TylösandOm 10 minuter brummar familjen Grundström iväg på en liten kortweekend till Tylösand Spa i Halmstad. Det ska bli helt fantastiskt underbart! Hoppas på lite fint väder så vi kan gå på mysiga strandpromenader.
Ha en bra långhelg!

Thursday

Hej mina kära!
Morgonen började tidigt med lite jobb på Espresso House. Därefter mötte jag upp Elsa, Becs & Angie för en tidig eftermiddagsfika och nu väntar ett tufft Body Attack pass på Sportlife. Ikväll får jag äntligen träffa min fina australienare Pernilla igen!!
Om jag hade vunnit på lotto skulle jag definitivt ha unnat mig dessa två sötsaker idag i detta äckelväder!
Dom rosa stövlarna i sommar till en vit klänning och snygg hat, det hade varit något de...
Home sweet home

Hej mina trogna!
Ni läsare är tamejfasen lika trogna som en hund, sviker aldrig oavsett hur dåligt man rastar den ;)
Nu har jag varit hemma lite mer än 2 veckor och det känns helt fantastisk att få vara på hemmaplan igen. Speciellt att varje morgon få vakna upp med den finaste killen jag vet! Tiden i Alperna är ett minne för livet och jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Att få åka skidor så mycket man vill, jobba på roliga ställen och njuta av livet tillsammans med bästis har varit helt fantastiskt!

Nu är det nya tag här hemma med rutiner,träning och förhoppningsvis en massa jobbtimmar innan nästa äventyr väntar redan i maj. Den 16 maj lyfter planet som ska ta mig till San Francisco och mina små gullungar Kate&Margaret. En 19 timmar lång flygresa själv kommer att bli en utmaning för mina rastlösa ben och tjatande mun...

Men det bästa av allt är att världens finaste Amy Disley kommer att landa på SFO samma dag,samma tid. Och vi kommer tillsammans få spendera 2 oförglömliga veckor i vårt fina Menlo Park och San Francisco!
Countdown

Nu har vår allra sista helg här i Bad Gastein inletts! Jag längtar hem som en liten gris och det ska bli underbart att få träffa min fina prins, vänner och familj igen, men samtidigt kommer det bli sorgligt att lämna allt bra här nere.

Igår var vi ute och myste på vår favoritrestaurang här i byn, Mexikanaren. Idag ska vi städa ur hela huset efter gästerna som precis åkt och sedan hoppas vi på några timmar i backen! Lite mer snö hade ju inte suttit fel, kanske kan ni i Sverige skänka oss lite av er nederbörd? :)

Salzburg

Förra veckan lyxade jag och Nathalie till det rejält med en hotellnatt inne i Salzburg och lite shopping på dagen tillsammans med Carina. Hotellfrukost, lite gymtränin och bastubadande gjorde oss som nya!

På onsdag morgon begav vi oss ut till flygplatsen för att möta syster Elin och mamma&pappa Pihlqvist, som inte hade en aning om att vi skulle vara där och möta dom. Överraskningar när dom är som roligast!


Bilder ifrån systerbesök

Förra veckan var min pärla till lillasyster här i Bad Gastein för en kort weekend. Vi spenderade dagarna med ett besök i Salzburg, mycket tid i backen, en relaxeftermiddag på Felsen och restaurangbesök!En trip till Kaprun

Igår tog jag och Nathalie en heldagstrip till glaciären i Kaprun, ca 2 timmar med tåg & lite buss ifrån Bad Gastein.
Vi hade en toppendag med skidåkning och ett kaffestopp nere i Zell am see centrum!


En eftermiddag på Silver Bullet

Mina flickor på After-ski på Silver Bullet.
I fint väder bjuds det på utomhusafter-ski och härlig stämning!

Lunchar på toppen av Kaprun

Sitter just nu 3029 meter över havet och lunchar med bästis. Idag har vi tagit oss oss med tåg och buss till glaciären i Kaprun, ca 2 timmar ifrån Bad Gastein! Vi hoppas på en strålande dag och lite mys nere i Zell am see centrum!Syster yster i ÖsterrikeHar haft världens bästa lillasyster här de senaste dagarna, men med en virusskadad dator blir uppdateringen lite seg Hoppas allt är bra med er och snart ses vi igen! 11 dagar kvar till Sverige!