Helg helg helg

Helgen har varit magnifik! Vänner, mini-utgång,lite jobb på Espresso House och avslutningsvis överrasknings resa för Elli till Bodaborg med bästa flickorna! Sunday=Funday, och så blev det verkligen. Tack för en otroligt lyckad dag flickor!

Bilder ifrån en underbar söndagseftermiddag

I söndags blev jag frisläpt ifrån huset och firade det med en söndagspromenad nere vid vättern och en mysig fika med syster&mor.
Så här vackert var det där nere!


Update

Idag har jag hemmaparty hela dagen lång och tyvärr är inbjudninglistan mycket exklusiv. Den består bara av jag och Vattenkopporna. Men det är helt okej, vi trivs bra ihop- Jag hade inte alls hellre velat jobba, träna, träffa vänner och ha Melodifestivalmys med pojkvännen och Elsa&Henke ikväll. Åhh jag vill ut ut ut!

Varning för solljus

Nyss hemkommen ifrån doktorn. Fick dock inte komma in på samma sjukhuset utan undersökningen gjorde dom lite snabbt i hissen. Har fått lite meduciner som jag inte kan gå ut i solljus med utan att ta på solskyddsfaktor, passar ju alldeles ypperligt en dag som denna så nu hoppas jag på en mörk väder prognos de kommande dagarna!
Nu ska jag nog tröst shoppa lite! Denna underbaringen till väska och klänningen ni ser något nedanför!

Vattenkopporna har party

Klockan är 8.12 och precis uppstigen till snöoväder. Inatt har lopporna haft party på min kropp och tänkt att varför bara utnyttja vissa partier utav kroppen, ta hela vetja när ni ändå är igång! Åhhh jag blir så äcklad! Dagen bjuder tyvärr inte på jobb, jag som älskar att gå dit! Nu blir det frukost (kanske ska jag testa ett steka ett ägg på min panna, så varm är jag) och soffmys- om jag känner mig rätt kommer jag klättra på väggarna om 3 timmar av uttråkhet!
Idag saknar jag dessa stunder så otroligt mycket! Hawaii och New York. Framförallt saknar jag trion samlad, nu har vi en i Usa, en i Dalarna och en i Småland.
Vänner går på tv och som bilden visar (utanför Vänner-huset i NY) tycker jag att det programmet är såå tråkigt!

Nej nej nej nej och nej igen!

Började igårkväll då jag skakade tänderna av mig, trots att Stefan värmde lägenheten med öppen ugn och jag nerstoppad under duntäcke. Har känt mig lite krasslig på jobbet hela dagen, men inte tillräckligt för att gå hem. Väl hemma fryser jag ännu mer men inplanerad träning med Camie är på schemat. Drar av mig klänningen för att hoppa i något mer träningsvänligt och får då syn på de små äcklarna! Slänger mig på datorn och googlar:
"Vattkoppor börjar med feber, 38-39 grader, trötthet och ofta huvudvärk. Blåsorna kommer snabbt, först på bålen - på bröst, mage och rygg. Utslagen sprider sig till ansiktet, de kommer bakom öronen, i hårbotten, på armar och ben. Kopporna kan även sitta på slemhinnorna i munnen, i ögonen, i öronen och på könsorganen"
Usch detta låter som en sakta väg till avrättning!
Sen hjälper det ju inte att faktan lyder:

De flesta barn får virussjukdomen innan skolåldern.

Mer än 95 % av alla tolvåringar i Sverige har haft vattkoppor.
Sitter och äcklar mig själv med vattkoppbilder, jag vet att det är helt fel taktik men jag mår lite illa.
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag inte vaknar upp så här imorgon!
Jag hittar faktiskt inte en ända bild på en vuxen med vattkoppor! Det ska jag nog bidra med imorgon!
URK!
/F

Införskaffa?

Införskaffa eller hålla i slantarna? Nathalie den låg under Nude-inte vit, jäkligt onödigt om jag får säga.
Nyss hemkommen ifrån en arbetsdag+ promenad runt sjön och fika med min bästa Nathalie på Waynes. Deras scones är faktiskt godare än Espresso House, men kaffet finns det ingen i stan som kan slå Espresso House på.
Nu blir det dipp och gurka hos mannen några meter ifrån, vi har gått in i riktiga hälsotider!

3 år av kärlek

Igår kom vi hem ifrån en underbar helg i Göteborg på St Jörgen Park Resort. Det sägs ju att man inte alltid ska hitta en anledning till att unna sig något, men denna gång fanns det en stor anledning. Nämligen att jag och min kärlek firar 3 år tillsammans, 3 underbara år! Jag tackar gud för att min älskling valde att lämna huvudstaden vintern 2008, och att vi sedan träffades bara några månader senare kan jag inte vara lyckligare över. Att vi har klarat ett år utan varandra är något jag är evigt tacksam för!
Jag älskar dig min prins!
Middag på vår dag
Redo för avkoppling på spa! Någon poosar...
Utomhuskälla
Fotbad
Himmelriket!
Sovis- han skyllde på att det inte fanns några killtidningar som höll honom vaken..
Världens finaste pojkvän

Nathalie Pihlqvist

Igår kväll var det affrodans och chaite som var uppe för tipsning, idag är det en livs levande människa faktiskt!
Hon heter Nathalie Pihlqvist och det är inte som att jag tipsar om henne som man gör på hästar utan mer för att hon har en riktig kanonblogg!
Jag älskar hennes lilla högerspalt med kategorier:
Jag är inte ett dugg förvånad över att Mode sektionen har hela 73 inlägg, säkert handlar också de inlägg under "Nytt" avdelningen om något nytt klädesplagg. Ja i princip skulle man kunna döpa om alla kategorier till MODE!
Min fina bästis är ett riktigt modelejon hon och här har ni hennes blogg!

http://nathaliepihlqvist.wordpress.com/
Underbara,underbara studentdygn!

I shoppingtagen

Precis hemkommen ifrån ett step pass på Friskis med lillasyster! Innan det hanns det med rekordsnabb spontanshopping på Gina Tricot och detta hamnade snabbt i kassen.
Plus ett fint fågelhalsband.
Imorgon ska jag nog unna mig lite fredagslyx och hoppas på att detta underbara armband fortfarande finns kvar.
Nu blir det manikyrsalong här på Stålis innan jag beger mig över till Solstickegatan. Jag är lite som en nomad, bor i en kappsäck och sover inte alltid i samma säng varje natt. Missförstå mig inte, det är bara en av sängarna som bjuder på manligt sällskap!

Onsdagstips

Detta är vad jag marknadsför en onsdagskväll som denna!
Affrodans på Friskis som jag, Angelica,Elsa,syster och Ida testade på ikväll. Heeeelkul! I början var det kul för att vi helt enkelt asgarvade 10 min oavbrutet, längre in i passet var det kul för all den energin man faktiskt fick av att bara stå och fula sig. Det blir definitivt en repris!
Andra reklamen för kvällen är Espresso House alldeles egna chaite!
Jag ska ta mig en kopp nu och man sover som en stock efter det. Säkert bara inbillning men gott är det i alla fall!

Sista helgen på den första månaden

Heeeeej käraste!
Livet rullar på fortare än det någonsin har gjort förut. Jobb morgon-sen eftermiddag varje dag och sedan vill man spendera varje minut man har kvar av dagen med något meningsfullt. Tyvärr kvalar väll kanske inte datorn in under just den meningsfulla kategorin men sooom jag saknar att blogga! Därav mitt lilla spontaninlägg nu. Helgen var kanon med jobb, bar marathon och en riktigt mysig söndag uppe på Dumme Mosse med vinterpicnic. Och denna helgen kommer att bli minst lika bra då jag och min prins åker till Göteborgs skärdgård för en spa helg. Med risk för att låta som en trebarnsmorsa +50 år, ser jag mest fram emot att bara få åka iväg för lite kvalitetstid och vara vi två. Men frukosten och shopping lockar såklart med!
Någon tvångsknöt min blus..