Höstnytt

 
Två puddingar på väg hem till mig. Bodde bokstavligen talat i min ponchojacka förra hösten så tänkte att han kunde få sig en grå kompis.

Pluggisar

Äntligen fredag! Veckan har varit intensiv men rolig- studentlivet är bitterljuvt. Vissa stunder vill man bara gråta av frustration, andra hoppa av lycka, lyckan att faktiskt få lära och ta in ny kunskap! Kunskap som man dessutom kommer att få använding för i framtiden. Det är annat det än gymnasielektionera om kemiblandingar och ett ekosystems uppbyggnad... 
Kvällen har spenderats på gymmet med Camilla och avslutades med mysplugg med syster. Mysplugg inkluderar absolut något gott eller lite extra festligt, idag massa godis, frukt, ost och kex.
 
Godnatt säger jag och mina nya brillor- jag är numera glasögonorm tack vare optikerns ord "för bra syn"! 
Prickarna är inte skiten ifrån er dataskärm, utan ifrån min otroligt dåliga iphone..
 
 
 

Kreativa pluggpauser

Hej finisar,

Vad gör ni en regning torsdagskväll som denna?
Kvällen har bjudit på en mysig fika med Nathalie, en blöt springrunda och sedan en djupdykning rätt ner i allt plugg. Det fina med att plugga är att man kommer med så mycket påhitt och det har nog aldrig varit så välstädat här hemma som det är nu. Ett exempel som uppkom i en lång pluggpaus är vår nya tavelvägg. Designed by Stefan&Frida ;) 


Välkommen hem till mig!

Jag tror jag tuppar av en smula! 
Denna fantastiska, för en gångs skull inte poncho, skulle gärna få flytta in hos mig. Helst redan imorgon! 
 

Mysmåndag med fyra favoriter

Har precis startat veckan med en himlans mysig kväll med min prins, Henkis&Elsa och så lilla bebisen också förstås. Tänk att innanför denna fina, underbara mage ligger det en liten bebbe och bara väntar på att få komma ut och träffa världens bästa föräldrar och resten av världen! 
 

Giftermål och skiljsmässa under ett dygn

Hej mina trogna älsklingar! 
Här i Jönkan rullar livet på som en Ferarribil. Dagarna varvas med föreläsningar, plugg, lite mer föreläsningar, projekt och allt som hör plugglivet till. Det är otroligt kul och givande, men jisses vilket tempo vi har kastats in i! 
 
I torsdags hade vi Mexicofest här hemma, närmare 40 klasskamrater i vår lägenhet var en festlig syn, inte minst var det en festlig lukt morgonen efter... Kvällens lärdom: Att steka köttfärs till ett halvt kompani tar längre tid än vad man tror! 
 
Dom senaste timmarna har jag svävat som på små moln. Har nämligen tack vare världens bästa föräldrar blivit en lycklig medlem i MacBook-familjen. Dock var det en kortvarig lycka då jag redan imorgon skiljer mig ifrån min nya älskling då han inte riktigt presterar som han ska. Ljudet är åt skogen, skärmen jättesuddig. Lämnar tillbaka och hoppas på en bättre vän! 
Nu- söndagsmys med min prins!