Egypten 2011

För en vecka landade vi på svensk mark igen efter en helt otrolig resa på alla sätt och vis. Efter en låång måndag av resande var vi äntligen framme i vårt paradis. Hotellet var det inget att klaga på men snart skulle vi få mycket att klaga på. Tisdagen bestod utav sol&bad vid hotellet- vi gottade oss med gratis drinkar och en buffé som för en dag såg lite småfestlig ut. Onsdag natt stiger vi upp mitt i natten för att sätta oss på en 7 h lång buss resa till världens näst tredje största stad- Kairo. På vägen dit brakar det bokstavligen talat loss för grabbarna och dom turades om att hålla toaletten i rullning, den ene värre än den andra. Vi anländer till ett Egyptiskt museum med gamla faraonstatyer, mumier och andra skatter och Stefan ser lika vit ut i ansiktets som statyerna längs med väggarna. Vi finner ett sjukrum på museumet och efter en mirakelspruta mårs det prima igen. Jag och Elsa lagom retsamma för att vi mår prima ska snart få bekänna färg. Timmen senare når vi höjdpunkten på resan-pyramiderna! Oj vad vi var lyckliga, Elsa med nästan tårar i ögonen! Dom var så ståtliga, så magiska på något sätt. Vi fick förmånen att gå ner i en utav pyramiderna och jag&Stefan tog oss en tur på en kamelrygg. Efter detta flyter dagarna ihop av illamående,toabesök, dropp och annat äckel. För att göra en lång historia kort blir vi alla inom de närmsta 10 timmarna sjuka och får alla åka in till sjukhuset för många timmar, även nätters behandling. Positivt var att vi fick två rum jämte varandra! Istället för på stranden med en drink i handen låg vi på sjukhus med dropp i handen! Trots allt hade vi en underbar vecka i Egypten då vi fick se ett utav de sju underverken, åka på dykbåt och simma med delfiner! Tack bästa kvartetten för en fantastisk semester. Det gör vi om, kanske inte till Egypten nästa gång dock!

Tack för en fantastisk vecka Elsa, Henke och Stefan!

NU ÅKER VI!

Nu åker järnfyran mot äventyr i Egypten. En vecka med sol,bad,all inclusive, pyramider, kameler och utflykter väntar! Vi ses om en vecka!

Min nya garderobskärlek

Det känns inte helt okej att gå och kära ner sig i ett höstplagg när vi bara är i mitten av juli än så länge. När jag såg denna skapelse i huvudstaden skrek jag halvt till Sara att hon skulle stanna upp och se sig om i butiken ifall hon såg vad jag hade blixtförälskat mig i. Hon förstod direkt Att tillägga kollade hon på en hel vägg med fina höstnyheter men gissade rätt på första. Skulle aldrig ha provat den men den satt som en smäck hur som haver. 1399:- för en kappa kan man ha roligare för och det blev ett jobbigt adjö. Tills tre dagar senare då jag av en slump surfar in på Top Shop England och ser att dom säljer den till nästan halva priset. Ett klick, hur enkelt som helst, nästan lite för enkelt. Ingen rea eller annat blaffs, bara helt enkelt nästan halva priset jämtfört med butiker i Sverige på Top Shops hela sortiment om du köper ifrån England och webshopen.
Damdada! Stunden då jag inte trodde jag skulle få ha på mig den igen men så fel man kan ha!

Stockholm och så lite vardagsdetaljer

Den är bloggen kan ju faktiskt inte bli så mycket tristare. Ett inlägg varannan vecka ungefär, jag som älskar att skriva. Men tiden finns helt enkelt inte där. Den senaste veckan har bestått av en Stockholms weekend med min USA-pärlor där det bara var Sara som jag har träffat sedan vi kom hem i November! Allt var precis som vanligt efter 5 minuter, precis som om ingen tid hade passerat emellan oss. Helgen bestod av mycket strosande på stan (blev bara en body/baddräkt rikare förvånande nog), barer, resturanger och hotellhäng. Jag och Sara bodde på fina Radison och åt hotellfrukost så det sprutade ur öronen!
Resten av vecka har gått åt till en massa träning och vänner. Onsdagen bjöd på en fin afterwork kväll med ynglingliganpå jobbet!
Tänk att vi alla bor i olika städer, ses ytterst sällan men har så otroligt kul ihop!