställa in allt, men som sagt allt kan inte vara lätt! Det känns så skönt att höra från andra att det faktiskt går bra och att man kommer må bättre. Det är ju bara att plinga om du kommer förbi DC ;D

2010-01-05 @ 13:52:01
URL: http://madebyemmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback