Oh my- 3 dagar!

Söndag morgon och jag har varit uppe med tuppen och gjort pannkakor till tjejerna. Nu är dom i kyrkan och jag ska springa på lite ärenden innan vi ska ha någon form av familjedag. Jag hoppas på San Francisco.
Gårdagen var verkligen hur lyckad som helst. Jag och Sara går ju en fotokurs på Stanford university med specialisering på porträttfotografi och igår var det dags för huvuddelen utav kursen. Att åka till vår lärares hus och studio i Oakland och fota hela dagen. Yes, från 9am-6pm var vi där och det var verkligen sååå kul! Vi var aldrig inne i hennes studio för att ljuset var så bra utomhus alla redan. Jag och Sara modellade förmodligen mer för andra än vad vi tog kort men 731 bilder på min kamera kom vi hem med i alla fall på allt ifrån balletdanssöser,modeller och andra människor. Smakprov här nedan men har inte tiden just nu utan fler bilder kommer upp på facebook under semestern!
Efter vår klass hade slutat åkte vi vägen om San Francisco för att hämta upp vår kära Andrue. Myste lite hemma hos mig med sallad och pannkakor innan vi åkte hem till Amy för att umgås hemma hos henne en sväng. Vi har i vårt lilla gäng varit lite olycksfånglar det senaste- en krock, potentiella olyckor flera gånger om och det har helt enkelt bara hänt mystiska saker i vår omgivning. Igår kunde vi göra listan ytterligare lite längre. Vi ska köra hem Andrea till SF och det bokstavlingen talat strömmar polisbilar ifrån alla håll och kanter. En polisbil börjar köra sick-sack över den 5 filiga freewayen och vi fattar inte ett skit. Tydligen för att sakta ner trafiken. Något har hänt men vi ser inget skumt på vägen alls. Tänker inte mer på det utan först när jag och Amy var på väg tillbaka ser vi vart alla säkert 20 polisbilar har samlats. Det står polismän och lyser med ficklampor överallt, söker igenom alla bilarna inklusive oss som åker igenom. Vi förstår ingenting för det finns inget tecken på att det skulle ha varit en krock eller liknande. Bara flertalet journalister och massvis poliser helt enkelt. Gick imorse in på på en nättidning och ser att dom hade fått span på en utav "Most wanted" människorna tillika och att han hade befunnit sig i området. Amerika och dess verklighet kommer obehagligt nära ibland.
Avskedet till Andrea som även skedde denna kväll kan ha varit bland det tårfylldaste på länge. Vi både är sådana lipsillar! Tack för alla minnen vi delar ifrån detta året hjärtat och jag är så glad för vår vänskap! Vi ses om 10 månader igen!
Att det har funnits en fredag på denna helgen med höll jag nästan på att glömma bort men det vore ju för tråkigt för den var verkligen lyckad. Började med jobb på dagen och sedan var det dags för avslutningsmiddag tillsammans med min värdfamilj och vänner. Min värdmammis hade bokat bord på en jättefin restaurang och vi hade kanontrevligt. Kvällen fortsatte med utgång i Palo Alto för min och Ericas del.



Och ifrån fredagen:











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback