Zumba och myskvällTog en timme ledigt ifrån jobbet efter att ha kört stenhårt i flera dagars sträck. Att vara hemma redan vid 5 är lyx och ännu mer lyx ska jag unna mig ikväll med en myskväll med världens bästa prins. Först- ett Zumba-pass med syster och ett besök till posten för att slänga iväg mina senaste Tradera-försäljningar.

Hektiska dagar


Heeeej vänner!
Jag har inte försvunnit under jorden men bara haft något så otroligt mycket kul på gång det senaste. Mitt nya jobb suger all min kraft ända in på sena kvällarna och sedan blir det inte mycket tid över för annat mer än pojkvän, vänner och träning. Ett kontorsarbete gör inte heller att man lääängtar efter att sätta sig framför burken ytterligare några timmar på kvällen..
Här är i alla fall 4 bilder som speglar de senaste två veckornas stora happenings.
London och vår inflyttningsfest som var i lördags! Hellyckade bägge två! Mer bilder kommer snart.

Natti natti darlings!
<3


Jag som Marge och Stefan som Homer!


Bästa dagen på veckan

It´s been a crazy crazy week, massa massa jobb, träning, GODA NYHETER och massa annat. Kom hem ifrån London vilket gjorde att tisdag,onsdag,torsdag gick ännu fortfare. Snart kommer en feting bilduppladdning upp här ifrån London.
Så länge, ha en kanonhelg! Själv ser jag OTROLIGT mycket fram emot att spendera min helg i Jönköping och för första gången på en månad inte packa en resväska för att bege mig ut på helgäventyr.

Ungefär så här virrig har jag känt mig hela veckan..

Boarding to London

Låg aktivitet här under veckan på grund av nytt jobb och en massa roliga aktiviteter vid sidan av.

Sitter här och tuggar i mig lite frukost så här i ottan. Är man sådan frukostmänniska som jag så ska det mycket till om jag inte ska äta frukost, ett brandalarm eller en överdriven försovning är knappt att det räknas.. Om några minuter åker jag och Syster iväg ner till Götet för att möta upp Mallan med lillasyster Ida. Runt 10-snåret lyfter vi mot en 3,5 dagars minisemester i den Engelska huvudstaden! Så lite som jag har packat nu vill jag inte minnas att jag har packat sedan jag packade i My Little Pony- rullväskan på 90-talet. Måste rusa men ha en kanonhelg allesammans! Jag börjar min NU!Silvernoja

Lite lagom ballt med silvriga Hunters! Undra om jag får mannen på köpet? I sådana fall kan jag gå med på priset..


24 timmar Stockholm, några timmar Uppsala

Sitter på ytterligare ett tåg efter att ha tagit en spontantrip till Uppsala och min fina vän Mickaela! Vi vardagslyxade med att äta på ett mysigt creperi och strosade runt. Damen har dessutom en helt fantastisk lägenhet! Tack för några toppentimmar vännen!

Konferensen med jobbet slutade runt lunchtid och den har verkligen varit givande. Det enda konceptet jag inte klarar av riktigt är att det ska ätas konstant, före föreläsningar, efter och även under. Och så lite frukostbuffe, 11-kaffe, lunchbuffe, eftermiddagskaffe och middag på det.

Nu är jag snart tillbaka till Stockholm igen där jag ska möta upp min prins som förhoppningsvis har anlänt med sin Jönköpingsbuss! Trevlig helg mina ekorrar!