Birthday

Igår (amerikansk tid) fyllde jag år och vilken födelsedag som staterna bjöd på. Dagen var en fantastisk mix av frukost vid Stilla Havet, roadtrip ner på Highway 1, ett litet stopp på stranden i Carmel, en gigantisk Froyo till lunch, lite Ralph Lauren-shopping, cupcakesmiddag hemma med familjen och sedan barrunda med damerna!
Tusen tack för all uppvaktning och fina gratulationer!En liten hälsning ifrån San Francisco

Hej min fina!
Ville bara titta in och säga hej ifrån San Francisco.
Vi lever, ja vi har det faktiskt oförsämt bra. Allting är bara helt helt fantastisk och det är svårt att beskriva känslan av att vara tillbaka. Allt är precis sig likt, förutom barnens längd som har ändrats en liten gnutta.
Sedan vi kom hit har vi hunnit med så otroligt mycket! Vi har bland annat haft turen att matcha in årets upplaga av Bay to Breakers, ett lopp inne i SF där man klär ut sig och helt enkelt har världens bästa dag.

I helgen roadtrippade vi till Yosemite National Parks och besteg Half Dome i snöstorm. Vi har även hunnit med turistande i San Francisco och massa mysiga stunder med familjen. En dunder uppdatering om allt vi har varit med om väntar när jag har landat på svensk mark igen.

Nu väntar sängen på mig (Kates gosedjursfyllda säng som jag har fått låna de senaste dagarna) och imorgon vaknar jag upp till min födelsedag!!! ( som förövrigt redan har börjat i Sverige). Har jag sagt hur mycket jag älskar födelsedagr?? Jag kommer att fira den med en roadtrip ner  till vackra Carmel, middag med familjen för att sedan gå ut med vännerna i Palo Alto.

Mitt i prick

Denna silverklimpen nedanför skulle hemskt gärna få flytta hem till mig!
Mitt i prick av Efva Attling.

Blazerönskan

Goooodmorgon mina solstrålar!
Har precis jobbat några tidiga morgontimmar och snart väntar ett välbehövligt besök hos Frissan.
3 dagar kvar till USA!!!!! Helgen i Göteborg var helt fantastisk. Bildbomb kommer!

Om det inte hade varit för mitt lilla lilla shoppinstopp hade denna underbara blazern fått följa med hem i helgen...

Jag spricker lite av längtan!


En vecka, en vecka, en vecka

Hej mina fina!

Snart kommer en lång update om senaste tiden men just nu har jag bara en sak i skallen..7 dagar kvar!!!!!!!!!!