Varför redan söndag?

Jag brukar älska söndagar men denna ger mig bara ångest inför stressveckan som kommer med allt som måste fixas. Jaja man ska inte klaga för nu har månaden börjat som jag tror kommer gå till historien som en utav de roligaste i mitt liv. Balen 20 maj, Ayia Napa med klassen 22 maj, födelsedag 29 ( vilket kunde skippas för jag vill verkligen inte fylla 19) och för att inte tala om lagfest och massa massa studentfester förhoppningsvis!

Gårkvällen igår spenderades först med McDonalds och sedan blev det en långpromenad med Tutti vid vätterstranden och som vanligt massa massa aupairsnack.
Idag har jag hunnit med en lång och mysig morgon med den bästa för att sen bege oss för att fika med Sebbe& Emma. Eftermiddagen har bestått av enbart plugg men snart ska jag och syster iväg och träna på Friskan :) Station Intensiv med Anders kommer bli en svettig historia och det gillar vi!

Det har kommit önskemål om att jag ska berätta lite om familjen som jag har blivit matchad med. The Savage family, består av 3 små sötisar, en kille på 7, en tjej på 5 och en lilltjej på 3 år. Känns som helt perfekta åldrar. De bor i Cohasset,Massachusetts, vilket i princip är så långt ifrån det går att komma ifrån Californien som jag verkligen vill till och har önskat.  Föräldarna säger att dom är tråkiga, men deras barn är roliga. På helgerna tar pappan ut sopporna, mamman underhåller barnen och på söndagarna går de till kyrkan. Verkar inte vara något liv i luckan här inte? ;) Hur som helst har dom ännu inte ringt. Nu tillbaks till plugget ♥

Kommentarer
Postat av: Kusin Linda

Du kommer få det så roligt i USA! Bara familjen är snäll så, men det tror vi nog! En resa du kommer minnas hela livet!

Hoppas att allt är bra!

Kram

2009-05-03 @ 21:08:40
URL: http://teamrosa.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack för informationen om familjen!:) Åldrarna låter ju perfekt! Du fär väl helt enkelt se hur de verkar när/om de ringer=)



Jag har också önskat Californien men det är ju tydligen jättestor konkurens för alla vill dit=(

2009-05-03 @ 23:47:57
Postat av: till emelie

De va så lite så! :) Som sagt var så ringde dom ju inte men kändes nästan lite bra. Jaa tyvärr vill ju alla dit men det är bara att vara tålmodig. Fortfarande ingen match för din del eller?

2009-05-05 @ 18:07:42
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback