Weekend with my hometown girl from L.A

Åh, jobbigt jobbigt jobbigt. Avsked är inte min starka sida men efter detta året borde jag bli specialist på det, eller? Nej, det är nog inget man kan träna upp och jag tänker inte ens försöka heller.
Har haft världens bästa helg med min Jönköpingsdonna Pilly Karlsson. Jag kan inte förstå att den sammanlagda tiden vi har umgåtts är totalt ca 5 hela dygn. 2.5 i L.A i vintras, 2.5 nu hos mig i San Francisco. Vi har aldrig träffat/vetat om varandra i vår gemensamma hemstad Jönköpng. Crazyhorse! Det känns som om vi har känt varandra mer eller mindre halva livet. Det är helt knäppt hur man kan connecta så med en person som man har tillbringat så pass lite tid tillsammans med. Jag saknar dig och våra upptåg redan men om en månad syns vi igen då jag åker med min familj till LA med ett givet stopp i Manhattan Beach!
Stor update om helgen kommer som vanligt men håll till godo så länge. Partycruise, Carmel, musikal, Alcatraz och massa annat turistande har helgen bjudit på!


Vi hjälper DJ:sarna lite på traven..


Frukost på Stanford

Carmel

Allmänt flams


Jag vill kunna packa alla jackor långt in i garderoben och inte ta fram dom förrens vintern hemma i Sverige. Tyvärr är inte detta riktigt möjligt då våren här i Calfornien har varit den sämsta,regnigaste och kallaste våren sedan urminnes..

Godnatter!



Kommentarer
Postat av: Pernilla

ÄLSKADE BÄSTA VÄN!!!! Håller med om varje ord du skriver. HAr vi känt varandra hela livet eller hur är det? Kan inte beskriva vilken underbart bra helg vi haft!! Det är galet Rita!! ( Rita? Ska vi döpa barnet till Måla då eller? ) erkänn grym? ahhaha!! mindre söta bilder dock...men ja bjuder på det! Jag saknar dig som jag saknar Ove Sundbergs mandelkubbar! De du...Kom hit nu!! Du är BÄST<3

2010-05-24 @ 09:17:47
URL: http://pilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback