Picnic vid sandbankarna

Sista jobbdagen för den här veckan, en vecka som förövrigt bara har sprungit förbi. Firande in långhelgen med att kidnappade min hårt arbetande akutvårdskille för en sen överrasknigspicnic. Ser fram emot en fantastisk midsommarhelg med vänner&familj!
 

Toga

Bild ifrån torsdagens jobbfest med tema Toga! Jag ursäktar mig med att bara hunnit halvt in i påklädnadsfasen när bilden togs. Alltid lika kul att umgås utanför kontorets gränser!

Weekend

Har haft en toppenhelg med start i Vetlanda och kusin Antons student-vilken lycka och vilken nostalgi ifrån hans tre år äldre kusin som inte kunde annat än tänka tillbaka på världens bästa 12 juni 2009! Vi sov över hela bunten hos mormor&morfar och inte fasen gick man och tack vare ett latmask-Sverige gick man inte och la sig med ett leende på läpparna inte.
På lördagen styrde jag och farsan bilen mot Jönköping igen dit min fina Eskilstuna-bo hade tagit sig. Det var såååå kul att ses igen efter två månader sedan vårt avsked ifrån varandra och Bad Gastein. Elenor, Nathalie och jag spenderade dagen på stan, lite vin hemma hos mig. vidare för Tapas-kväll på Anna-Gretas för att sedan avsluta kvällen med några minuters bubbelbadande hemma hos Nathalie innan åskan stoppade oss.

Dagen idag har spenderats med Elenor och Nathalie på A6, en fika på Espresso House, gym, kvällsmat hemma hos Elsa och söndagsmys med min prins.
Nu taggar jag för en ny vecka men framförallt en grym midsommarhelg!

Bilderna tagna ifrån en instagramande Elenor

Loppat gånger 2

Har den senaste månaden varit med i två lopp, två lopp som skillt sig något så otroligt åt på alla sätt och vis.
Göteborgsvarvet sprangs helgen före USA och det är en folkfest utan dess like. Jag och Camilla svettades som små grisar i våra långärmade tröjor när solen otippat dök upp precis före start och höll i sig resten av loppet.

Stockholms Marathon gick av stapeln förra lördagen, morgonen efter jag flugit hem ifrån San Fransisco. Det var det kallaste och vindigaste marathonet i historien uppe i Stockholm, men varje förfrusen och trött kroppsdel var sååå värd när jag korsade mållinjen 4.2 mil senare på Stockholms stadio 4,2 mil senare. Vilken känsla!

Resten av Stockholmshelgen spenderades med mina bästa coacher Elsa, Henke och Stefan. Vi hade en mysig kväll med god mat & vin ute i Stefans föräldrars hus och en söndag strosande inne i stan.
Sådärja, förutom mitt och Amys äventyr i Usa ska jag snart vara i fas med vad som har hänt det senaste.
Ett utav många försök att be till vädergudarna?
Här tror jag inte att jag ville något annat än att tuppa av lite- bara halva loppet kvar!

Köpenhamn

Är precis hemkommen ifrån ett pass på gymmet med min privata tränare Stefan (åtminstonde så tror han sig ha rätten att kalla sig det). En timme blev till två och sedan var vi välförtjänta av en dundergod Primasallad!

Måndagen-Tisdagen har annars spenderats i Köpenhamn på ett möte med ett brittiskt företag. Spenderade många timmar nere i en mörk konferanslokal för att sedan bege oss till Köpenhamns Tivoli för mat, dryck och berg-och-dal-banor. Började ju i förra veckan mitt nya jobb på Husqvarna och hittills har allt bara varit om möjligt bättre än väntat. Spännande projekt, mycket fart & fläkt och härliga kollegor!

Inne på Köpenhamn tivoli

Tylösand

Herre jisses vad det har varit full rulle senaste måndagen. Innan Usa, Marathon och nytt jobb får jag väll helt enkelt göra en liten tillbaka spolning på en månad och hamnar då i Tylösand på ett födelsedagsfirande för mamma!
Vi hade en mysig helg med massa spa:ande, träning, fyra-rätters, löpning och promenader vid havet och årets första utomhusglass!