Frida smygfilmar Amy

En helt vanlig måndagskväll för flera månader sedan nu så var vi som vanligt på vår zumbalektion. Min kära vän Amy har en bästis i Seattle som heter Denice. Denice saknar Amy en massa och jag ville muntra upp henne med en liten smygvideo på hennes saknade vän när hon kör sina zumba moves. Fram tills för några dagar sedan var Amy heeelt omedveten om att denna videon fanns och att jag i smyg har skickat den till Denice i Seattle. Och Amy har fortfarande ännu inte sett den- Så idag kan jag med glädje presentera premiären av "Amy goes zumba". Något som kan tillägas är att Amy under hela passet frågar Sara varför jag springer ut ur salen hela tiden. Saras bortförklaring var att jag och min mage inte riktigt var bundisar denna dagen...

Jag vet faktiskt inte varför youtube försämrar kvalitén något gräsligt på denna men det hade väll mindre betydelse.

Kommentarer
Postat av: stefan

haha fint ;). finns det ingen film på dig gumman?. det vore okså rätt kul o se! ;) kyss

2010-08-24 @ 15:41:03
Postat av: Denice

Hahah den är ju klockren! Hade glömt av att fixa det, men blev ännu bättre när hela allmänheten fick se härligheten! Och ja, skratt blev det ;)

2010-08-24 @ 18:04:14
URL: http://dsdream.blogg.se/
Postat av: camilla

hahah snällt :) den första låten, "aiii, assiii" hade dom en dans till på vårat hotell i tunisien också haha. typ liknande!

2010-08-24 @ 18:56:55
URL: http://camillasundaker.blogg.se/
Postat av: Offret

Det blir dyrt Grundstrom, dyrt!!

2010-08-25 @ 02:18:10
URL: http://disley.tumblr.com
Postat av: Evelina

Haha, jag ar allt lite glad att jag var "sjuk" den gangen sa jag slapp vara med! ;) Men forovrigt, superbra film Frida!!

2010-08-25 @ 17:50:42
URL: http://evelinamariaelly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback