Tutti&Frutti stoppar snatteri

Sääämst uppdatering men ni mina kära läsare verkar inte svika mig för det ;)
Idag har jag och Familjen (elli) roat oss med att skriva Högskoleprov hela dagen med en lunch paus på Mackan. Det suger verkligen när lördagar går förlorade till tråkiga grejer, söndagar är skit samma men lördagar liksom :( Jaja nu har jag klagat färdigt  för det är skönt att ha det gjort! Efteråt så vart jag sjukligt rastlös och skulle till Atlantis för att köra ett gympass men när jag kommer dit visar det sig att dom ska ha fyllefest där ikväll och därför har haft helstängt hela dagen.  Så då blev det en springrunda runt Munkan med min fina mp4 istället. Han och jag är ett bra team!
Ett annat bra team är HV71! Eftersom jag missade förra årets sm-party när jag var i Stockholm hoppas hoppas hoppas jag dom vinner i år igen!

Gårkvällen spenderades med bästis Amanda och vi var först på Fantastic Fridays After Work för att sedan kila vidare hem till mig för lite fjortiskväll med High school Musical 3. Och förresten!! På ica hände den knepigaste grejen på länge;
En man ˜ 30 är världens klantarsle tror vi som river ner cirkus 4 hela lådor proppade med Marabou chocklad. Jag & Tutti skrattar åt han och han bryr väll sig inte särskilt mkt. När vi gått runt hörnet hör vi hur han river när ännu mer lådor. Vår tanke är mest fan vilken extremt klantig "varulämnare" ( vet ej deras namn men ni vet företag som själva kommer och plockar upp sina varor i butiken). Det är bara det att den kära "varulämnaren" börjar plocka in kartongerna under sin stora kagge. Jag gjorde dagens goda gärning och sa till Ica-killen att det stog en man och stoppade chocklad under jackan. I samma veva är klantarslet på väg ut genom kassorna och jag pekar på han; - Jaaa.. han går där nu.! Klantarslet kollar oförstående på mig och håller ett stadigt gravidtag under sin mage. Vaah.. vadå? jag? HAHAHAH. Det hela gick konstigt lugnt till. Efter att han plockat fram alla 200? chockladkakor gick han ut till  sin väntande fruga med barnvagnen. Det blev ingen tjockisdag för dessa människor inte :P

Nu blir det lördagsmiddag med familjen och sedan ska jag hem till min sjukling till pojkvän. Jag ska kurera honom med B&J,godis och lite Robinsson på det så ska han nog bli frisk ♥ Imon är dagen med stort D!



Ikväll sviker vi Cookiedough för denna
Det är ett stort steg


Not dead just broken

Nej jag har inte dött. Denna veckan är bara ett rent kaos av saker som ska göras. Har nyss varit hos Tant.A för att prova min balklänning. Den kommer  nog bli fin men just nu ser den inte mycket ut för världen ;)Ne nu tillbaka till plugget! Senare hoppas jag på våfflor!





Not a sunny sunday

Denna söndag började med uppvakning hos älsklingen min med en alldeles för stor diskhög sen gårdagen som spenderades med Calle&Rebecca. Vi bakade amerikanska pannkakor ( nya lördagsmiddagen?) med alldeles för många tillbehör. Mumsi! När vi ändå var i farten tjockade vi lite mer med godis framför Robinsson. Efter Amazing race är Robinsson det programmet jag helst skulle vara med i. Men äta småkryp veti sjutton ändå... Sen spelade vi Monopol i 5 timmar?! och humornivån var inte den högsta haha. Mycket lyckad kväll!

Har nyss kommit hem från en mysig morgonpromenad med Mallan ♥ Nu ska jag plugga som en grisekno för sen kommer kusinerna och ikväll ska jag och Tutti på Aupair träff med massa andra blivande & tidigare aupairer. :) Gjorde förövrigt Facebooks "Where should you be living test" och jag passar bäst i New York. Mycket sammanträffande! Mindre än halvåret kvar!


Torsdagsnöje

Sitter och letar bilder som jag ska använda till mitt Photo Collage för min USA-application och vad hittar jag om inte dessa festliga bilder. Titta och njut gamla vänner!









                                                                 ♥♥

Grattis älskade

Idag tog den finaste människan jag känner (äntligen) sitt körkort! Det var du verkligen värd!


Ska vi fira med att boka sommarens resa?
♥♥

Gårdagens kommentar

går till min lillesyrra när vi var på Hv;

Sis: - Asså jag är alltid lite så där pirrig innan spelarna kommer in på plan.
Me:- men.. ahh härligt elin?!
Sis: Ja men du vet innan elden flammar upp och allt..
Me: Jaa..precis..
Sis: Det känns precis lika dant som innan man ser Tengil.
HAHAHAAH

Nu sitter jag och Henki och letar studentflak och resor till Landvetter. Dagen började med ett skönt pass på Atlantis och snart börjar min andra lektion för dagen. XOXO ♥


Tjoflöjt!

Nu ska jag iväg till Atlantis och köra Bodypump & relaxa. Sen ska vi direkt vidare till våra sittplatser som väntar på oss på Kinnarps :) Hoppas hoppas hoppas Hv vinner ikväll!
Adjökens ♥

Can you keep a secret?

Denna helg kunde nog inte blivit bättre.

Fredag- Lekte med Titte och Camie. Vi köpte med oss mat från Pallas Athena och sen åkte vi ner till storstan i Huskvarna för att köpa lite B&J att tjocka oss med. 2 halvkassa filmer och lite Björn Gustavsson hanns också med under kvällen. Mycket trevlig kväll med flickorna, men vi saknade Julie såklart!

Lördag- Vaknade upp hos den bästa och åt en sån där god frukost som man bara har tid  att fixa på lördagar. Efter att prinsen min hade lämnat mig för sin träning, bestämde jag mig för att vara cute och städa hans lägenhet lite granna. Det vart mycket uppskattat vill jag lova :) Efter lunch åkte vi Handbollsflickor till storstaden för att spela vår sista seriematch för säsongen. Nässjö stod för motståndet men vi stod för den mesta publiken och även vinsten med 32-25.!! Vi vann serien och kommer nu att få spela kvalmatcher! Hur kul som helst! 
Kvällen bestod av tjejkväll hos mig med Tutti,Angie & Bec. Jag och Tutt hade bestämt att laga middag tillsammans men vi skippade den och gick direkt på efterrätten istället, hemlagade American Pancakes med lönnsirap, frukt och glass. Om ett halvår lär vi spy på dem men än så länge när vi är hemma i Sverige var det muuums!
Efter melodifestivalen dissade två i gänget men vi andra två hade roligt med lite "Can you keep a secret"-dans och bus-smsande till Peter. Amanda har du fått svar? haha


Söndag- Jag älskar söndagar! Speciellt denna. Har varit med älsklingen från morgon till kväll vilket verkligen inte hör till vanligheten. Vi har hunnit med en lunch med farmor som har varit i Thailand 3,5 månad, åkt till stackars faster Lena i Hovslätt som skadat både axlarna och nu är halv handikappad med lite mat och sällskap( dagens goda gärning), tränat och relaxat på Atlantis och mini-lite plugg. Dagens kommentar går ändå till ett par pantertanter i omklädningrummet på Atlantis:

Tant 1: På fredag kommer jag bara träna ben och bröst.
Tant 2: Härligt! Varför inget annat?
Tant 1 som är helseriös med sin idé: Ne, men vi ska ju ut på kvällen....


Nu ska jag göra Mum, Dad och Steff sällskap som sitter och kollar på Slumdog Millioner. ♥


                                                                                              Flötigt? Utan tvekan

Lund och så vidare

Veckans sammanfattning:

I måndags var vi naturnördar i Lund. Vissa var på fler föreläsningar än andra. Vissa hade mer tid till shopping än andra. Jag antog Nattis utmaning om att ha mittbena hela dagen, men bröt den si så där vid lunchtid. Bra sammanfattning av dagen tycker jag

Tisdags- klippning, träning och annat vardagspyssel.

Igår- såg på Carros&Emmas dansuppvisning. Sjuukligt bra gjort flickor :) Sen vart det myseftermiddag med pojken min och sen direkt till min match. Handbollsflickorna- Bankeryd/Habo. Lite derby av det hela, men inte ett så spännande sådant. Vi vann med 20-talet bollar. Olidigt spännande... ;)

Idag- Jag invigde cykelvägen till skolan för i år. Helsoligt och fint på ditvägen, hemvägen mindre rolig i snöovädret. Träffat Lenni för lite fika och blommor. Väntar fortfarande på min beställning från asos. Vart håller du hus nånstans? Dock fick jag något annat obehagligt i brevådan idag. Ett stort oranget kuvert med meddelandet BÖRJA PENSIONSSPARA? Hade man inte åldersnoja innan fick jag det nu! Är jag verkligen så gammal att jag borde börja tänka på pensionen? Äsch.. jag satsar nog på att leva livet i nuet istället! snabb update från veckan.. nu tillbaka till plugget! ♥
Love/ Frida



                           GravidNathalie                                                           Emo/tröttNina


MittbeneFrida

I brist på annat

Nu har jag gjort ett inlägg till min kära klasskompis Sara för att hon ska ha något att läsa.
Ikväll kommer ett nytt, så hon ska få lite mer att läsa :)

Puss på er sweetiepies! ♥


Bella and Me

Vill med denna bilden förmedla att Bella och Malin igår var på träningen för första gången på dölänge! De kom hem i torsdags från sin långresa över jorden! Vi gillar´t

Kvällens konstaterande

När jag har återvänt ifrån The States och Stef har avslutat sina studier, ja då ska vi leva livet! Vi ska först vara med i Amazing Race som är något av en dröm för mig, sedan ska vi anmäla oss till Fear Factor och smaska på lite koögon och get-tesiklar. När vi är klara med våra äventyr utbildar jag mig till journalist och Stef tjänar pengar. Sen skaffar vi ett fint hus, hund, volvo Saab och små gullungar. Det känns fint att vi har bestämt framtiden nu ;) haha



Mitt drömprogram

Lalala

Traditionella helgupdaten kommer här lastad. Fredagskvällen bjöf på maskerad hos Mallan. Jag var ballerina och syster var en snygg indian. Malins umgängeskrets är minst sagt speciell men kvällen var kul :). Gårdagen spenderades först på Donken. Började med en härlig städrunda  2 timmar utomhus och sen många fler timmar än så i kassan. Och jag skällde ut min skiftledare! Personen i fråga vad om ursäkt= 1-0 till Frida! Yes! På kvällen  var jag, familjen, Stef och David och såg Män som hatar kvinnor. Sjukligt bra och ganska så jätteobehaglig. Jag ger den 4.5 popcorn av 5 möjliga.

Idag har varit en söndag att tycka om. Vaknade upp där jag tycker mest om att vakna, spenderade en mysig morgon med den bästa, sen lite plugg och därefter pump-pass och lite gym på Friskis med Elin. Helgen har varit kalas helt enkelt. Nu ska jag plugga vidare och tagga för Lundresan imorgon med mina naturnördar.

Förresten, mitt läsarantal under de senaste veckorna har verkligen skjutit i höjden. Kul kul!♥  
                   Sötsyster& en liten del av min balletkjol

Festliga dagar

Kom just hem ifrån veckans sista lektion och slog av en slump på Tv4 sports ordprogram jackpot. Programledar- Alexandra är verkligen en donna att störa ihjäl sig på... !

Dagen förövrigt började väldigt festligt kl.8.00 med ett kickboxningspass med klassen. Hälften fräschisar, hälften bakisar? haha. Gårkvällen var verkligen lyckad! Förfest och lite fixning hos nina innan klassen möttes upp på Harrys för mat och kanske något att dricka till det med;) Sedan bar de av till amor och sen centrum, såklart! Tack för en toppenkväll Nv3a och allt annat folk! Jag längtar redan till nästa studentfest

Ikväll väntar maskerad hos Mallan. Min lillesyrra ska följa med och eftersom jag är rätt snäll fick hon ta min utklädnadsidé. Men jag blir nog snygg jag med ;) Have a happy friday sweeties ♥

  





 

Monday

Ellis blogg som ni för övrigt hittar här påminde mig om att jag inte skrivit något om vår festliga lördagkväll! Girl´s night på Club enkelt.  Tanken var att de skulle sminka alla tjejer som var där men tydligen hade det blivit någon miss i kommunikationen mellan Enkelt och Make up store så sminkningen som vi fick var i princip lite kladdigt glitter. Shit happens! Sen blev vi plåtade av en snubbe. Svinkul! Runt halv elva tiden ramlade grabbsen in och stället förvandlades till party! Mycket lyckad kväll med Familjen och Mallan!



Isak, Mallan, Familjen, Me och nån sidenflicka



F: Har du inte sett kortet på dig?
S: Ne? Men vem dansade du med egentligen?!
F: Men va? Älskling det är ju du!

Detta var gårdagens kvällshumor. Nu ska vi dippa lite grönsaker och se på det nyaste One Treehill avsnittet! Nighty Night!♥



Gårdagskvällen

Idag verkar j-nytt tycka om mig ;) http://www.jnytt.se/bildspel/1020
Läs om min och andra brudars väskor!

Goodnight! ♥