Vårt enkla boendeTänkte att ni kanske vill få en liten sneakpeak på mitt och Nathalies rum. Det ni ser på bilden är den ytan vi bor på- kanske någon kvadratmeter till. Men vi trivs! Nathalie kör på lite mer New England stil på sin sida medan jag matchar mot det romantiska hållet..

Huliganerna har invaderat byn

Hej mina små turturduvor!
Nu har äntligen mamma&pappa hittat till Bad Gastein och det var såå kul att äntligen få träffa dom igen. Gårdagen bestod av lite guidning runt om i byn, en paus på Silver Bullet för dricka och sedan restaurang på kvällen.
Nu sitter jag och Elenor på Revolution- päronen är i backen men själv blev jag banlyst för dagen då jag vaknade upp utan röst. Så kan det gå!Pilsnerkorv till Daddy, chocklad till Mummy


Imorgon imorgon imorgon!

Imorgon kommer äntligen mina älskade päron hit till Bad Gastein för en vecka med massa skidåkning och annat kul. Syster Grundström- Kämpa på med plugget. Vi kommer sakna dig men nu är det inte långt kvar tills vi ses!
Soliga hälsningar ifrån Bad Gastein

Här i Alperna har vi haft en underbar dag som har bestått av några timmar i solstolar uppe i backen och jobb på caféet!

 


Vandringsbrudarna

Hej alla bananer!
Hoppas allt är bra med er! Här nere i Bad Gastein rullar dagarna på fortare än vi hinner blinka. Igår hade jag och Nathalie en ledig förmiddag och skidvädret var inget att hurra för. Istället blev det en långhike till Bad Hofgastein mitt på en vandringsled mitt uppe i bergen. Väl framme i Bad Hofgastein kom belöningen i form utav shopping på DM.
Alla Hjärtans dag firade vi så här..

Alla Hjärtans Dag firade vi med en romantisk tjejmiddag för 4 och sedan en liten spontan maskeradfest på det- det har blivit lite av vår grej det!


To Erica

Since I know that you are still reading my blog Erica I just wanted to inform you that you can count on me as a Giant-supporter even on the other side of the world. Hope that you had a fantastic finalday and I´ll see you soon! 

On the day Giants won the Super Bowl!
Lots of love/
Frida

Happy Friday!

Gooood afternoon!
Nu sitter jag och Ellan på café Revo- allt för att få lite internet! Dagen har bjudit på frukostjobb, storstädning av ett alldeles för äckligt kök, ett efterlängtat jackköp och flygbladsutdelning för Club Regina inför kvällens och morgondagens festligheter. Nu inväntar vi Nattis som snart slutar jobba och då ska vi vidare för att titta på Red Bull´s final utav dagens isklättrings-event. 

Vi håller oss nere i byn dessa dagar då lavinfaran är hög. Farmor- jag lovar att vara försiktig men uppskattar dina sms! Du är bäst! Utanför "vårt" fina café där vi jobbar! Kom hit så får ni Ben and Jerrys! 


Ben & Jerrys coffeshop

Idag har jag och Nathalie en väldans mysig arbetsdag- tillsammans för en gångs skull! Idag är det vi som bossar över byns roligaste café. Att äta Ben&Jerrys till lunch och jobba tillsammans med sin bästis är något jag verkligen kan vänja mig vid!

Gårkvällen bjöd på ett litet Alla Hjärtans Dag-party och ikväll ska vi bara vara hemma och äta romantisk middag för fyra och ha tjejkväll! I ren protest mot alla som är ute och gullar sig.. Min prins skulle gärna få komma ridande på en vit häst ikväll..

Sollapning på toppen

Livet är alldeles för underbart! Sitter just nu och lapar sol på en terass efter några kalla åk i minus 10! Vi har det toppen! Hur mår ni?


Vinprovning gånger 2

Hej mina fina!
Idag har vi haft en riktig mysdag- det är fortfarande iskallt ute, cirkus -23 grader, och snöar som om Gud inte har något bättre för sig än att leka snökanon. Vi har spenderat någon timme på Regina, caféet där jag och Nathalie även jobbar. Sedan väntade den andra vinprovningen på en vecka med jobbet. Allt för att vi ska lära oss vilka viner som passar till vad etc. Hur mycket vi hittills har lärt oss är oklart men trevligt har vi i alla fall.
Imorse fick jag ett otroligt bra samtal som genast gjorde den här dagen till något extra! Mer skriver jag så fort allt är klart! 


Minnen ifrån den femte

Bilden är tagen för exakt på pricken 4 år sedan. Tänk om jag vetat då att vi skulle vara med om så mycket kul tillsammans!

Fyra år av kärlek

Idag för exakt fyra år sedan var dagen som jag blev tillsammans med min älskade prins. En fantastisk dag på alla sätt och vis och jag är fortfarande upp över öronen kär i dig. Önskar att vi hade fått mysa tillsammans en dag som denna men det tar vi igen när vi ses- och det ska bli snart. Jag saknar dig så det gör ont så kom hit nu baby!
I love you!Maskerad

Här kommer ett litet smakprov på vad vi sysslade med igårkväll!
Nanny skillsen sitter kvar

Hello darlings!
Alles gut? Yes, vi jobbar på våra tyska fraser men inte sjutton går det in något. Kanske är motivationen att lära sig ett så gräsligt språk som tyska alldeles för låg?

Dom senaste dagarna har Carina som är barnflicka för Åsas barn varit sjuk, så jag har hoppat in och tagit hand om dom små liven några gånger. Det är två tvillingar på 5 år och sen minstingen på snart 3 år. Det är tre donnor med starka viljor och många härliga minnena ifrån aupairtiden med Maggan & Kate kommer tillbaka!


Pyjamasparty

I måndags kände jag och flickorna i huset att det var alldeles för tråkigt att gå ut i vanliga kläder så vi körde på en spontan maskerad a la pyjamasparty. Resultatet ser ni nedan- en skönare partyoutfit är svår att få tag på.

Nötterna från Jönköping på besök i Salzburg

Heeeeej mina små älsklingar!
Hur mår ni där hemma? Här i Bad Gastein är allting prima skinka. Vi jobbar på, åker skidor så fort vi bara hinner och hittar på festligheter om kvällarna. De senaste dagarna har bestått av ett besök till Mozarts hemstad Salzburg med bästis, jobb på restaurangen, maskerad och utgångar och idag jobbade jag min första dag på ett café här i byn. Deras grej är Ben&Jerrys så jag klagar absolut inte!

Vårt Salzburg besök som skulle blivit av förra veckan uteblev på grund av jobb men det tog vi igen igår istället! Bara 1.5 timme med tåg och sedan var vi framme för att stilla vårat shoppingsug. Vi hade en kanondag som började inne i Gamla Stan, ett stopp på en svensk godisbutik och avslutades på ett köpcentrum. Några shoppingkassar rikare satte vi oss på tåget hem igen för raka vägen till kvällens maskerad på Häggis.