Från Orlando till Key West på en dag

Igår startade vi dagen med att ta bussen till Miami ifrån Orlando. Här är vi utanför Walmart och tyckte detta var bästa sättet att frakta våra väskor på..


Väl framme i Miami hade vi en hyrbil som väntade på oss. Tanken var att stanna i Miami en natt och sedan köra vidare ner till Key West morgonen efter. Men istället körde vi en spontanare och bestämde oss för att köra ner till KeY West denna kvällen för att vara på plats för solning och bad morgonen efter. På bilden är vi framme i Key West och så är spenderade vi natten- I bilen. Det är finito med hostel nu då vi är fattiga resenärer. Nu blir det Hotell hyrbil för en eller två nätter.. Mycket mysigare till och med!

På morgonpromenad till Starbucks. Dagen idag var planerad till solning och bad men inget utav det gick riktigt av stapeln. Vädret har inte varit på topp och utmed stränderna här nere är det utfärdat varningar för stora bakteriekulturer längs med strandkanterna på grund av de senaste dagarnas nederbörd..Istället har vi spenderat dagen med att strosa på stadens gator och tränat på gym. På så sätt fick vi gratis dusch och tillpiffning-perfekt!
Vacker solnedgång vid Key West strandpromenad.
Om 7 dagar är det Halloween och vi är i full gång med att lista ut vad vi ska klä ut oss till.
Nej någon kock kommer jag då aldrig vara, varen i verkligheten eller på Halloween.
Godnatt ifrån Florida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback