Colbie

En ny favorit på Spotify! Kortvarig lycka på grund av deras urdumma 5 gångers regel!

Fågelburar och kompishäng

Har haft en varm och oluftkonditionerad dag på kontoret! Kvällen har spenderats med mina fina vänner Mallan, Elli och Amanda. Kvällsmat på stranden och sedan blev det 4 avsnitt Satc hemma hos Elli!
Nu blir det lite pilates och Tradera-spanande! Jag har blivit lite av en Tradera nörd. Mitt nästa fynd hoppas jag blir denna underbara fågelbur!
Lite stenar och ljus i den här och det skulle bli såå fint!
<3


En helt underbar midsommar

Firade med släkt, mor&far och pojkvän i Farmor och Gillis stuga!
Svenska idyllen när den är som bäst!

Monday monday monday

Sitter och gottar mig med BJ, cookie dough såklart. Försöker intala mig att det är SUPERbra för halsen.. Har dessutom tränat ett gympass med Elli ikväll, lite dubbelmoral eller?

Hur som haver är det måndag och nya tag som gäller- en förhoppningsvis bra mycket friskare vecka än förra veckan. Helgen var förövrigt otroligt ovanligt lugn: Anna Gretas retaurang besök med mitt hjärta Nathalie som bjöd på födelsedagsmiddag, myslördag med Steff på stan och A6 följt av grillkväll med bästa vännerna Elli&Amanda. Söndagsfrukost med Camie&Julie och den strosade jag och Camie omkring resten av dagen. Avslutade med söndagsfilm med mor och far! Ja, ni hör ju-pensiönärsvaning!

Imorgon blir en kul dag! Jobb till 15.00 och sedan kommer en stor buss och hämtar upp hela säljteamet för att ta oss ut till Hooks Herrgård för att partaja med resten av Sveriges försäljnings och marknadsföringsteam!


Torsdagskväll

Torsdag kväll, har legat i soffan sedan 2 timmar tillbaka med paus för vattenmelon och lite lägenhetssökningar. Ont i halsen och feber verkar ha drabbat hela staden Jönköping och även mig. Tidigare i veckan önskade jag mig en sjuk dag så jag skulle kunna ta tag i massa punkter på "To-do" listan men tji fick jag. Önskar jag kunde få pussa på min tentapluggande pojkvän men då blir vi nog två sjuklingar här imorgon.
Kolla vilka puddingar! Dom skulle sitta fint till stundande sommarfester och inte minst midsommar!

Full rulle

Hej finingar!
Hur mår ni?
Den senaste veckan har verkligen varit full rulle med massa jobb, lägenhetsletande och sist men inte minst systers studenfirande. Hon var så fin och sken som en sol hela dagen! Underbara underbara syster. Nu är hon på Rhodos och njuter av värmen och friheten! Har tyvärr glömt kameran hemma men här kommer en bild på henne ifrån den stora dagen!

My birthday

Nu är det ju visserligen ett par dagar sedan sm jag fyllde den stora Usa-åldern, 21 år, men här kommer lite bilder ifrån dagen som mestadels spenderades med släkten nere i Vetlanda. Mommo&Moffa hade ordnat det så fint med kalas. På kvällen var min och Stefans planer inställda på en mysig middag på Piren men vi var båda för mätta och vädret var för kasst. Istället utmanade vi Elin&Tobias på några dubbelmatcher badminton uppe på Racketcentrum. Elin&Tobias-hör av er om ni vill ha revanch!