Höstens första helg

Har haft en helt fantastisk helg i verklig livsnjutningsanda. Började fredagen med en trevlig middag hemma hos oss med Mallan och Andreas. Synd att ni ska bo i Göteborg och inte här hemma i Jönkan, men desstu roligare blir det ju faktiskt då man faktiskt kan träffas!
Lördag morgon bjöd på mycket tidig uppstigning för att bege mig bort till Kulturhuset för att möta upp lillasysterl Vi skulle stå på Loppis! Så taggade och förväntansfulla packade vi upp våra 15? kartonger med prylar, allt ifrån gamla jympadojjor till Bingolottospel. Och som vi sålde! Folk var som galna djungelmänniskor och slet i våra pinaler. Med mycket mindre kartonger och mer pengar i kassan packade vi ihop oss vid lunchtid och kände oss mycket nöjda med dagens affär!

Eftermiddagen spenderades med en efterlängtad löprunda och sedan några timmars relaxande med min älskling på Rosenlunds "spa". Vet inte om man kan kalla det spa men skönt är det i alla fall! På kvällningen kom Tutti, Becs och Carro donnor hem till mig för lite vindrickande och socialiserande innan Sliver fick bli vår slutstation för kvällen. Efter några timmar på dansgolvet tog en taxi oss hem igen och jag måste säga att jag ännu inte riktigt vant mig vid att inte åka hem till Torpa framåt sentimmarna, utan att det numera är Lilljeholmen som gäller..
Söndagen kan bara summeras med ett enda ord och det är vardagslyx! Vaknade upp och kände både jag och min kärlek att det behövdes något riktigt uppiggande. Att då ha Vättern bara några meter bort med en numera iskall vattentemp kändes som en bra idé. Morgonbad och frukost på stranden blev det och sedan spenderades hela eftermiddagen i vågrätt läge med solen gassandes i ansiktet. Tänk att få ligga på stranden i början utav september! Kanske en kompensation för augustis kassa väder? På eftermiddagen åkte jag och Nathalie ut i skogen och plockade blåbär. Några deciliter blåbär rikare och även några myggbett, avslutades kvällen med söndagsfilm och nybakt blåbärspaj!


Becca undervisar resten av sällskapet om Lady Gagas många talanger! haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback