Happy birthday to me

Idag är det min tjogonde födelsedag! Jag firar med underbara vänner nere i Pismo Beach!
Morgonen har spenderats på stranden och nu väntar barbequefest. Kvällen bjuder på hårfixning på salong, modevisning och utgång. Detta kommer bli en oförglömlig dag!

MiniFrida för exakt 19 år sedan tackar redan nu för alla underbara gratulationer! Bättre familj,pojkvän,vänner och släkt går inte att få!

Jag saknar er hela tiden!

 


Pilly i San Francisco

Jag vet att jag kan ha varit segare än en gummiråtta med detta men här kommer i alla fall en update om världens bästa helg. Känns som att jag skriver det om varje helg, men helgerna här är helt enkelt obetalbara.

Fredag: Jag hämtar upp Pilly på flygplatsen. Känslan att åka in på flygplatsen och följa skylten för pick-up arrival går inte att beskriva. Ja, flygplatsen är både min bästa och min sämsta vän i det här landet. Han gör så att jag får träffa människor som jag har saknat men han tar dom ifrån mig när han tycker att vi har umgåtts tillräckligt vilket alltid är alldeles för fort. I alla fall så stod Pilly där så fint och väntade vid perrongen. Efter kramkalas så styrder vi kosan in mot San Francisco för att vara allmänt turistiga. Började äventyren med en god lunch i en restaurang som dom har byggt om som en djungel. Jättekul! Denna lunch var förövrigt den enda måltiden vi åt på hela helgen. Jag har nämligen hittat min själsfrände när det gäller mat. Nötter & massa frukt klarade vi oss på hela helgen. Och tre omgångar med Frozen youghurt! Det kallar jag bra kostcirkel! Efter denna lunch åkte vi till mitt favvo område Haight street. Strosade och bevittnade ett halvt överfall och massa andra knäppa människor. Resten av eftermiddagen spenderades med att åka runt i min kära bil och köra powerturisting genom Lombardstreet, Alamo square och Chinatown. Även en liten sväng förbi Union Square och ett kärt återseende på Forever 21. Tro det eller ej, men det var hela 2.5 veckor sedan jag satte min fot där..Därefter åkte vi på jakt efter musikalbiljtetter till Wicked, lyckades inte riktigt men vi hamnade till slut på en musikal som verkade passa oss perfekt. "Shopping, the musical" var väll kanske inte riktigt vad vi var ute efter, nämligen bra musik och människor som faktiskt kan dansa. Nej nej, här kommer vi ner i  pyttesnutteliten källare, med ca 30 andra personer. Och ja, vi sänkte i alla fall medelåldern i publiken drastiskt. 50 plussare som var där för att kolla när dom 4 skådespelarna körde sin show. Kul hade vi i alla fall och så här i efterhand är jag glad över att vi inte lyckades få biljetter till Wicked! Efter musikalen bar det hem mot Menlo Park för lite Frozen youghurt och Solsidan avsnitt! Perfekt slut på dagen.

Lördag: Tidig uppstigning för att köra ner mot Carmel. Miniroadtrips kan vara bland det roligaste jag vet. Och något som är mesigt är hur mycket roligare det är att säga att man ska åka på roadtrip än att säga att man ska åka på bilfärd, även att de två orden har precis samma innebörd. I alla fall kom vi fram till Carmel där det förvrigt var ovanligt kallt. Jacka på! Picnicade och njöt av dom fina vyerna i några timmar innan det var dags för hemfärd igen. Väl hemma blev det snabbfixning för att ta oss in till San Francisco där jag hade aupairmöte som denna gången var en discocruise. Först var det lite hej barn-kalas känsla över det hela, men cruisen visade sig bli riktigt lyckad. Underbara vyer över ett upplyst San Francisco och fina vänner gjorde cruisen minnesvärd. Jag & Pilly uppfann Nanny-dansen som kommer köras många gånger när vi kommer hem och intar Centan tillsammans haha :) Efter detta blev det ett nattlig stopp för FY (såklart) innan vi mötte upp Linda & Tess för utgång på Broadway innan en taxi tog oss hem till Menlan igen.

Söndag: Klockan ringde tidigt. Två timmars sömn tyckte vi fick räcka denna natten. Vi packade bilen och åkte för att köpa frukost på bagelcafé och Farmers market. Åkte sedan vidare till Stanford park där vi frukosterade och strosade runt på campus områder. Varje gång jag går där får jag nypa mig i armen lite för att förstå att det verkligen är Stanford som jag går och strosar på en helt vanlig söndag. Efter detta åkte vi in till SF för att åka till ett utsiktställe som heter Twin Peaks, utsiktsplatsen vid Golden Gate bron och sedan vidare till ett förvånansvärt varmt och inte blåsigt Alcatraz. Vi hade packat bilen med vinterjackor men dom fick snällt ligga kvar. Vi avslutade dagen i SF med något som verkligen är vår gemensamma passion här i livet och ni kan nog själva lista ut det vid det här laget. Ungefär vid den här tidpunkten önskade jag att någon hade gjort inbrott i min bil eller att en långtradare skulle ha krockat och blockerat hela vägen till flygplatsen. Dock så var inte fallet så utan vi fick snällt åka mot flygplatsen och denna gången välja vägen "Departures" isället. Pilly, jag kan säga det igen men du skulle lika gärna kunna vara min bästa kompis sedan babyålder. Helt otroligt hur vi kan ha kommit så nära varandra på så kort tid!

Pillan i djungeln

Vi tänkte shoppa till partycruisen..

Powerturisting inkluderar posning mitt i gatan

Skådespelarna för musikalen! haha

Godnatt efter mycket skratt till Solsidan!

Carmel

 

Ännu en gemensam passion i livet- Rosetter!

Partycruise


Utgång

Frukost på Stanford


Är man fattig aupair så är det bara att göra det bästa av situationen.. ;)

Min Gor-Pilla!

Det var bara ett litet smakprov av mina bilder! Nu ska jag ut och röra på fläsket lite innan jag hämtar Kate från skolan. Ikväll åker vi ner till Pismo Beach!


Torsdag torsdag torsdag

Okej jag vet att jag brukar tjata om att dagarna går så himla fort, men dom senaste dagarna vet jag i ärlighetens namn inte vart dom har tagit vägen. Och denna verksamheten på bloggen är ju verkligen inget att hänga i granen. Men jag lovar, nästa vecka är jag tillbaka här igen som vanligt ;) Jag har sagt även detta förr- Att min weekend med Pilly ska uppdateras men imon lovar jag verkligen ett lååångt inlägg om detta. Nu ska jag skypa klart med mina två S.n- Stefan & Sara. Sen blir det sängen för imorgon ska jag och mina favoritbrudar ut på ävemtyr. Roadtrip ner till Pismo Beach för en helg fylld med modevisning, sol, bad?, fira min..14årsdag och massa annat kul!

Din lilla ekorre, kan du pallra dig tillbaka hit för jag saknar dig något så nordiskt! Det är helt enkelt inte meningen av vi ska bo i olika städer här.




Vad vore livet utan bilder

Sådana här minnen hittar man genom bara några klick i bildmapparna

Nathalie, Nina, Majsan och Jag för exakt ett år sedan på dagen.
I miss you a lot


Och grattis Daniel på din 20 årsdag!

Nu säger jag godnatt från andra sidan jorden och önskar er en bra onsdag!

Den tjugonioende

Okej, idag kom dagen som jag har fasat för. Dagen då min egna födelsedag står med under "Kommande födelsedags" kategorin på Facebook. Ahhh, detta är inte okej. Jag vill inte inte inte fylla 20 år här i Usa. Jag struntar lite i det faktum att man inte är tonåring längre och lalala, men det faktum att det faktiskt inte är en big deal att fylla 20 år här stör mig. Här är det 21 som är den stora åldern. Jag önskar att jag kunde flytta fram den 29 maj några månader men det är bara att göra det bästa av situationen. Detta genom en roadtrip med mina favoritbrudar ner till Pismo Beach i helgen!

Jag börjar 1.an. Några år sedan nu..Hej åldersnoja!

Nu blir det en löptur innan jag börjar jobba igen. I kväll lovar jag updaten om helgen med min Pilly Karlsson. Om ni inte orkar vänta på den kan ni läsa om vår helg här.

Have a good day!

Två favoriter

Klockan är bara 9 på morgonen här borta i staterna men två personer har redan lyckats göra min dag. Det spelar ingen roll om Maggan är trottsig som fasen, om jag stukar foten på Zumban ikväll eller om det börjar snöa. Vad som än händer så kunde inte denna dagen startat bättre tack vare dessa två människor:



Julie julie julie! vad har jag gjort för att förtjäna en vän som dig? Jag tror inte riktigt att du förtstår hur glad jag blev när jag gick upp till köket imorse och det låg ett stort grönt paket där! Armbandet har jag på mig nu och det är redan mitt nya favvoarmband och godiset kommer sitta så bra i magen när jag saknar sverige och alla er där hemma lite extra mycket! Underbart att få läsa 4 sidor packade med info om dig,Jönköping och framtiden. Tack tack tack, så otroligt mycket! Du är så saknad ♥

Överraskning nummer två:

Vaknar av världens bästa sms med innehållet att min allra finaste är på väg ner till Konsum för att köpa nudlar för att han är fattig. Anledningen till denna fattigdom är att han precis hade bokat resan ner hit till mig!! 27 juli får vi pussas igen och jag kan inte bli lyckligare! 67 dagar kvar tills vi ses igen älskling!


Detta kan vara bland det mest komiska jag har sett. Min prins visade mig en Frida tidning i skypen. Ah, vad gulligt tänkte jag att han har gått och köpt en Frida tidning. Men så öpnnar han upp tidiningen och det visar sig vara mer än bara en vanlig upplaga av Frida tidningen. För i detta nummer var min alldeles egna prins med som stilkommentator. hahaha ni vet sådana här fjantiga texter som man brydde sig om när man var mindre (nu också kanske man ska erkänna) " Så här tycker killarna om din stil...".  Han är med högst upp på bild, en bild som jag förövrigt har tagit. Knäppt knäppt. Så vill ni läsa vad min pojkvän tycker om olika klädstilar på tjejer så ska ni köpa senaste numret av Frida tidningen! Han tycker inte om puffärmar och träskor ska bäras av gamla tanter, inte unga tjejer hahaha


Weekend with my hometown girl from L.A

Åh, jobbigt jobbigt jobbigt. Avsked är inte min starka sida men efter detta året borde jag bli specialist på det, eller? Nej, det är nog inget man kan träna upp och jag tänker inte ens försöka heller.
Har haft världens bästa helg med min Jönköpingsdonna Pilly Karlsson. Jag kan inte förstå att den sammanlagda tiden vi har umgåtts är totalt ca 5 hela dygn. 2.5 i L.A i vintras, 2.5 nu hos mig i San Francisco. Vi har aldrig träffat/vetat om varandra i vår gemensamma hemstad Jönköpng. Crazyhorse! Det känns som om vi har känt varandra mer eller mindre halva livet. Det är helt knäppt hur man kan connecta så med en person som man har tillbringat så pass lite tid tillsammans med. Jag saknar dig och våra upptåg redan men om en månad syns vi igen då jag åker med min familj till LA med ett givet stopp i Manhattan Beach!
Stor update om helgen kommer som vanligt men håll till godo så länge. Partycruise, Carmel, musikal, Alcatraz och massa annat turistande har helgen bjudit på!


Vi hjälper DJ:sarna lite på traven..


Frukost på Stanford

Carmel

Allmänt flams


Jag vill kunna packa alla jackor långt in i garderoben och inte ta fram dom förrens vintern hemma i Sverige. Tyvärr är inte detta riktigt möjligt då våren här i Calfornien har varit den sämsta,regnigaste och kallaste våren sedan urminnes..

Godnatter!



Snart snart snart

Jag kör en copycat ( jag kommer faktiskt inte på vad ordet är på svenska..) om att det är 12 timmar kvar till jag får krama om donnan på bilden. Som jag har längtat. Helgen kan inte bli annat än kul! Carmel, Partycruise, Alcatraz, turistande inne SF och förhoppningsvis musikal står på schemat!


Om inte budgeten var tajtare än ett par skinny jeans

Om inte min budget som aupair var tajtare än mina skinny jeans skulle jag:


Unna mig en systemis
'

Även denna gamla godingen skulle få göra mig sällskap


Dessa prylar skulle jag förvara i denna Hermés finingen. Perfektion när det kommer till väskor, inte sant?

Nu ska jag dock sluta drömma, skriva klart min uppsats, ta en löptur upp på kullarna och sedan hämta upp barnen. Dagen kommer fyllas av hemmabus och simlektioner. Nu kör vi!

Kvällens planer

Detta är vad jag & Saris ska spendera kvällen åt:



Hawaiiplanerande

Och

Facebookuppladdning av söndagens alla bilder- Jag kan förövrigt vara den sämsta facebook-uppladdaren någonsin..

Med detta hade kvällen varit fulländad men så kul ska vi inte ha det...

Hoppas att ni sover gott hemma i Sverige!

Bästa söndag

Jag & Saris tyckte igår att det var onödigt att slösa vår redan tajta budget på ett hotellrum efter klubbning för att bara använda det i några timmar. Därför agerade vi hemlösa i några timmar i natt. Men mamma du behöver inte oroa dig, vi strövade inte omkring mitt i natten ( mest för att San Francisco är så kallt om kvällarna att du fryser rumpan av dig om du är ute). Vi blev istället Starbucks allra första gäster för dagen. Efter en tidig frukost, massa kaffe och 3 timmar senare gick solen upp och vi började se en storstad fyllas till liv. Finns det något bättre än de tidiga morgontimmarna i storstäder? Dock blev det faktiskt inte en endaste minuts sovning i natt vilket betyder att senast vi sov var i fredags. Herre gud, knäppa tanke! Dagen idag har i alla fall varit en sådan där dag som jag kommer tänka tillbaka på när jag sitter och gungar i gungstolen på hemmet om några år!Ovärderlig upplevelse som jag kommer skriva massa mer om imorgon! Mina ögon slocknar vilken sekund som helst men här kommer ett smakprov på dagen!





Oj oj oj som Maria Montazami skulle ha uttryckt det. Nu faller ögonen..



Bay to breakers

Kan faktiskt inte bärga mig med att bara berätta att jag har haft den förmodligen mest minnesvärda dagen sen jag kom hit till Usa! Om vad kommer ikväll men jag säger en sak- Bay to breakers! ♥ Efter noll timmar och noll minuters sömn inatt ska jag nu avsluta helgen med att äta middag på min värdfamiljs golfklubb. Later!

No words to explain how much I miss you

I love you


Hawaiiparty, powertouristing and best friend

Här kommer updaten som ni alla såklart har väntat på. Helgen som var den bästa på mycket mycket länge. I torsdags kväll anlände min allra bästa Amanda ifrån Dallas för att hälsa på mig under helgen. Det är helt otroligt hur allt bara känns som vanligt efter 5 minuter. Precis som att man aldrig har varit ifrån varandra. Det är precis som det ska vara! Vi började vår helg tillsammans med världens turist-fredag. Vi åkte till Carmel, ca timmen&kvarten ifrån mig. Ett av de finaste ställena jag har varit på i Usa. Underbar sandstrand,klarblått vatten och en mysig gammeltida by ovanför. Efter några timmar i liggande läge på stranden så åkte vi till den mycket kända 17-mile drive som bara ligger några minuter ifrån Carmel. Det är en väg som slingrar sig runt i all möjlig terräng, 17 mile allt som allt. Så vackert även här. Powerturisting var det ja, så vi åkte vidare mot Gilroy Outlets. Hade säkert varit kanon för den som hade pengar att shoppa för men just för tillfället låg både jag och Tutti i lä på den delen. Framåt kvällningen åkte vi hemåt igen med ett stopp på Santana Row, ett väldigt Europeiskt utomhusserverings/party/butik ställe. Kvällen avslutades med Frozen youghurt på mitt favvoställe här i Menlo Park, bättre avslut på en dag får man leta efter.. :)

Lördagen bjöd på turisting inne i San Francisco och ytterst sparsam shopping. Tanken var att vi skulle komma hem i mycket god tid för att hinna med allt inför kvällen, kvällen för mitt några veckor för tidiga 20 års party! En dum trafikkö satte stopp för tidig hemkomst, men tillsammans löste vi allt ändå till slut. Att man står osminkad i morgonrock när vännerna börjar anlända gör ju inget?.. Kvällen blev i alla fall hur kul som helst med hawaiitema, grillning, cupcakesätande och drinkar hemma hos mig innan en limousine hämtade upp oss för att ta oss in till San Francisco för barhopping.  En barhopping som stannade på en bar, men lika kul för det! Tack för en underbar kväll vänner!

Söndag och vi begav oss in till stan för lite snabbturisting vid piren och Haight street innan Amandas plan skulle lämna San Francisco för den här gången. Jag saknar dig redan för mycket bästis men vi ses i augusti igen!

Ikväll har jag för första gången på länge unnat mig en myskväll med mig själv. Väldigt underskattat och välbehövligt för den delen med med tanke på att jag har varit ett levande sömnpiller idag. Till och med så illa att jag försökte intala lilla Maggan att hon verkligen ville ha en hot chocholate på Starbucks, bara för att jag skulle få en kaffe med extra shot! Hon nappade inte på mitt erbjudande..

Förutom en bildbomb bjuder jag även på låten som spelar sig varm i mitt rum ikväll. California Gurls-Katy Perry ft. Snoop. Riktig må bra låt! Har den kommit till Sverige?


Volvopärlan- mitt svenska inslag i vardagen.


 

 




 



Tack min fina vän

I brevlådan häromdagen låg det inte bara en massa inbjudningar till barnkalas, leksakskataloger och räkningar till mina värdföräldrar utan ett lila kuvert som lyste upp hela min dag. Ett underbart brev från en ännu underbarare Evelina, som hade skickat med en massa bilder ifrån vår tid tillsammans här i Usa. Trots att vi inte hade mer än några månader här  tillsammans, så vet jag att det bara är början på en lång vänskap. Jag saknar dig något otroligt men Usa var som sagt bara början på många utav våra äventyr framöver!

Pilly, Jag och Evelina i LA! Donnan till vänster kommer till mig om 10 dagar, hur kul som helst!!  Vi kommer sakna donnan till höger lite extra mycket då!

Back to life, back to reality

Yes, då var man tillbaka till verkligheten igen. En vecka utan familjen är över och jag har faktiskt saknat dom en hel del. Inte för att jag hade klagat på att leva det livet jag har levt den senaste veckan för en längre tid.

Dagen idag har bestått av en massa städande och skrubbande efter lördagens bravader. Hej svinstia! Men det är då det är som roligast att städa tycker jag. När man ser resultat. Jag kan lite förstå varför Rent-hus damerna på tv gillar sitt jobb. Jag har även hunnit med en lång skypning med min prins som jag snart inte klarar mig utan längre, och med familjen. Eller rättare sagt familjen minus min syster som ligger inlagd på sjukhuset. Jag tänker på dig och skickar en krya på dig tanke bästa syster!

Nu ikväll var planen inställd på min zumbaklass men eftersom vulkanen på Island inte vill sluta spotta blev familjens plan försenat med 5 timmar= Ingen zumba för mig. Det är otroligt hur en vulkan kan påverka om jag kan gå på zumba eller ej.

Kate sa en fin kommentar innan när jag visade henne vad jag hade hittat under hennes säng när jag städat:
F: Kate, I found your savings.
K: That is only 3 bucks..
F:  When I was in your age I saved up for a rabbit.
K: Oh.. I´m saving for an Ipad.


Bild från mitt födelsedags party i lördags. Gud vad jag tycker om er mina barnflickor! Jag saknar hon längst till vänster något frukstanvärt redan. Hel update om helgen med Amanda kommer snart!


Happy birthday mum!

 

Mamma mamma mamma vad jag vill vara hemma och fira dig idag. När det dessutom är Mors dag här i Usa idag!

Jag hoppas att du har haft en toppendag. Om jag känner dig rätt har du både hunnit med en söndagsmiddag ute på någon fin restaurang och en lång söndagspromenad! Även den traditionella söndagsfilmen med familjen. Grattis igen!

Du är underbar!


Kom tillbaka på momangen!

Har haft världens bästa weekend men Tutti. Dock känns det förjäkligt nu, helt alldeles tom. Jag saknar dig redan hjärtat men vi ses i augusti igen tillsammans med Familjen ( vår tjejliga bestående av Malin, Elli, Angie och Becca). En megaupdate kommer snart om vår helg tillsammans med alltifrån strandhäng till limousineåkande och hawaiiparty!








I love you!

Amanda gästbloggar

hejhej

Vi har kommit fram till att vi hatar när man skriver US and A och att Frida inte fattar grejen med :PpPpPPPp grupperna. Hennes egenkomponerade: Vill du ha mat? Så har man tomat ;PPPPpppPpppP

Också måste jag också på order av den blonda flickan brevid skriva att jag älskar henne och att hon är bäst!




HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA


Bild hämtat från min älskade bilddagbok!

Amanda - The One and Only!

1 timme kvar!!!!

Om lite mer än en timme åker jag mot flygplatsen för att hämta upp min allra bästaste Amanda!
Hur mycket jag försöker banka in det i hjärnan går det inte att förstå att vi ikväll kommer att få kramas igen!


Gårkvällen var toppen. Efter att ha skjussat Sara och hennes kusin till flygplatsen åkte jag in mot San Francisco för "Cinco de mayo"- firande tillsammans med Andrea. Under kvällen hann vi med allt från Blockparty till Gay-klubb. Sjukt bra sätt att spendera en onsdagkväll!

Nu idag har jag donat en massa inför lördagen då jag ska ha ett litet för tidigt 20 års party hemma hos mig. Grillning och annat mys står på schemat innan en limousine hämtar upp oss för att ta oss runt på bar-hoping inne i San Francisco.

Ne herre jisses här hinner jag inte sitta. Nästa gång jag skriver så är Tutti här!!!!


Tutti&Frutti för ett visst antal år sen ..

Senaste nytt

Herre gud vad jag har flängt omkring dom senaste dagarna. Kan börja med helgen som verkligen var hur bra som helst. Fredagens spenderades först med en massa jobb innan jag och Sara åkte till Great Mall för att panikshoppa (som vanligt). Hem fort som fasen for vi för att Sara skulle åka och hämta sin kusin på flygplatsen. Jag åkte vidare till Linnea och Amy för en äkta tjejkväll med hottub och andra spa liknande aktiviteter. Bland annat vaxade vi Linneas värdpappas ben, hysteriskt kul!

Lördagen bestod av jobb från 7-7, men jag och tjejerna hade det hur mysigt som helst. Vi började dagen med picnic frukost i parken för att sedan åka vidare till mitt aupair möte som denna gången var en parad. Jobba och gå på möte samtidigt kallar jag att utnyttja tiden bra! Resten av dagen spenderade vi med en lunch på mysig resturang,bibilioteksbesök och ett glass-stopp. Väl hemma var mina värdföräldrar färdigpackade och jag skjussade familjen till flygplatsen. Dom är nu i Skottland från till nästa måndag- hej välbehövlig ledighet! Detta firades med middag med Linnea,Amy och Evelina hemma hos mig!

Jag har sagt det förr men jag måste faktiskt säga det igen- södangarna här är verkligen bäst! Denna söndagen började med att vi tog bilen in till San Francisco för att möta upp Andrea. Vissa av oss kände att museum var en utmärkt aktivitet att spendera en strålande solig dag på?! ;), men inte Frida & Andrea. Vi åkte istället och utforskade Marin på andra sidan Golden Gate bron- åt världens äckligaste frozen youghurt och var allmänt turista. Frammåt eftermiddagen åkte vi tillbaka till Menlo Park igen för att ha ett litet spontant barabeque party hemma hos mig tillsammans med underbara vänner, brända majskolvar och avslutningsvis min Anden i glaset debut! Läskigare upplevese får man ju leta efter..

Dagarna nu går åkt till massa måsten som man inte har haft tid med de senaste veckorna. Dessutom är förberedelserna i full gång inför helgen som kommer att bjuda på ett litet för tidigt 20-års party för mig. På torsdag kommer min älskade bästis hit! Jag kan inte fatta att vi ses om en och en halv dag Tutti! Som jag har saknat dig!

Jag och tjejerna med vår hemmagjorda flagga.

hahah Maggan visste nog inte riktigt vart hon skulle fästa blicken här.. ;)






Vi körde bokstavligen talat drive-in på caféet.





hahaha vi besteg berg..Och någon ramlade.


















Nu är det hög tid för mig att säga godnatt!



Happy birthday sweetheart!

Grattis grattis grattis säger jag idag till en utav mina absolut äldsta och bästa vänner, Angie! Självklart vill jag vara hemma och fira med dig men istället får vi köra på ett stort 60årskalas för dig, mig och Tutti när ni kommer hit i augusti. Ha nu världens bästa dag och njut av din första dag på systemet hjärtat!


Jag till vänster och Angie till höger, 1.ans skolfoto! Båda med fina gluggar :)
Åh vad jag saknar dig!



I am alive

Hej mina fina,

Jag har inte gått och lagt mig i graven, utan bara haft en himla bra helg.
Update om helgen kommer snabbare än ni anar! ;)