Dag 3 New York- Utflykt till Washington

Idag kände vi för att hälsa på fler kändisar och begav oss mot Usas huvudstad på en 4 timmar lång bussresa mot Obama. Framme i Washington började vi med att gå hela The Mall som är huvudstråket med många sevärdheter och monument i staden. Vi såg Capitolum, Washington Monument, gjorde besök på museum och kända Lincoln Memorial. Men det vi verkligen kommit dit för att se var ju såklart Vita huset. Det var verkligen häftigt att stå utanför ett utav de mest övervakade husen i världen och vem vet, kanske var självaste Obama med familj inne i huset. Innan bussen tog oss hem till NY igen spenderade vi några timmar i mysiga Georgetown som har gator som tillhör några utav de äldsta i Usa.


Tack vare lite underskattning av tid ( som vanligt när det gäller oss) intog vi vår frukost i China town. Detta var det bästa vi kunde hitta. Min till vänster- kokosbröd och smoothie Saras till höger- det vitaste bröd som går att hitta och slajmtomater och svettig ost. Mums mums!

'

Capitolium


Air and Space musuem

Lincoln memorial



Obama kan nog kännas sig kanske så säker med bara 5 vakter på en yta av 2 meter på taket. Då kan ni tänka er hur säkerheten ser ut över hela området.
Sara i mysiga Georgetown

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback