Jullovsdag

Jahopp... då har  jag fått mig en fjärde kärlek och James Morrison heter han. Verkligen min cup of tea så att säga!
Idag vaknade jag hos älsklingen min och efter en rekordsnabb dusch var vi nere på stan. Mötte upp familjen och jag shoppade klart allt inför skidresan till Alperna. Jag kommer va fräck i mitt nya ställ :)

Sedan hämtade enn angie upp mig och vi+malin åkte upp till Tutti för att planera morgondagen. En tripp till Willys för inhandling och sedan blev det ytterligare en stanrunda med Malin. Vi fick med oss varsin söt bh ifrån Cream som förövrigt kan vara det bästa underklädesmärket någonsin. Nu ska jag köra lite pilates och sen möta upp min Julie för en fika.♥


Det senaste

Då så ska jag försöka sammanfatta allt som här hänt de senaste dagarna!

Julafton- Började dagen med en joggingrunda för då mår jag som allra bäst! Efter en mysig julefrukost med familjen bar det av mot metropolen Vetlanda. Julfirande hos kusinerna med massa folk. Lilla Edit kan vara den sötaste bebisen någonsin.
För första gången på många många år kommer jag inte byta en enda julklapp ( kanske för jag varit med och valt alla utom si sådär 3).Hade Gina varit ett aktiebolag hade jag höjt deras företag till oanade höjder denna jul för tomten gav mig hela 7 juleklappar därifrån. Detta låg bland annat i tomtens säck:
* Svart sammetsklänning
* Kläder
*Presentkort
*Underkläder
*Sex and the city-boxen
* Väska
* Parfymkit
* Efterlängtat Sheercover (deras reklamer får mig alltid att tro att jag verkligen behöver deras produkter, och denna gången föll jag dit)

Och inte att glömma Skidresan till alperna med vännerna! Det kommer bli oförglömligt, jag lovar!

Juldagen- Årliga släktcampen i Bowling. Därefter traditionella kalkonlunchen hemma hos mormor&morfar. De resterande 8 timmarna på dygnet förvandlades huset till en levande spelhall; Guitarr Hero,Singstar, High School Musical dance, Corone, Kinaschak, kortspel.... you name it!

Annandag jul-
Vinterpromenad med släkten och sedan hemfärd för familjen Grundström. En snabbisrunda på stan och sedan träning på gymmet. Kvällen spenderades med min äldsta vän Malin. Glögg, peppisar, SATC och en massa skitsnack gjorde kvällen. ♥

Idag- Vaknade upp senare än vad jag gillar att göra, så klockan blev frammåt 12 innan jag var nere på staden. För att inte tala om att jag letade p-plats i 30 min och det slutade med att jag fick ställa mig borta vid ED!! Jakten på skiddress och mina stövlar började. Lite fajtandes i rean och 4 undanläggningar senare var jag på väg hem till Nina för att jobba med projektet med Nattie med. Blev väll inte överdrivet mycket gjort men vi hade väll för mycket att prata om antar jag:)
Därefter väntade jobb på Donken. Nu väntar sägen för om 8 timmar är jag tillbaka på jobbet. Eller förresten, det får nog bli ett Satc avsnitt innan! Det är jag värd

Imorgon kommer äntligen prinsen hem! Vi har inte setts på 10 dagar och jag längtar ihjäl mig♥
 

  

En vit jul

Update ifrån storstan:
En vit julafton och juldagen här i Vetlanda kan ha varit de mysigaste på väldigt länge. Det är allt jag har att komma med idag tyvärr men en bra mycket bättre update lovar jag er imorgon när vi återvänder till Jönnet igen:)
Nu ska jag umgås med min söta Sex and the City-box som jag fick av älskling i juleklapp  Väldigt optippad present från honom faktiskt, som förövrigt just nu är på Café Opera och förhoppningsvis inte super skallen av sig.
XOXO


Underbara 2 dagar i Götet

På fredagsmorgonen mötte jag upp min älskling på stationen. Han hade bara fått en liten packlista där det bland annat stod pass och badbyxor för att förvirra lite. Jag lyckades inte dölja värst länge vart det var vi skulle efter som konduktören förstörde det hela: - Jasså, ni ska till Göteborg ni! Yes!

Fredagen spenderades rännandes på stan efterjulklappar. En julklapp blev resultatet vilket va ganska värdelöst jobbat. Kvällen spenderades på hotellets relaxavdelning och ett restaurangbesök på La gondola. Alla i gamla 6E vet vart jag menar;) På hemvägen köpte vi med oss lite BJ såklart som vi sedan tillverkade ett kylskåp till. Vad gör man inte?

Lördagen började så bra den bara kan med hotellfrukost. Det är verkligen livet! Lite relaxning i bubbelpoolen innan jag plågade S:et med några timmars balklänningsletande. Och ja, det är nog dax att ge upp snart.... Alla 11? butikerna vi besökte sa att den typen utav klänning som jag vill ha, inte finns i Sverige så att säga. Här är det mer superklassiska som gäller. Hittade dock en superfin men inte alls som jag tänkt.. men 4 laxar njaaaa. Beställa på nätet eller sy upp var rådet. Jag kommer nog att köra på det senare alternativet som jag även tänkt innan :)

Lite SPARSAM shopping blev det idag med:
♥ En rosettkjol från Monki ( jag gav mig själv köpförbud utav rosettgrejer redan för mååånga månader sedan, men jag tycks aldrig lyckas)
♥ Stor halsduk, Esprit
♥ Spetbh
♥ Julklapp till Sis.

Vi hann även med ett besök på Lisebergs julmarknad. Att komma ett nummer ifrån att vinna stjärnvinsten tre gånger är ganska så jätte irriterande. Kvällen summeras som väldigt mysig men kall och jääävligt blåsig.Håll i hatten!


   


       



Idag ska jag ut och jaga

efter julklappar och balklänning. Men inte i den här stan, utan några mil härifrån. Min älskling vet ingenting.
Detta blir kul!

Lucky me

Jag är en himlans glad tjej idag!

Nummer ett: Jag har efter en del massa sömnlösa nätter (bara mini överdrivet) fått reda på mitt Matte D prov och jag satte VG:et! Om jag är glad!

Nummer två: Imorgon är det sista dagen för mig i skolan för på fredag åker jag och S på min överraskningsresa för honom. Åh längtar!

Onsdagen den sjuttonde har varit en bra dag helt enkelt. Började med en klippning och slingning hos favoritMarika, skola och sedan jobb på Seeyou. Eftersom jag var fegis idag fick älsklingen lov att följa med mig och ett äventyr rikare är vi verkligen. Jag jobbar ju som anonym konsument och skulle idag köpa en dagens dubbel, ja ni vet hästar och sånt där. Började äventyret i Huskvarna. Köpet var inget problem men sen kom vi på att vi inte har en aning om hur man faktiskt spelar. Dumförklarade av expediten styrde vi kosan mot Gisebo, trodde vi iallafall. 20 minuter senare är vi vilse mitt ute i skogen och en äcklig Skärstadskylt som skriker åt oss att vi har kört fel. Efter X antal svordomar och körning på en lerig bonneväg som knappt en bil för plats på hittar vi äntligen den lilla jävla macken i Gisebo. På samma väg som vi åkt halvtimmen tidigare... Min lön lär ju inte bli mycket att hänga i granen denna gång, men bättre blir det imon med 9 timmar på Donken. MUMS!

Nu ska jag kolla om jag har tjänat mig en hacka på pollarna, skriva det sista på mitt & Hennys psykologiprojekt och sen tar jag officielt JUUULOOOV från allt plugg!



Happy birthday my love

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min fina prins födelsedag



Ikväll ska vi fira & gå på bio, Twilight, äntligen kanske man ska säga!
Grattis älskling

♥♥♥


Lucia utan lucia

Nyss hemkommen från jobbet några kronor rikare:)
Gårkvällen spenderades hos becca som hade födelsedagsförfest. Mycket treligt. Därefter vart det utgång på centrum. Men ja vet inte, stället har nog blivit ganska så jättemkt skabbigare på senaste. Avslutade natten med att bryta mig in hos älsklingen som hade somnat ifrån mobilen och inte hörde alla 20? ringningar...

Idag är det lucia men inte har jag märkt något utav det förutom att de va äckligt många fulla på jobbet ;) Började dagen med en shoppingrunda med mor och resten av dagens timmar har spenderats på donken. Ska snart hämta upp vänner på liljeholmen sen blir det natti hos Mr.X för imon är det dags för årets sista match!



Önskelista

Någon utav de här piffiga kjolarna skulle jag mer än gärna sätta på mig imonkväll.
Synd att inte stylebystars har snabbleverans på si så där ett dygn. Önska går ju alltid?

     


  

Happy birthday to you my friend

Idag fyller denna donnan hela 18 år!
Grattis till dig min sötnos!
Imon blir det party!




Yes indeed

Imorgon si så där vid 12 tiden, ja då är det fest!

tack för mig tillbaka till matten


Underbart

10 månader med min stora kärlek idag


Je t'aime


Happi Happi

Alltså nu hoppar jag högt här hemma! Jag har hittat mina älskade Greklandsbilder från min och min älskades resa i somras+ lite andra försvunna pics! Dom har varit putts väck och eftersom jag på sätt och vis har utegångsförbud ikväll hade jag gett mig fan på att hitta dom. Var på vippen att ge upp men så plötsligt händer det ;) Åhhh!

Dagen förövrigt har varit mums. Badhus, skola- a6 på långa hålet. Efter skolan blev det en mini roadtrip till Habo och FrankDandy utförsäljningen med mina flickor. Fick med mig en söt blå kabelstickad kofta hem. Rena kapet! På eftermiddagen blev det ytterligare en shoppingrunda till Rusta med älskling som skulle köpa sig en vit julegran. Jag älskar att handla skit men jag tänker på lågkonjan och fick bara med mig lite skumtomtar hem.

Ikväll ska jag agera fylletaxi åt diverse folk eftersom jag själv inte får gå ut. Innan det ska jag digga Mamma Mia Soundtrack-låtar och plugga MatteD. Men jag är absolut inte bitter! Snart är jag tillbaka igen, friskare än någonsin. ♥



Thursday it is

Varför blir jag inte förvånad? Oturs måndad nummer ett vill jag lova. Balen är den 21.a maj. Den 22 maj åker vi nv-nördar till Ayia. Vissa åker delvis för att bli bruna till just detta tillfälle och jag tillhör denna kategorin. Det suger lite...
Antingen åker vi ändå, avbokar helt eller bokar ett nytt datum? Och detta måste bestämmas nu och inte "snart" som det annars brukar låta... Inga namn nämda alls ;)

Min lediga dag förövrigt har varit mycket fin. Vaknade upp hos Herr Morgontrött och efter x antal znoowsningar, dåliga morgonskämt och en mumsig frukost blev det pluggförmiddag med Elli. Välbehövligt. Framåt lunch traskade vi ner till Waynes för en "pluggfika" med Amanda. Vi hade väll lite väl höga tankar om oss själva att vi faktiskt skulle få något gjort.

Kvällen har spenderats på Stadsbiblioteket med Nattisötnos. Eftersom vi insåg att vi inte skulle få något gjort hemma hos någon så verkade det som ett bra alternativ. och OM det var. Förutom gubbar som porrsurfar och andra knepisar finns det inte så mycket att kolla på där.  Utmärkt!

Nu ska jag förstöra lite för dammråttorna som har fest igen på mitt rum sen blir det natti natti ♥



Panik var ordet

JAG HAR PANIK OCH VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!
Det ryktas om att våran studentbal är i slutet av maj! Då NV3A är i Ayia Napa!
Det här händer ju bara inte! Sandas bal har alltid varit sist och alltid i Juni!
Är det någon som vet något?!?!?

En ska bort

Satt och drömde mig bort till lite varmare tider och kollade på gamla Turkey-pics.
Nu kör vi en klassiker. En utav dessa donnor nedan passar inte in? Vem?



   

Den tredje december

Yes! Ännu en dag med sprängande huvudvärk och nackont men klaga ska jag inte göra.
Började morgonen med en försovning. Borde inte vara tillåtet eftersom jag sov 12 timmar inatt och 13 timmar igår. Tydligen är det ett sätt för hjärnan att gå tillbaka till sin vanliga form. Två lektioner i skolan och nu sitter jag här och försöker få in lite MatteD i min redan skadade hjärna. Gräjt

Imogon är jag ledig och ikväll ska jag beställa ny telefon!  Nu ska jag ut och promenera med pojkvännen min. ♥

Andra december

Nu är allt bokat och klart.
Och jag längtar redan till den 19-20.
Åhh det är så svårt att hålla en hemlis men jag ska försöka ;)