Förlåt för eventuell oroelse

För det första ber vi ursäkt för att eventuellt oroat nära och kära av dålig uppdatering här under de senaste dagarna. Anledningen är att vi inte har haft någon tillgång till internet och att vi inte sedan en vecka tillbaka har något hem. Yes vi sover i bilen och duschar på olika gym som vi fixar gästpass till- vi får träna och fräscha till oss på en och samma gång. Igår njöt vi av lyxigheter som ångbast och jaccuzi på 24 hour fitness! Det enda negativa med att bo i bilen är att allt börjar lukta lite unket och att vi har massa äckelbett på kroppen efter våra nätter. Våra handddukar som har varit med oss hela vägen från Hawaii börjar lukta lite snusk men ligger just nu ute på ett träd och torkar till sig. Detta är vår verklighet för tillfället och vi älskar den. Men det ska onekligen bli mer än skönt när vi om 2 dagar checkar in på¨ett hotell i Miami. Vi avslutar på topp kan man säga!

Och för det andra är vi liite besvikna på den dåliga responsen vi fick på vår förra bild på armen. Inte fasen tror ni väll att man kan bli så mager på 2 veckor?? Vi står ju för tusan under en hårtork och kör på luft som bara den på armen.

Om bara några minuter kommer lite utav våra senaste dagar på uppladdning men så länge kommer här en liten film när vi fjantar oss ifrån dagens roadtrip ifrån Everglades till Sawgrass Mills mall. En sträcka som är heeeelt tom på bilar. Vi mötte sammanlagt säkert endast 30 bilar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback